Prijave protiv dvojice vozača zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci

Izvor: Bor030.net, 26.Jan.2021, 13:11

Prijave protiv dvojice vozača zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Majdanpeku i Kladovu, u redovnoj kontroli saobraćaja, zaustavili su dvojicu muškaraca koji su vozilima upravljali pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i odredili im zadržavanje do 12 sati. Saobraćajna policija u Donjem Milanovcu zaustavila dvadesettrogodišnjaka koji je upravljao automobilom „golf“, dok je u Kladovu zaustavljen četrdesetjednogodišnji muškarac koji je vozio „ford“. Dvojica […] The post Prijave protiv dvojice vozača zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

DVA VOZAČA ISKLJUČENA IZ SAOBRAĆAJA Vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci u Kladovu i Donjem Milanovcu

Izvor: Blic, 26.Jan.2021

Policija u Majdanpeku i Kladovu, u redovnoj kontroli saobraćaja zaustavila je dvojicu muškaraca koji su vozilima upravljali pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i odredila im zadržavanje do 12 sati radi trežnjenja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.