Izvor: MozzartSport.com, 19.Sep.2021, 23:22

Puče tikva: Mesi ljut na Poketina, odbio da se rukuje (VIDEO)

Rana zamena kao razlog...

Pari Sen Žermen slabo igra. Na otvaranju Lige šampiona jedva je došao do boda u Brižu, a večeras tek u 93. minutu slomio otpor Liona. Najbolji triling sveta Mesi-Nejmar-Mbape ponovo je bio na terenu od prvog minuta. Leo se trudio, pokušavao, promašivao, pogodio prečku iz slobodnjaka. Mada je bio među boljima Maurisio Poketino je odluičio da ga zameni u 76. minutu, pa je Argentinac ostao bez prvog gola u dresu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Pariza.

Međutim mnogo veći problem od njegovog posta jeste očito loš odnos sa trenerom. Mesi je bio veoma nezadovoljan zamenom i nije želeo da pruži ruku Poketinu nakon što je izašao iz igre. Sve ovo zabeležile su kamere i fotoreporteri, naravno.

Zaključak: izgleda da počinju problemi u raju...

Messi didn’t shake hands with Pochettino pic.twitter.com/od8JkMfH0X

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.