LA LIGA: Real u Valensiji za nastavak dobre serije

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2021, 11:02

LA LIGA: Real u Valensiji za nastavak dobre serije

Derbi petog kola La lige.

Valensija večeras od 21 čas dočekuje madridski Real u petom kolu španskog prvenstva.

Karlo Anćeloti je veliki trener - vidi se to i ove sezone: Real je u prva četiri kola dao 13 golova, ima 10 bodova, i večeras (21.00) raspoložen ide na noge Valensiji. Kvota na dvojku je 2,00, na kombinazziju 2&3+ 2,95, a na duplu šansu 1X 1,89. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Valensija - Real.

Fudbaleri Real Madrida sjajno su počeli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovu sezonu, trenutno se nalaze na drugom mestu španskog šampionata, imaju 10 bodova uz gol razliku 13:6 i pobedom na gostovanju Valensiji bi se osamili na prvom mestu La lige. S druge strane isto važi i za ekipu Valensije koja ima isti bodovni saldo kao i Real, uz identičnu i gol razliku.

Utakmica se igra na "Mestalji", a prošli put kada su igrale ove dve ekipe na ovom stadionu domaći tim je slavio 4:1 posle preokreta. Zanimljivo je da je na tom meču dosuđeno čak 3 penala za Valensiju.

Real je tokom nedelje pobedio na gostovanju Interu (0:1) u okviru prvog kola Lige šampiona, dok Valensija nema obaveze u evropskim takmičenjima.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Tejlor Vord, devojka Rijada Mareza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TUŽNA VEST SA OSTRVA: Preminuo legendarni fudbaler! Takvog strelca London nije posle njega imao

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2021

Bio je prvi engleski fudbaler plaćen šestocifreno u funtama...Tužna vest stiže iz Engelske, jer je preminuo legendarni fudbaler Džimi Grivs. On je rođen 20. februara 1940. godine u Menor Parku (šire područje Londona), a ostaće upamćen kao jedan od najbolji strelaca u istoriji tamošnjeg fudbala...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.