Marej i Conga u četvrtfinalu Mastersa u Šangaju

Izvor: RTS, 15.Okt.2015, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marej i Conga u četvrtfinalu Mastersa u Šangaju

Uz najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića u četvrtfinale Mastersa u Šangaju plasirali su se Endi Marej i Žo Vilfred Tsonga, a mečevi preostalih pet učesnika su u toku. Britanski teniser Endi Marej je pobedio 13. tenisera sveta Amerikanca Džona Iznera sa 2:1 u setovima (6:7, 6:4, 6:4), a Žo Vilfred Tsonga je savladao Španca Alberta Ramosa-Vinolasa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa 2:1 u setovima (6:7, 7:5, 6:4).
Izner je dobio prvi set posle taj-brejka sa 7:4, a drugi teniser sveta Marej je u naredna dva seta napravio po jedan brejk i za dva sata i 30 minuta izborio plasman u četvrtfinale.

Britanac će u četvrtfinalu igrati protiv pobednika duela petog nosioca Tomaša Berdiha iz Češke i Francuza Žila Simona, koji je postavljen za 10. nosioca.
Plasman u četvrtfinale ostvario je i Francuz Žo Vilfred Tsonga, koji je pobedio Španca Alberta Ramosa-Vinolasa sa 2:1 u setovima (6:7, 7:5, 6:4).
Tsonga, 15. teniser sveta, pobedio je Ramosa-Vinolasa, koji je kroz kvalifikacije došao do glavnog žreba, za dva sata i 45 minuta. Ramos-Vinolas, koji je u drugom kolu izbacio Rodžera Federera, osvojio je prvi set u taj-brejku sa 7:5, a Tsonga je posle toga u drugom i trećem setu napravio po brejk, što mu je bilo dovoljno za pobedu.

Tsonga će za mesto u polufinalu igrati protiv pobednika meča šestog nosioca Keija Nišikorija iz Japana i Kevina Andersona iz Južne Afrike, koji je postavljen za 12. nosioca.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Šangaj - Marej i Conga u četvrtfinalu

Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2015

Britanac Endi Marej i Francuz Žo-Vilfred Conga obezbedili su plasman u četvrtfinale Mastersa u Šangaju...Britanski teniser Endi Marej plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Šangaju pošto je pobedio 13. tenisera sveta Amerikanca Džona Iznera sa 2:1 u setovima (6:7, 6:4, 6:4)...Izner je dobio prvi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.