Olivije Fransoa za volanom modela Fiat 500: svetska premijera prve test vožnje

Izvor: B92, 31.Avg.2020, 10:27

Olivije Fransoa za volanom modela Fiat 500: svetska premijera prve test vožnje

Kako bi potpuno razumeli dušu automobila, morate da ga provozate sami. Sedite za volan, upoznajte se s enterijerom, dozvolite sebi da se naviknete na sedište, zgrabite volan i upalite auto.

"Obično nove automobile testiramo na putevima prvi put bez kamera. Međutim za New 500, odlučio sam da vas povedem sa mnom! Prva test vožnja modela New Fiat 500 je vrlo poseban trenutak, pomalo magičan. ", kaže Olivije Fransoa.

Uzbudljivo putovanje, koje počinje u fabrici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mirafiori, gde se Novi 500 proizvodi: tokom svoje 81 godine, kompleks Mirafiori postao je deo istorije italijanske i globalne automobilske industrije.

Fabrika u Torinu je otvorena 1939. i označila je početak moderne proizvodnje u FIAT-u, i još uvek je jedna od najstarijih aktivnih evropskih fabrika automobila. Novo poglavlje počinje s proizvodnjom modela Fiat 500 treće generacije: grupa napravila novu transformaciju, počevši od snažnih otkucaja srca kompleksa i proizvodnje.

Oko 1.200 ljudi radiće samo na proizvodnji modela New 500, dok će proizvodni kapacitet biti 80.000 modela godišnje, što bi moglo da se poveća ako bude neophodno. Ukupno – kada se uzmu u obzir troškovi projektovanja, razvoja, inženjeringa i konstrukcije proizvodne linije – u pitanju je investicija od više od 700 miliona evra. Pored svega ovoga, New 500 je kreiran, i osmišljen projektno i inženjerski baš ovde u Torinu: pravi „Made in FIAT“ i „Made in Turin“ proizvod.

U Italiji, u julu i avgustu, New 500 „la Prima“ kabriolet – verzija sa brojem koja je rasprodata već u fazi rezervacija – pojavila se u „Tour AntePrima“, seriji događaja u FIAT prodajnim lokacijama, sa prezentacijama 1-na-1 za kupce koji su već rezervisali automobil. Više od 40 prodajnih lokacija širom Italije bilo je deo ovog događaja, kako bi približili New 500 kupcima i upoznali sa svim detaljima. Svaki dan se završavao sa posebnim večernjim događajem samo za zvanice. Bezbrojni fanovi i svi akteri omogućili su uspešnu prodajnu turneju, u tolikoj meri da je proširena na nemačko tržište 17. avgusta, a i tri „Casa 500“ otvorena su u Francuskoj.
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Olivije Fransoa za volanom modela Novog Fiat 500: svetska premijera prve test vožnje

Izvor: AutoBlog, 31.Avg.2020

Porudžbine otvorene za „la Prima“ hečbek verziju •           Na dan kada su otvorene porudžbine za New 500 „la Prima“ hečbek model, Olivije Fransoa – globalni predsednik brenda FIAT – ispričaće priču modela New 500 i prve test vožnje.•           Porudžbine...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.