Horoskop - Ribe
Horoskop - Ribe

Znak ribe ili pises od 19 februara do 20 marta
Element: voda
Polaritet: negativan
Omiljene boje: morsko zelena
Amajlija: mesečev kamen

Razumevanje je najbolja reč koja opisuje pripadnike ovog znaka. Ribe kao druželjubive često se nađu u društvu veoma različitih ljudi.
Njihova spremnost da daju sebe u emotivnom smislu uklapa se u celu sliku razumevanja i poštovanja drugih ljudi.
Ribama je prijatno da budu podrška nekome. Pored toga što nisu predodređeni da budu vođe, njihovo prisustvo je važno u bilo kojoj stvari koje se prihvate.

Ribe su vodeni znak, i kao takve odlikuju se empatičnošću, i izraženim emocionalnim kapacitetom, osećaju i zato ih svi vole. Kao rak i škorpija, osobe rođene u ovom znaku su često dublje nego ostali i teže da uzmu u obzir i neobjašnjive stvari koje život nosi kako bi se osećale srećno i ispunjeno.

Vladajuća planeta riba je neptun koji upravlja snovima, psihom, metafizikom, i kreativnošću. Zato su ribe intuitivnije i poseduju umetničke i kreativne talente.

Kako je neptun povezan sa muzikom ribe otkrivaju muzičke sklonosti u najranijim fazama života, ili ih usmeravaju ka poeziji i pisanju.
Kako je riba simbol nekih religija i kako je povezana sa životnim ciklusom kao evolutivna osnova za razvoj kičmenjaka i ljudi. Ribe intuitivno imaju razumevanje za životne cikluse pa samim tim ostvaruju najbolju emotivnu vezu sa ostalim bićima.

Problematične telesne oblasti za ribu su stopala i imuni sistem. Potrebno je stalno štititi telo i čuvati imuni sistem, paziti na um i baviti se tehnikama za smirenje. Kada su previše pripojene drugima, ribe mogu onemogućiti ili opteretiti razvoj događaja. Iako je ovaj znak poznat po mudrosti često je da riba nekom prerano ili preterano nekom veruje, pa se zato i razočara više puta u ljubav.

Pod uticajem urana, riba ponekad preduzima ulogu mučenika, kako bi dobila pažnju i poštovanje. Ukoliko nauči da postavi zdrave granice, riba će se osećati udobno u realnom svetu. Osobe rođene u ovom znaku karakteriše neobičan sjaj u očima i sanjivi pogled.
Zagledajte se u njihove sanjive oči, i osetićete hipnotički ili pomalo neobičan i mističan pogled na sebi. Ribe su veliki senzitivci, i najčešće reaguju na osnovu svoje intuicije ili u skladu sa bojom svog emotivnog raspoloženja.

Dakle reč je o osobi koja deluje hipersenzitivno, vrlo emotivno i preosetljivo, jake su ali i nežne. Ribe imaju izuzetno razvijenu i bogatu maštu, tako da svet oko sebe uglavnom doživljavaju i vide na krajnje realan način i u skladu sa svojim unutrašnjim ili emotivnim duševnim potrebama.

Oni raspolažu paletom čudesnih boja uz pomoć kojih na vrlo neobične i čudne načine odslikavaju svoja različita emotivna stanja i raspoloženja.
Svi moraju da razumeju da su ribe izuzetno emotivne osobe, koji veoma teško kontrolišu svoja raznovrsna osećanja i duševna stanja, beskrajni su romantičari i maštari. Susret sa ribama protiče u emotivnom raspoloženju i zbog toga je ponekad vrlo teško odgonetnuti njihove misli, ali zato ne i njihova osećanja, uvek su iskrene i ispoljavaju emocije.
Vladar riba je neptun, planeta mašte i nestvarnog, i zaslužan je što su pripadnici ovog znaka idealistične i osetljive osobe, koje pokazuju veliku dozu razumevanja za okolinu i druge.

Iako važe za osetljive i nežne osobe, u ovom znaku je rođeno iznenađujuće mnogo uspešnih biznismena. Ribe imaju potrebu da se bave poslom, koji im predstavlja užitak da mu se mogu potpuno predati, zbog čega su uspešne u svemu čega se prihvate, svaki posao koji rade rade najbolje što znaju, vrlo su uspešni.

S druge strane, ako se bave zanimanjem koji ne vole njihovi rezultati će biti slabiji.

Ribe su umetničke duše, koje ne vole biti na čelnim pozicijama, ali se uvek odlično snalaze u timu. Maštovite su i kreativne, uvek su spremne da pomognu svima u nevolji. One vole da se osećaju udobno u garderobi koju nose, dosadne stvari znaju da uređuju, odlični su stilisti. Ribe vole antikvitete i stare sitne detalje koje njima predstavljaju posebnost i sjaj. Omiljena boja im je more zelena, vole prirodu i uživaju u njoj.

