Aston Martin
Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Mar.2019, 18:26

Novi Lotus stiže 2020. i "napada" Aston Martin

Lotus je podignut sa koljena prelaskom u vlasništvo kineske kompanije Geely 2017, koja ima ambiciozne planove za popularni brend.

Detaljnije >>

Izvor: B92, 19.Mar.2019

Novi Lotus stiže 2020. i "napada" Aston Martin

Novi Lotus stiže 2020. i napada Aston Martin

Direktor Lotusa Fil Pofam potvrdio je da 2020. godine stiže novi model iz ove britanske kompanije.. Lotus je podignut sa kolena prelaskom u vlasništvo kineske kompanije Geely 2017, koja ima ambiciozne planove za popularni brend. Cilj je da Lotus bude konkurentan pre svega Aston Martinu, posebno nakon udruživanja snaga sa Williamsom. Bilo je dosta spekulacija proteklih meseci šta će Lotus sve da pravi, a najviše pažnje je posvećeno prvom SUV modelu.

Detaljnije >>

Izvor: B92, 15.Mar.2019, 20:31

Džejms Bond dobija električni Aston Martin

Džejms Bond dobija električni Aston Martin

Filmski agent Džejms Bond, poznat po spektakularnim jurnjavama automobilima, u novom nastavku ovog serijala voziće električni Аston Мartin.. Agent, kogа u čuvenoj filmskoj franšizi igra Danijel Krejg, naći će se za upravljačem novog luksuznog modela RapidE, u 25. filmu o Bondu. Britanski proizvođač automobila potvrdio je da će proizvesti ekskluzivnu seriju od 155 primeraka ovog modela, ali nije komentarisao navode da će jednog od njih voziti tajni agent...

Detaljnije >>

Izvor: SEEbiz.eu, 15.Mar.2019

James Bond vozi električni Aston Martin

 James Bond vozi električni Aston Martin

LONDON - Poznat bo brzim vožnjama James Bond ne izgleda kao osoba koja se brine o zaštiti okoliša. No najpoznatiji špijun na svijetu očigledno se promijenio i prelazi na električni Aston Martin.. Britanski mediji prenijeli su da će tajni agent kojeg igra Daniel Craig sjesti za volan modela Rapide E vrijednog 300-injak tisuća eura u 25. filmu o Bondu. Aston Martin potvrdio je da proizvodi ograničeno izdanje od 155 modela tog automobila no odbio je reći hoće li...

Detaljnije >>

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Mar.2019, 16:59

Džejms Bond sjeda za volan električnog Aston Martina

Filmski tajni agent Džejms Bond, poznat po spektakularnim jurnjavama automobilima, u novom nastavku ovog serijala voziće električni Aston Martin, prenijeli su britanski mediji.

Detaljnije >>

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2019, 15:26

ASTON MARTIN DOMINIRA U ŽENEVI: Štand auto giganta oduševio svetski dzet set (FOTO)

ASTON MARTIN DOMINIRA U ŽENEVI: Štand auto giganta oduševio svetski dzet set (FOTO)

Spektakularan! Aston Martin napravio je pun pogodak sa svojom postavom modela u Ženevi, sudeći po reakcijama bogatih sportista. Jedan od najboljih, ako ne i najbolji NFL igrač svih vremena Tom Brejdi nije krio oduševljenje Aston Martin automobilima. Aston Martin Newcastle's Trip to the Geneva Motor Show. Some of our Customer's and staff are off to Geneva today for the motor show we hope you enjoy your day! pic.twitter.com/DmGo8WrcYX.

Detaljnije >>

Izvor: B92, 09.Mar.2019, 16:08

Aston Martinov "štand" u Ženevi oduševio svetski džet-set FOTO

Aston Martinov štand u Ženevi oduševio svetski džet-set FOTO

Aston Martin napravio je pun pogodak sa svojom postavom modela u Ženevi, sudeći po reakcijama bogatih sportista.

Detaljnije >>