Izvor: Piplmetar.rs, 21.Maj.2024, 05:31

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. MAJ 2024: Rakovi obaraju s nogu, Škorpije su zbunjene, a vi?

Pročitajte dnevni horoskop za 21. maj 2024. godine!
Izvor: Shutterstock/New Africa

Dnevni horoskop za 21. maj 2024. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!
OVAN Dnevni horoskop za 21. maj 2024. godine vam donosi dan pun lepog raspoloženja. Bićete orni da pokažete drugima svoje potencijale, vodićete glavnu reč. U ljubavi ćete morati da postavite granice, u suportnom napetost raste. Proverite krvni pritisak! >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<
BIK Zvezde vam savetuju da ne sedite na dve stolice. Dobro razmislite šta želite, a šta je vam zaista potrebno. Mogući je priliv novca kada se najmanje nadate. Slobodni se upuštaju u priču sa osobom koju su nedavno upoznali, nabacite osmeh i samopouzdanje. Oni zauzeti se susreću sa ljubomorom. Ne donosite prerane zaključke.
BLIZANCI
Danas je vaš dan, ne dozvolite da vas sitnice ometaju. Udahnite punim plućima i prihvatite svaki poziv, prijaće vam druženje. Slobodni ne znaju gde će pre, dok one zauzete čeka iznenađenje od strane partnera. Očekuje vas novac ili neka vrsta nagrade koja vam sleduje. Više se krećite i odmarajte dovoljno!
RAK
Gde god da krenete danas, ostavićete trag na druge. Iz vas izbija zarazna energija. Nemojte uzalud da je trošite na negativne ljude, okružite se vama ravnim. U ljubavi stižu promene krajem dana. Slobodni Rakovi dobijaju dugo očekivani poziv, oni u vezi ili braku uživaće kraj partnera.
LAV
Danas vas stiže umor, previše ste obaveza nametnuli sebi. Procenite šta vam je bitno, a šta hitno. Ne libite se da potražite pomoć kolega ili prijatelja. Jedna osoba iz prošlosti vam kuca na vrata, od vas zavisi da li želite da obnovite staru romansu. Zauzeti neka porazmisle kako da poboljšaju odnos sa partnerom
DEVICA
Danas ste naoštreni da isterujete „mak na konac“. Zvezde vam savetuju da spustite loptu. Znajte da koliko god se trudili ništa ne može da bude savršeno. Uvek imajte u rezervi plan B. Mogući su manji troškovi, te izbegavajte impulsivnu kupovinu. Prijaće vam krajem dana da samo odmarate i ne radite ništa. Slušajte svoje telo!
VAGA
Dnevni horoskop za 21. maj 2024. godine vam kaže da ne brzate na poslu, mogla bi da se potkrade greška. Ukoliko vas nešto muči, ne čuvajte to u sebi. Kasnije bi moglo da eskalira. Prijaće vam razgovor sa bliskom osobom. U ljubavi ste pomalo napeti. Unosite više vitamina i fizički se aktivirajte. Prijaće vam!
ŠKORPIJA
Imate osećaj kao da se ne nalazite u sopstvenoj koži. Dosta stvari vas buni i pravi pometnju u glavi. Možda je vreme da napravite pauzu, uzmete odmor ukoliko možete i više se posvetite sebi. Radite ono što vas ispunjuje, isto važi i u ljubavi. Ne forisrajte nešto ako vam ne prija.
STRELAC
Danas vam nedostaje organizacije, žurite sve da stignete, ali ne uspevate. Očigledno vam je potrebna pomoć, povežite se s ljudima. Zauzeti Strelčevi nailaze na nesporazum sa partnerom. Umesto prebacivanja i rasprave, odlučite se da vi prvi spusite loptu i nađete uzrok problema. Slobodni su spremni za akciju krajem dana!
JARAC
Dnevni horoskop za 21. maj 2024. godine vas savetuje da ne verujete svakome na reč. Budite rezervisani kako se ne biste razočarali. Neko bi danas mogao da vam laska što će vam posebno prijati. Zauzeti rešavaju nedoumice iz prošlosti sa partnerom, fokusirajte se na sadašnjost i budućnost. 
VODOLIJA
Danas ćete više razmišljati, nego što ćete delovati. Neko vam stvara posebnu tenziju u okruženju. Pokušajte da se izolujete. U ljubavi slobodne Vodolije su pomalo nesigurne, pitajte sebe šta zapravo želite. Zauzete osećaju pritisak, vreme je za razgovor u četiri oka. Unosite više vitamina!
RIBE
Dnevni horoskop za 21. maj 2024. godine vam kaže da započnete dan pozitivnim mislima, šta god da vas muči, rešiće se. Previše brinete o drugima, a sebe ste pomalo zapostavili. Radite ono što vas čini srećnim, to može da bude odlazak na omiljeno mesto, ispijanje kafe ili šoping. U ljubavi sve ide svojim tokom, nigde ne žurite.
Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.
BONUS VIDEO:


Pogledajte

00:10
Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njihIzvor: TikTok/anna.halk


Izvor: TikTok/anna.halk

 (MONDO/T.B.)

Opširnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Dan zaljubljenih

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VAGU OČEKUJE SUDBINSKI SUSRET, A DEVICU NEPRIJATNA IZNENAĐENJA: Dnevni horoskop za 21. maj 2024. godine! Evo šta vas čeka

Izvor: Piplmetar.rs, 21.Maj.2024

Pogledajte prognoze astrologa na polju posla, ljubavi i zdravlja.. OVAN. Posao: Vaše raspoloženje po pitanju posla se često menja i zato ni sami niste sigurni šta da uradite. Pokušajte da ne budete pristrasni.. foto: Profimedia Ljubav: Vaši stavovi su ispravni, ali moraćete da ih korigujete uskoro,...

Nastavak na Piplmetar.rs...

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. MAJ 2024: Rakovi obaraju s nogu, Škorpije su zbunjene, a vi?

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 21.Maj.2024

Dnevni horoskop za 21. maj 2024. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje! OVAN Dnevni horoskop za 21. maj 2024. godine vam donosi dan pun lepog raspoloženja. Bićete orni da pokažete drugima svoje potencijale, vodićete glavnu reč. U ljubavi ćete morati da postavite...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Šarmiranje i OSVAJANJE tokom srede očekuje Ovnove, pad šećera i VRTOGLAVICE Rakove - HOROSKOP za 22. maj

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2024

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za dan 22.05.2024 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.