Poznate osobe koje su rođene u znaku ribe su:
Elizabet Tejlor, Rijana, Brus Vilis, Kurt Kobein, Džoni Keš, Džordž Harison, Čak Noris, Šeron Ston, Mikelanđelo, Džon Bon Džovi, Lajza Mineli.


Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JUN

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JUN

Pred Ovnovima odličan dan za ljubav, Vage rešavaju poslovne probleme, Ribe muči zdravlje OVAN Posao Niste u mogućnosti trenutno da birate sa kim možete da radite. Od vas se traži da budete prilagodljivi situaciji u kojoj se trenutno nalazite. Budite strpljivi u nastupu koji budete imali. Ljubav Ukoliko ste slobodni, partnera možete da upoznate preko polja posla. Imate odličan dan pred sobom što se emocija tiče. Zdravlje Grlo vam je slaba tačka. BIK Posao Ne morate da se plašite...

Izvor: TimockeVesti.net, 05.Jun.2023, 04:09

Detaljnije >>

Dnevni horoskop za 5. jun 2023. godine

Ovan ne bira, Bik se loži na Devicu, Rak zatvoren, za Blizance vrtoglavica, Lav u lošoj energiji, Vaga kao po loju, Škorpija oprezna, Strelac u tajnoj vezi, Jarac na dobrom putu, Vodolija u raspravi, Ribe pod stresom. Ovo je današnji dnevni horoskop za 05. jun 2023. godine. OVAN Posao Niste u mogućnosti trenutno da birate sa kim možete da radite. Od vas se traži da...

Izvor: Luftika.rs, 04.Jun.2023, 11:06

Detaljnije >>

Ljubavni horoskop za 4. jun: Ribe ne zapostavljajte bližnje, Vodolije nalazite se pred novom odlukom

Ljubavni horoskop za 4. jun: Ribe ne zapostavljajte bližnje, Vodolije nalazite se pred novom odlukom

Ljubavni horoskop za 4. jun 2023. godine donosi nove prognoze na ljubavnom planu

Izvor: Story, 04.Jun.2023

Detaljnije >>

Dnevni horoskop za 4. jun 2023. godine

Ovan tvrdoglav, Bik nestrpljiv, Blizanci bez inspiracije, Rak labilan, Lav u velikoj prilici, Devica ima novu ideju, Vaga radi na sebi, Škorpija okreće kolo sreće, Strelac bez novca, Jarac gazi ka promeni, Vodoliju prati odlična energija, loše iskustvo za Ribe. Ovo je današnji dnevni horoskop za 04. jun 2023. godine. OVAN Posao Ostajete pri svom stavu dosta tvrdokorno. Ne želite da menjate pravac kojim ste krenuli...

Izvor: Luftika.rs, 03.Jun.2023, 11:05

Detaljnije >>

Ribe, obratite PAŽNJU na ZDRAVLJE, Bikovima potreban ODMOR - Horoskop za SUBOTU je spreman

Ribe, obratite PAŽNJU na ZDRAVLJE, Bikovima potreban ODMOR - Horoskop za SUBOTU je spreman

Evo šta predviđa za vaš znak! Horoskop za subotu je spreman. Pogledajte šta predviđa za vaš znak. Ovan. Posao: Proverite da vam nešto od formalnih obaveza prema institucijama nije promaklo, kako biste izbegli previde i plaćanje penala. Ljubav: Bez značajnijih promena na vašem ljubavnom horizontu danas, ukoliko vam to odgovara uživajte,  a ukoliko pak želite nešto da menjate, a vi menjajte. Zdravlje: Moguća...

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2023

Detaljnije >>

Dnevni horoskop za 3. jun 2023. godine

Ovan uspešan, Bik dobro, Blizanci odlučni, obaveze za Raka, dobar dan za Lava, kod Device haos, Vaga nema probleme, Škorpija bezvoljna, Strelac preozbiljan, Jarac stagnira, dan odluka za Vodoliju, a Ribe nisu baš najboje. Ovo je današnji dnevni horoskop za 03.06.2023. godine. OVAN Posao Shvatili ste koje su granice, šta...

Izvor: Luftika.rs, 02.Jun.2023, 13:10

Detaljnije >>

Dnevni horoskop za 2. jun 2023. godine

Ovan želi da obnovi staru saradnju, Bik ima pune ruke posla, Blizanci zaljubljeni, Rak da se obrati lekaru, Lav se oseća odbačeno, Devica nesigurna u svoje emocije, Vaga ima manjak energije, Škorpija nezadovoljna, Strelac se dobro oseća, Jarac neraspoložen, Vodolija više da se kreće, a Ribe opterećene novcem. Ovo je današnji dnevni horoskop za 02. jun 2023. godine. OVAN Posao Želite da obnovite...

Izvor: Luftika.rs, 02.Jun.2023

Detaljnije >>