Izvor: Piplmetar.rs, 21.Maj.2024, 05:30

Danas u Srbiji toplo i nestabilno vreme

U Srbiji će danas biti toplo i nestabilno vreme, mestimično sa kišom, a posle podne i s lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.
U drugom delu dana lokalno se očekuju kratkotrajne vremenske nepogode – obilniji pljuskovi, između 20 i 40 milimetara za kratak vremenski period, ponegde i više, jak i olujni vetar u zoni pljuska, kao i grad.
Duvaće slab i umeren jugoistočni, u košavskom području umeren i jak, a na jugu Banata >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << sa olujnim udarima.
Jutarnja temperatura biće od 12 stepeni do 18, a najviša od 23 do 29 stepeni.
U Beogradu će biti promenljivo, toplo i nestabilno, posle podne i uveče sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Duvaće umeren i jak jugoistočni vetar, uveče u slabljenju i skretanju na južni i jugozapadni.
Jutarnja temperatura biće oko 18, a najviša dnevna oko 27 stepeni.
Komentari

Opširnije
Izvor: Danas.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U utorak vreme u Srbiji toplo i nestabilno, mestimično sa kišom: Najviša dnevna do 29 stepeni

Izvor: Piplmetar.rs, 21.Maj.2024

. .. U Beogradu se očekuje promenljivo, toplo i nestabilno vreme, posle podne i uveče sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom .. Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić . . U utorak, 21. maja, vreme u Srbiji...

Nastavak na Piplmetar.rs...

U Srbiji danas toplo i nestabilno, mestimično sa kišom, do 29 stepeni

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 21.Maj.2024

BEOGRAD – U Srbiji će danas biti promenljivo, toplo i nestabilno, mestimično sa kišom, posle podne i sa lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod. U drugom delu dana lokalno se očekuju kratkotrajne vremenske nepogode – obilniji pljuskovi, između...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.