Pinkove zvezde
Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

UČESNIK "ZADRUGE" VERIO DEVOJKU Uparili stajlinge! Devojka mu je prava lepotica, a tek PRSTEN da vidite: "Danas, sutra, zauvek" (FOTO)

Učesnik "Zadruge 2" i takmičar šou programa "Pinkove zvezde", Marko Stolić, danas je putem svog profila na Instagramu podelio srećnu vest.

Izvor: Blic, 25.Jul.2024, 19:09

Detaljnije >>

"Kada zloba krene, ona nema gde da izađe, pa mora da zaplače": Zorica Brunclik je pustila suze zbog Aleksandre Radović, pop diva nije štedela reči za folkerku

Scena drame i plakanja Zorice Brunclik pre nekoliko godina u "Pinkovim zvezdama" i dan-danas se prepričava i viralna je na društvenim mrežama.

Izvor: Blic, 26.Maj.2024, 15:47

Detaljnije >>

LJUDI TRLJAJU OČI I PITAJU SE DA LI JE OVO MARIJA SERDAR: Zbog nje je plakala cela Srbija, a sada je Pinkova zvezda drastično smršala i pokazala dekolte

Marija Serdar oduševila je gledaoce emisije "Pinkove zvezdice", kada je 2016. godine osvojila prvo mesto ovog takmičenja.

Izvor: Blic, 26.Maj.2024

Detaljnije >>

Sve je bolje od kokošinjca u kom si varao ženu - Sloba Radanović opet na stubu srama: Istorija se ponovila

"Sve je bolje od kokošinjca u kom si varao ženu" - Sloba Radanović opet na stubu srama: Istorija se ponovila

Bivši učesnik Zadruge i nekadašnja Pinkova zvezda, rešila je da održi svima lekciju o moralu na osnovu toga šta ko preferira da nosi.

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2024, 19:59

Detaljnije >>

"TOMA NIJE U KONTAKTU SA VANBRAČNIM SINOM IZ KINE" Nadežda Biljić otkrila dugo čuvanu porodičnu tajnu: "To su osetljive stvari"

Pevačica Nadežda Biljić proslavila se kroz muzička takmičenja "Zvezde Granda" i "Pinkove zvezde", a onda je bila...

Izvor: Blic, 24.Apr.2024, 13:44

Detaljnije >>

Dara Bubamara progovorila o tužbi: Dokazano je da sam prva izbacila pesmu, a onda je on poželeo istu! (VIDEO)

Dara Bubamara progovorila o tužbi: Dokazano je da sam prva izbacila pesmu, a onda je on poželeo istu! (VIDEO)

Dara Bubamara tužila Slobu Radanović: Gde ćeš biciklom na Rusiju?! Iako je bio njen favorit još u Pinkovim zvezdama, prijateljstvu između Slobe Radanovića i Dare Bubamare je došao kraj, jer je kako pevačica navodi, mlađi kolega pokrao. Dara bamara gostovala je sinoć u emisiji "Amig show", gde je otkrila šta se zapravo dogodilo i zbog čega je tužila Slobu Radanovića za krađu pesme. "Dokazano je! Prva smo izbacili pesmu, a onda je Sloba poželeo...

Izvor: Svet plus, 03.Apr.2024, 09:31

Detaljnije >>

"ŽENSKA GLAVO, PRIČAJ! PONAŠAJ SE NORMALNO!" Milan Kalinić očitao bukvicu Ceci Ražnatović, evo šta se tačno dogodilo

Ceca Ražnatović otkrila je u "Ceca show" savet koji joj je Milan Kalinić dao pred početak snimanja muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde".

Izvor: Blic, 22.Mar.2024, 23:01

Detaljnije >>