Horoskop - Ribe
Horoskop - Ribe

Znak ribe ili pises od 19 februara do 20 marta
Element: voda
Polaritet: negativan
Omiljene boje: morsko zelena
Amajlija: mesečev kamen

Razumevanje je najbolja reč koja opisuje pripadnike ovog znaka. Ribe kao druželjubive često se nađu u društvu veoma različitih ljudi.
Njihova spremnost da daju sebe u emotivnom smislu uklapa se u celu sliku razumevanja i poštovanja drugih ljudi.
Ribama je prijatno da budu podrška nekome. Pored toga što nisu predodređeni da budu vođe, njihovo prisustvo je važno u bilo kojoj stvari koje se prihvate.

Ribe su vodeni znak, i kao takve odlikuju se empatičnošću, i izraženim emocionalnim kapacitetom, osećaju i zato ih svi vole. Kao rak i škorpija, osobe rođene u ovom znaku su često dublje nego ostali i teže da uzmu u obzir i neobjašnjive stvari koje život nosi kako bi se osećale srećno i ispunjeno.

Vladajuća planeta riba je neptun koji upravlja snovima, psihom, metafizikom, i kreativnošću. Zato su ribe intuitivnije i poseduju umetničke i kreativne talente.

Kako je neptun povezan sa muzikom ribe otkrivaju muzičke sklonosti u najranijim fazama života, ili ih usmeravaju ka poeziji i pisanju.
Kako je riba simbol nekih religija i kako je povezana sa životnim ciklusom kao evolutivna osnova za razvoj kičmenjaka i ljudi. Ribe intuitivno imaju razumevanje za životne cikluse pa samim tim ostvaruju najbolju emotivnu vezu sa ostalim bićima.

Problematične telesne oblasti za ribu su stopala i imuni sistem. Potrebno je stalno štititi telo i čuvati imuni sistem, paziti na um i baviti se tehnikama za smirenje. Kada su previše pripojene drugima, ribe mogu onemogućiti ili opteretiti razvoj događaja. Iako je ovaj znak poznat po mudrosti često je da riba nekom prerano ili preterano nekom veruje, pa se zato i razočara više puta u ljubav.

Pod uticajem urana, riba ponekad preduzima ulogu mučenika, kako bi dobila pažnju i poštovanje. Ukoliko nauči da postavi zdrave granice, riba će se osećati udobno u realnom svetu. Osobe rođene u ovom znaku karakteriše neobičan sjaj u očima i sanjivi pogled.
Zagledajte se u njihove sanjive oči, i osetićete hipnotički ili pomalo neobičan i mističan pogled na sebi. Ribe su veliki senzitivci, i najčešće reaguju na osnovu svoje intuicije ili u skladu sa bojom svog emotivnog raspoloženja.

Dakle reč je o osobi koja deluje hipersenzitivno, vrlo emotivno i preosetljivo, jake su ali i nežne. Ribe imaju izuzetno razvijenu i bogatu maštu, tako da svet oko sebe uglavnom doživljavaju i vide na krajnje realan način i u skladu sa svojim unutrašnjim ili emotivnim duševnim potrebama.

Oni raspolažu paletom čudesnih boja uz pomoć kojih na vrlo neobične i čudne načine odslikavaju svoja različita emotivna stanja i raspoloženja.
Svi moraju da razumeju da su ribe izuzetno emotivne osobe, koji veoma teško kontrolišu svoja raznovrsna osećanja i duševna stanja, beskrajni su romantičari i maštari. Susret sa ribama protiče u emotivnom raspoloženju i zbog toga je ponekad vrlo teško odgonetnuti njihove misli, ali zato ne i njihova osećanja, uvek su iskrene i ispoljavaju emocije.
Vladar riba je neptun, planeta mašte i nestvarnog, i zaslužan je što su pripadnici ovog znaka idealistične i osetljive osobe, koje pokazuju veliku dozu razumevanja za okolinu i druge.

Iako važe za osetljive i nežne osobe, u ovom znaku je rođeno iznenađujuće mnogo uspešnih biznismena. Ribe imaju potrebu da se bave poslom, koji im predstavlja užitak da mu se mogu potpuno predati, zbog čega su uspešne u svemu čega se prihvate, svaki posao koji rade rade najbolje što znaju, vrlo su uspešni.

S druge strane, ako se bave zanimanjem koji ne vole njihovi rezultati će biti slabiji.

Ribe su umetničke duše, koje ne vole biti na čelnim pozicijama, ali se uvek odlično snalaze u timu. Maštovite su i kreativne, uvek su spremne da pomognu svima u nevolji. One vole da se osećaju udobno u garderobi koju nose, dosadne stvari znaju da uređuju, odlični su stilisti. Ribe vole antikvitete i stare sitne detalje koje njima predstavljaju posebnost i sjaj. Omiljena boja im je more zelena, vole prirodu i uživaju u njoj.

