Motociklista poginuo na autoputu, saputnica teško povredjena

Izvor: Beta, 09.Avg.2020, 09:53

Motociklista poginuo na autoputu, saputnica teško povredjena

U saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd - Niš sinoć u 22.30 na isključenju kod Bubanj potoka poginuo je motociklista, a njegova saputnica je teško povredjena kada je motor udario u zaštitnu ogradu, javio je RTS.Teško povredjena 43-godišnja žena posle ukazane pomoći prebačena je na odeljenje reanimacije Urgentnog centra u Beogradu.U drugom udesu, u Ulici kneza Višeslava sinoć oko 22.50, teške povrede zadobila je 20-godišnja devojka, rečeno je u Hitnoj pomoći.
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš,   Autoput

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Motociklista poginuo na auto-putu Beograd-Niš

Izvor: B92, 09.Avg.2020

U saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd - Niš sinoć u 22.30 na isključenju kod Bubanj potoka poginuo je motociklista...Njegova saputnica je teško povređena kada je motor udario u zaštitnu ogradu, javio je RTS...Teško povređena 43-godišnja žena posle ukazane pomoći prebačena je na odeljenje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.