Izvor: Blic, 21.Maj.2024, 05:15

MAJKA DEČAKA UBICE OČI U OČI SA RODITELJIMA ŽRTAVA Nastavlja se suđenje za masakr u "Ribnikaru": Miljana Kecmanović danas odgovara na pitanja porodica ubijene dece

Miljana Kecmanović (46), majka dečaka ubice koji 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet učenika i radnika obezbeđenja danas će nastaviti da iznosi svoju odbranu u Višem sudu u Beogradu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUĐENJE SE NASTAVLJA: Roditelji dečaka-ubice NISU JEDINI osumnjičeni! Na prošlom ročištu majka JEDNOM rečenicom ZGROZILA javnost

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2024

Majka dečaka koji je u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” ubio devet učenika i čuvara te škole, danas u Višem sudu u Beogradu nastaviće da iznosi odbranu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"Samo pokušava da predstavi da joj je žao!" Majka dečaka-ubice STIGLA u sud sa advokatima - Njene reči izazivaju BURNE reakcije porodica žrtava

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2024

Majka dečaka-ubice koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi ubio devetoro vršnjaka i radnika obezbeđenja, danas bi trebalo pred Višim sudom u Beogradu da nastavi da odgovara na pitanja roditelja ubijenih i ranjenih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

ODLOŽENO SUĐENJE! Porodica ranjenog dečaka TUŽILA roditelje dečaka-ubice - Osumnjičeni rekli da se "ne osećaju dobro"

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2024

Suđenje roditeljima dečaka-ubice po tužbi roditelja učenika koji je ranjen u masakru u Osnovnoj školi "Vladislav RIbnikar", odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu!

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"ZAŠTO STE UBILI MOJU ĆERKU?!" Otac ubijene Eme Kobiljski se obratio majci dečaka ubice iz "Ribnikara", ona ZANEMELA

Izvor: Blic, 21.Maj.2024

Roditelji dece ubijene u OŠ "Vladislav Ribnikar" danas su postavljali pitanja Miljani Kecmanović, majci dečaka ubice na suđenju. Kako "Blic" saznaje, oni su danas završili ispitivanje Miljane Kecmanović, a među najpotresnijim pitanjima bilo je od Dragana Kobiljskog, oca ubijene devojčice Eme.

Nastavak na Blic...

OTAC DEČAKA UBICE PONOVO ŠOKIRAO U SUDNICI! Na pitanje zašto mu je dozvoljavao da igra nasilne igrice HLADNOKRVNO odgovorio - Otac jedne od žrtava uznemireno izašao sa saslušanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2024

Majka dečaka-ubice u Viši sud u Beogradu u kom se nastavlja suđenje njoj i njenom suprugu stigla je danas u pratnji svojih branilaca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.