Atina Ferari pre ulaska u PAROVE šokirala morbidnim statusom: Smejem se vašem bolu i uživam u vašim suzama! FOTO

Izvor: Svet plus, 13.Maj.2015, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atina Ferari pre ulaska u PAROVE šokirala morbidnim statusom: Smejem se vašem bolu i uživam u vašim suzama! FOTO

Atina Ferari noćas je izbačena iz rijalitija Parovi zbog vređanja petnaestogodišnje Tijane Jurić, koja je u julu prošle tragično i brutalno izgubila život.

Produkcija Happy i rijalitija Parovi oštro je osudila izjavu Atine >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Ferari koja se pojavila u dnevnom listu Kurir i automatski diskvalifikovali učesnicu, koja je i pre ulaska u rijaliti, morbidnim statusima šokirala javnost. Kako je situacija izmakla kontroli, odlučili smo da objavimo njenu izjavu u celosti, kojom možemo da zaključimo, da je ovoj starleti definitivno potrebna stručna pomoć.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.