Izvor: Blic, 21.Maj.2024, 06:01

Žena pala u nesvest nasred ulice u Novom Sadu, SVI STAJALI I GLEDALI! Zbog poteza jedne tinejdžerke danas GORE MREŽE: "Sram vas bilo!"

Devojčica (17) iz Novog Sada juče je spasila ženu kojoj je pozlilo na ulici i koja je bila bez svesti nekoliko minuta. Majka tinejdžerke s ponosom je objavila čitavu situaciju u jednoj Fejsbuk grupi i navela da je devojčica učenica srednje medicinske škole u ovom gradu. Tvrdi i da je ona jedina od svih prisutnih prišla starijoj ženi kojoj je pomoć bila potrebna.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SVI NEPOMIČNO STAJALI I GLEDALI! Žena pala u nesvest nasred ulice u Novom Sadu, JEDINA joj u pomoć pritrčala tinejdžerka koja je spasila starici život

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2024

Devojčica (17) iz Novog Sada juče je spasila ženu kojoj je pozlilo na ulici i koja je bila bez svesti nekoliko minuta. Majka tinejdžerke s ponosom je objavila čitavu situaciju u jednoj Fejsbuk grupi i navela da je devojčica učenica srednje medicinske škole u ovom gradu. Tvrdi i da je ona jedina...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.