VESTI IZ MADRIDA: Neizvesno da li će se važan igrač Reala oporaviti do Partizana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 14:48

VESTI IZ MADRIDA: Neizvesno da li će se važan igrač Reala oporaviti do Partizana!

Čekaju se informacije lekara...

Još deset dana ostalo je do početka plej-ofa i završnih borbi za odlazak u Kaunas. Kada je igrački kada u pitanju, Partizan sa minimalnim rosterom sjajno gura, jedini je van stroja dugo bio Balša Koprivica, kojem je neophodmno još mnogo vremena da bi dostigao pravu formu u sezoni u kojoj nije imao ni najmanje sreće

Jedan igrač neizvestan je za seriju koja počinje 25. aprila u Madridu.

Vensan Poarije, francuski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << centar, oporavlja se posle urgentne operacije slepog creva, koja je obavljena 6. aprila u prestonici Španije.

Real Madrid je zvanično saopštio da je sve proteklo prema planu, ali nema informacija kada se očekuje povratak na parket.

I nije Poarije jedina muka, jer u porazu od Partizana nedavno u Beogradu nije bilo ni Serhija Ljulja, ni bivšeg pleja crmo-belih Vilijamsa-Gosa. Nema zvaničnih informacija kada bi trener Reala Ćus Mateo mogao da račiuna na njih.

“Kraljevski klub”, inače, do prvog duela sa Partizanom ima tri utakmice u ACB liig. Prvu već u nedelju i to veliki derbi u Barseloni, pa 19. aprila dočekuje Đironu i 23. gostuje Huventudu.

Real osam kola pre kraja regularnog dela ima 21 pobedu i pet poraza, kao i Barselona, dok vodeća Baskonija ima trijumf više.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.