Poznate osobe koje su rođene u znaku ribe su:
Elizabet Tejlor, Rijana, Brus Vilis, Kurt Kobein, Džoni Keš, Džordž Harison, Čak Noris, Šeron Ston, Mikelanđelo, Džon Bon Džovi, Lajza Mineli.


Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Izvor: Luftika.rs, 26.Sep.2021, 16:09

Dnevni horoskop za 27. septembar 2021. godine

Ovan ima nekog ko mu imponuje, Bik dosledan obavezama, Blizancima se vraća osoba iz prošlosti, Rak izlazi, Lav lider, Devica neodlučna, Vaga nema vremena, Škorpija brzopleta, Strelac veruje vodenim znacima, Jarac radoznao Vodolija se vrti u krug, a Ribe na pragu svađe. Ovo je današnji dnevni horoskop za 27. septembar 2021. godine. OVAN Posao Primarno vaš cilj jeste da ste se malo...

Detaljnije >>

Izvor: OkRadio.rs, 26.Sep.2021

Horoskop za 26. septembar

Horoskop za 26. septembar

Bik da pazi šta potpisuje, Vaga nema motivacije, Ribe će imati dobru priliku za napredak, a vi? Ovan Veoma ste vredni. Nije vam teško da se fokusirate na neke bitne stvari, veoma ste ambiciozni danas. Brinite više o svom zdravlju.   Bik Pazite šta potpisujete. Moguć je dogovor sa partnerom o svemu što vas opterećuje....

Detaljnije >>

Izvor: Luftika.rs, 25.Sep.2021, 15:11

Dnevni horoskop za 26. septembar 2021. godine

Ovan hipohondričan, Bik strastven sa Škorpijom, Blizanci okreću list, Rak strastven, Lav otkriva tajne, Devica okrenuta sebi, Vaga se bavi finansijama, Strelac pod pritiskom, Jarac neumeren, Vodolija radi srcem, a Ribe se bude. Ovo je današnji dnevni horoskop za 26. septembar 2021. godine. OVAN Posao Ukoliko se bavite privatnim biznisom, on zasigurno mora da bude pod uplivom Meseca. Danas je dobro...

Detaljnije >>

Izvor: OkRadio.rs, 25.Sep.2021

Horoskop za 25. septembar

Vaga puca od strasti, Ovan dobija loše vesti, Ribe moraju da savladaju prepreke, a vi? Ovan Neke vesti koje budete dobili u vezi sa poslom mogu da vas opterete. Ne dozvolite da vas poremete drugi. Držite se plana rada i budite uporni.   Bik Možete da budete odlično raspoloženi danas. Ne dozvolite da vas drugi remete. Neophodna...

Detaljnije >>

Izvor: Luftika.rs, 24.Sep.2021, 14:27

Dnevni horoskop za 25. septembar 2021. godine

Ovan rešava dugove, Bik planira, Blizanci zaljubljeni, Raka privlače Škorpija i Jarac, Lav misli na jednu osobu, Devica pregovara, Vaga ulazi u tajnu vezu, Strelacu se vraća neko iz prošlosti, Vodolija egzotična, a Ribe radoholične. Ovo je današnji dnevni horoskop za 25.09.2021. godine. OVAN Posao Ukoliko vam neko od klijenata duguje...

Detaljnije >>

Izvor: Luftika.rs, 23.Sep.2021, 13:43

Dnevni horoskop za 24. septembar 2021. godine

Ovnu treba pomoć kolega, Bik želi avanturu, Blizancima dobar dan za karijeru, Rak zaljubljen, Lav dosledan sebi, Devica odlaže obaveze, Vaga ljuta na partnera, Škorpija uživa u vezi, Strelcu prija solo status, Jarcu treba promena, Vodolija pod stresom, a Ribe se teško prilagođavaju. Ovo je današnji dnevni horoskop za 24.09.2021. godine. OVAN Posao Ukoliko uvidite da neke detalje ne možete...

Detaljnije >>

Izvor: Luftika.rs, 22.Sep.2021, 12:58

Dnevni horoskop za 23. septembar 2021. godine

Ovan u avanturi s Rakom, poslovne šanse za Bika, Blizanac umoran, Lav entuzijastičan, Devica u gužvi, Vaga voli rad, Škorpija napreduje, Strelac trijumfuje, Jarac dosledan, Vodolija egzaltirana, a Ribe raspoložene. Ovo je današnji dnevni horoskop za 23.09.2021. godine. OVAN Posao Nije svaki dan doslovno isti koliko se morate...

Detaljnije >>