Harley Davidson
Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Izvor: B92, 02.Jul.2018, 19:02

"Verni smo Harley-Davidsonu i kad mu curi ulje"

Verni smo Harley-Davidsonu i kad mu curi ulje

Retka je lojalnost kakvu iznova i iznova pokazuju ljubitelji Harley-Davidson motocikala.. Nakon što su čelnici kompanije najavili preseljenje proizvodnje za Evropu van SAD zbog visokih tarifa koje je uveo predsednik Donald Tramp, odmetnici nisu okrenuli leđa Harleyu, već su mu ostali verni. Kroz dobro i loše, bolest i zdravlje, tako se mogu opisati ljubitelji Harley-Davidsona, koji uprkos tome što ta ljubav nije jeftina, ovi motori uvek pronađu put do njih.

Detaljnije >>

Izvor: Blic, 28.Jun.2018, 14:04

TREĆI DAN ZA REDOM Tramp preti „Harliju“: Nećemo vam ovo zaboraviti!

Predsednik SAD Donald Tramp kritikovao je ponovo čuvenog proizvođača motora "Harli Dejvidson" zbog najave...

Detaljnije >>

Izvor: Blic, 28.Jun.2018

TRAMP OPET PRETI "HARLIJU" "Amerika vam ovo neće zaboraviti"

Predsednik SAD Donald Tramp napao je kompaniju "Harli-Dejvidson" zbog njihove namere sa deo proizvodnje izmeste iz SAD, pod upozorenjem da im Amerikanci to "neće zaboraviti".

Detaljnije >>

Izvor: B92, 28.Jun.2018

Sada već pretnja: Toliko sam učinio, Amerikanci neće zaboraviti

Sada već pretnja: Toliko sam učinio, Amerikanci neće zaboraviti

Vašington -- Predsednik SAD Donald Tramp opet napao Harli-Dejvidson, koja je najavila nameru da deo proizvodnje izmesti iz SAD, i upozorio da Amerikanci to "neće zaboraviti". Tramp se proizvođaču čuvene marke motocikala obratio pretećim tonom. "Harli-Dejvidson treba 100 odsto da ostane u Americi, s ljudima koji su vas učinili uspešnim. Toliko sam učinio za vas i eto sad", napisao je Tramp na Tviteru. Američki...

Detaljnije >>

Izvor: N1 televizija, 27.Jun.2018, 21:23

Tramp: Odlazak Harli-Dejvidsona Amerikanci neće zaboraviti

Tramp: Odlazak Harli-Dejvidsona Amerikanci neće zaboraviti

Američki predsednik Donald Tramp danas je ponovo napao kompaniju Harli-Dejvidson, koja je najavila nameru da deo proizvodnje izmesti iz SAD, i upozorio da Amerikanci to "neće zaboraviti".. Tramp se proizvodjač čuvene marke motocikala obratio pretećim tonom. "Harli-Dejvidson treba 100 odsto da ostane u Americi, s ljudima koji su vas učinili uspešnim. Toliko sam učinio za vas i eto sad", napisao je Tramp na Tviteru.

Detaljnije >>

Izvor: Beta, 27.Jun.2018

Tramp upozorio Harli-Dejvidson

Tramp upozorio Harli-Dejvidson

Američki predsednik Donald Tramp danas je ponovo napao kompaniju Harli-Dejvidson, koja je najavila nameru da deo proizvodnje izmesti iz SAD, i upozorio da Amerikanci to "neće zaboraviti".Tramp se proizvodjač čuvene marke motocikala obratio pretećim tonom."Harli-Dejvidson treba 100 odsto da ostane u Americi, s ljudima koji su vas učinili uspešnim. Toliko sam učinio za vas i eto sad", napisao je Tramp na Tviteru.Američki...

Detaljnije >>

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Jun.2018

Tramp upozorio Harli-Dejvidson: Nećemo zaboraviti

Tramp upozorio Harli-Dejvidson: Nećemo zaboraviti

"Harli-Dejvidson treba 100 odsto da ostane u Americi"

Detaljnije >>