Ford
Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Deonice Forda tonu nakon izneverenih rezultata u drugom tromesečju

Deonice Forda tonu nakon izneverenih rezultata u drugom tromesečju

Deonice Forda padaju u četvrtak nakon što je proizvođač automobila u sredu saopštio da je propustio da ostvari dobit u drugom tromesečju i nije podigao svoje smernice o dobiti za celu godinu kao njegov rival iz Velike trojke GM.Za tromesečje, Ford izveštava o prihodu od 47,8 milijardi dolara u odnosu na procenjenih 43,37 milijardi dolara (prema Bloombergovom konsenzusu), rezultat koji je 2,9% veći nego pre godinu dana. Ford je objavio prilagođeni EPS od 0,47 USD u odnosu na procenjenih...

Izvor: AutoBlog, 25.Jul.2024, 18:01

Detaljnije >>

Isplivalo šta se sve dešavalo između Harison Ford i Rajana Goslinga na snimanju "Blade runner": Sevale su pesnice, kamere sve zabeležile (FOTO)

Postoji mnogo anegdota sa seta snimanja filma "Blade runner 2049" iz 2017. godine, ali najzanimljivija je sigurno ona u kojoj je Harison Ford izuzetno jako udario kolegu Rajana Goslinga u lice.

Izvor: Blic, 24.Jul.2024

Detaljnije >>

Nova hibridna era u Audiju

Nova hibridna era u Audiju

Audi će proširiti i unaprediti svoju hibridnu ponudu u narednim godinama jer će prelazak sa automobila sa unutrašnjim sagorevanjem na EV potrajati „duže nego što se u početku mislilo“. Kompanija se drži svog prethodno najavljenog cilja da ima asortiman potpuno električnih modela od 2033. godine, ali će liniju pre toga postepeno proširivati, nudeći SUS opciju i EV u svakom od svojih osnovnih segmenata do tada. Druge kompanije, uključujući Mercedes, BMW, Ford, BYD, Kia i Stellantis,...

Izvor: AutoBlog, 23.Jul.2024

Detaljnije >>

VIDEO: Ford Transit, VW Transporter & Peugeot Expert

Video: Carwow.co.uk

Izvor: AutoBlog, 23.Jul.2024

Detaljnije >>

Ford priznao da je bio previše ambiciozan

​U intervjuu za "Autocar", izvršni direktor Fordove Model E divizije, Marin Gjaja, rekao je da je kompanija bila previše ambiciozna u pogledu svojih EV planova u Evropi.

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jul.2024, 15:47

Detaljnije >>