OBJAVLJEN RASPORED I SATNICA PLEJ-OFA: Španski mediji pišu ”LOŠA SREĆA ZA REAL”

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 09:41

OBJAVLJEN RASPORED I SATNICA PLEJ-OFA: Španski mediji pišu ”LOŠA SREĆA ZA REAL”

Partizan putuje u Madrid...

Partizanov put u Kaunas vodi preko džinovskog Real Madrida, tim Željka Obradovića čeka paklen zadatak u plej-fou Evrolige, ali nema sumnje da ni slavni klub nije oduševljen činejnicom da ga čekaju bitke sa najprijatnijim iznenađenjem sezone.

Zasad u Španiji nema zvaničnih reakcija nekog iz kluba, mediji uglavnom najavljuju duel kroz poneku rečenicu, posle konačnog raspleta u poslednjem kolu regularnog dela Evrolige. Prva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << utakmica plej-ofa igraće se u Madridu 25. aprila od 20:45, a Marka je ovako reagovala u trenutku kad su definitivno bili poznati parovi:

– U teoriji, loša sreća za Madriđane, koji će se ukrstiti sa Partizanom Željka Obradovića. Srbi su završili regularni deo sezone, strašni su u Areni (beli su tamo nedavno izgubili 104:90) i imaju najuspešnijeg trenera u istoriji evropske košarke, koji je osvojio devet Evroliga i plasirao se 20 od 21 puta na završni turnir.

Očekuju, naravno, svi u Španiji da će i Real i Barselona da iskoriste prednost domaćeg terena i sudare se u polufinalu u Kaunasu, kao što je bio slučaj prošle godine u Beogradu.

Podsećaju i na činjenicu da je domaći teren izuzetno važan faktor – kroz istoriju plej-ofa iskoristilo ga je 83,6 odsto klubova.

RASPORED I SATNICA PLEJ -OFA

OLIMPIJAKOS – FENERBAHČE

26. april (20:45) Atina

28. april (2:.30) Atina

3. maj (19:45) Istanbul

5. maj (19:45) Istanbul

BARSELONA – ŽALGIRIS

26. aprila (20:00) Barselona

28. april (20:00) Barselona

3. maj (19:30) Kaunas

5. maj (19:00) Kaunas

REAL MADRID – PARTIZAN

25. april (20:45) Madrid

27. april (20:45) Madrid

2. maj (20:30) Beograd

4. maj (20:30) Beograd

MONAKO – MAKABI

25. april (20:15) Monte Karlo

27. april (20:15) Monte Karlo

2. maj (20:05) Tel Aviv

4. maj (20:05) Tel Aviv

Napomena: Evroliga je zasad objavila termine prve četiri utakmice, što ne znači da će sve i da se odigraju, ako neko seriju završi sa tri trijumfa.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VESTI IZ MADRIDA: Neizvesno da li će se važan igrač Reala oporaviti do Partizana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023

Čekaju se informacije lekara....Još deset dana ostalo je do početka plej-ofa i završnih borbi za odlazak u Kaunas. Kada je igrački kada u pitanju, Partizan sa minimalnim rosterom sjajno gura, jedini je van stroja dugo bio Balša Koprivica, kojem je neophodmno još mnogo vremena da bi dostigao pravu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.