Mercedes Benz
Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Izvor: AutoBlog, 19.Sep.2018, 23:36

Da li će Mercedes GLE Coupe izgledati ovako?

Da li će Mercedes GLE Coupe izgledati ovako?

Novi Mercedes-Benz GLE predstavljen je javnosti prošle nedelje, a nemački gigant nastavlja sa radom na novoj kupe varijanti ovog modela. Već smo imali prilike da vidimo kamuflirane prototipove ovog modela, a sada se pojavila i render fotografija na kojoj vidimo kako bi on zapravo mogao izgledati. Naime, na špijunskim fotografijama smo, uprkos kamuflaži, mogli da vidimo da će novi GLE Coupe imati agresivniji i oštriji dizajn zadnjeg dela od trenutne generacije ovog modela, te da i imati i redizajniran...

Detaljnije >>

Izvor: Blic, 19.Sep.2018

NESREĆA KOD SMEDEREVA Žena (73) poginula na licu mesta, dve osobe povređene

Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći na putu Smederevo - Smederevska Palanka, kod mesta Mihajlovac kada su se sudarili automobili marke "Mercedes" i "Land Rover".

Detaljnije >>

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Sep.2018

Novi GLE Coupe dolazi sa oštrijim dizajnom

Novi Mercedes-Benz GLE predstavljen je javnosti prošle nedjelje, a njemački gigant nastavlja sa radom na novoj kupe varijanti ovog modela.

Detaljnije >>

Izvor: B92, 19.Sep.2018

Mercedes-AMG A35 4Matic FOTO/VIDEO

Mercedes-AMG A35 4Matic FOTO/VIDEO

Posle nekoliko "tizera", Mercedes je predstavio trenutno najskromniji AMG model, koji ipak ima impresivne performanse.. Mercedes-AMG A35 4MATIC treba da popuni prazninu između “obične” A klase i budućeg top modela Mercedes-AMG A45. Za pogon je odabran novi četvorocilindarski 2.0 turbo benzinac sa 306 ks i 400 Nm. Motor je povezan sa sedmostepenim automatizovanim menjačem sa duplim kvačilom, a snaga se prenosi na sva 4 točka putem 4MATIC sistema.

Detaljnije >>

Izvor: AutoBlog, 19.Sep.2018

VIDEO: Mercedes-AMG A35 4MATIC

Više o Mercedes-AMG A35 4MATIC modelu pročitajte OVDE.

Detaljnije >>