Horoskop za mart
Horoskop za mart

Kažu da je mesec mart mesec buđenja i mesec kada se budi svet, mesec novih početaka i proleća.

Mesec i mart jesu najlepši meseci u godini, sve zeleni, cveta, buji, priroda se pokazuje u najlepšim bojama, vreme je sve toplije, savršenstvo za sve znakove horoskopa.

U ovom finom mesecu red bi bio da tranziti planeta budu dobri po nas. Tokom ovog perioda četiri planete će ići retrogradnim hodom, venera je prisutna do polovine meseca, a onda kreće direktno, kada saturn kreće opet unazad od desetog marta a pluton preuzima poziciju dvadesetog aprila.

Prva planeta koja menja znak jeste venera, koja se trećeg marta vraća u znak ribe gde će boraviti tokom celog meseca do dvadeset devetog marta.
Tokom celog ovog perioda formiraće se kvadrat, sa saturnom iz strelca, pa nas na dalje očekuje neizvesna emotivna, kao i finansijska situacija, rešavanje ljubavnih i novčanih problema koji se vuku već dugo, obnova emotivnih veza iz prošlosti, vraćanje starim ljubavima. Saturn tokom marta povezuje ljude, a od početka aprila kreće retrogradnim hodom poslednji put. Vratiće nas još jednom korak nazad, da istestiramo sve ono što tokom proteklog perioda radili, da proverimo još jednom strukture koje smo izgradili, staviće se na test naše namere, planovi i ideje.
Merkur kreće retrogradnim hodom od marta pa opet od desetog aprila u znaku bika, a to je prirodno polje ličnih vrednosti, finansija i posla. Kao i uvek kada je ova planeta u kretanju doći će do sporosti tokom komunikacije, mogući su nesporazumi, i izlazak na površinu grešaka iz prošlosti.

Jedanaestog marta do aprila dešava se pun mesec, i to je kulminacija dešavanja u emotivnom i poslovnom odnosu. Simbolika ovog meseca bi bila svakom prema zasluzi i tako će rezultati biti shodno uloženom trudu i u poslovnom i u emotivnom segmentu, u ovom periodu. Moguće su velike pozitivne, kao i negativne promene, i u jednom i u drugom sektoru, sve u zavisnosti od toga koliko je osoba dala sebe, da svoje bitne odnose učvrsti. Od kraja marta pa do kraja aprila sunce prelazi u znak bika dok se merkur vraća unazad u znak ovna, i pluton kreće retrogradnim hodom, sve je ovo najviše vezano za poslovnu, materijalnu simboliku, pokušaće mnogi da u svoje ruke uhvate uzde dešavanja i da se naprave konkretne promene, koje smo već u prethodnom periodu donekle svi pokrenuli.

Dvadeset prvog marta mars prelazi kroz blizance, i donosi nam praktičnost, veliki intelektualni napredak, oštroumnost i brzinu. Svi će biti željni akcije i pokreta. Pošto su blizanci polje saobraćaja i puteva, ovde je potrebno više opreznosti i da se ne žuri nigde nikako.
Od dvadeset šestog mlad mesec označava ulazak u jednu novu poslovnu, i finansijsku fazu, koja je pred svima nama, i koja će biti ispunjena događajima i mogućnostima za pokret i šetnje. Od kraja meseca venera ulazi u znak ovna, u svom direktnom hodu. Od sada pa sve do meseca juna biće stalno, prvo u širem a onda u tačnom sekstilu sa marsom donoseći velike aktivnosti u muško ženskim odnosima. Kratko podsećanje je da veći deo meseca svi će imati utisak da se ništa ne dešava i ništa posebno, biće naglašena stagnacija i usmerenost na dešavanja iz prošlosti, i u emotivnom i u poslovnom polju, koja ćemo pokušati da rešimo i razrešimo.

Tek treća dekada meseca doneće neke konkretnije pomake i korake, kao i otvorene mogućnosti, da se promeni situacija koja nam je važna. Očigledno je da se moramo vratiti korak unazad da bi se neki putevi otvorili pred nama. Nadajmo se da će biti lepši i bolji svima od dosadašnjih.


Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Izvor: Lepota i zdravlje, 29.Mar.2021, 11:02

Nedeljni horoskop od 29. marta do 5. aprila 2021: Predstoji nam povoljan ljubavni period

Nedeljni horoskop od 29. marta do 5. aprila 2021: Predstoji nam povoljan ljubavni period

Nedeljni horoskop od 29. marta do 5. aprila Bikovima donosi ljubavni odnos prepun razumevanja, a Lavovima mnogo inspiracije. Saznajte šta vas sve očekuje ove sedmice! Nedeljni horoskop od 29. marta do 5. aprila Ovan Savesno ispunjavate svoj deo obaveza i delujete vrlo ažurno prilikom ispunjavanja raznih dogovora koje imate sa saradnicima. Realno zasnivate sve svoje odluke i nema razloga da neko utiče na vašu profesionalnu nesigurnost. U odnosu sa partnerom, nema potrebe da uporno ponavljate...

Detaljnije >>

Izvor: 011vodič.com, 28.Mar.2021, 12:07

HOROSKOP ZA PUN MESEC U VAGI: Sreća će zakucati na vaša vrata

HOROSKOP ZA PUN MESEC U VAGI: Sreća će zakucati na vaša vrata

Pun Mesec u Vagi 28. marta donosi nam lepu, snažnu energiju za izlečenje, zaštitu i harmoniju. U trenutku kada pun Mesec bude u Vagi, Venera, Hiron i Sunce će biti u ostoj ravni. Mesec će napraviti trigon sa Saturnom i Marsem. Pun Mesec je uvek vreme otpuštanja. Energija Vage nam pomaže da nađemo balans između starog i novog i da pustimo ono što više nije za nas. Hiron je asteroid poznat po lečenju rana. Predstavlja rane, koje smo tokom života dobili i koje nas oblikuju. Rane nam daju...

Detaljnije >>

Izvor: Svet plus, 28.Mar.2021

Nedeljni horoskop za period od 29. marta do 4. aprila 2021. godine!

Nedeljni horoskop za period od 29. marta do 4. aprila 2021. godine!

Pogledajte šta vas očekuje na polju posla, ljubavi i novca... Nedeljni horoskop za period od 29. marta do 4. aprila 2021. godine! OVAN. LJUBAV:Vaše kretanje među ljudima biće intenzivnije. Stoga ćete imati prilike za sretanje i upoznavanje novih lica. Komunikacija sa osobama suprotnog pola biće kvalitetna, a vi šarmantni. Oni u vezama biće otvoreni jedno prema drugome. KARIJERA:Na radnom mestu događaju se raznolike stvari, a...

Detaljnije >>

Izvor: Luftika.rs, 27.Mar.2021, 18:39

Nedeljni horoskop od 29. marta do 4. aprila 2021. godine

Ovu astrološku nedelju započinjemo Punim Mesecom u Vagi, koji ce biti u opoziciji sa Suncem, Venerom i Hironom u Vagi. Mesec će istovremeno praviti jako lep aspekt trigon sa Saturnom u Vodoliji, dok će Merkur i Neptun u Ribama biti u kvadratu sa Marsom u Blizancima. 30.03. Venera će biti u sekstilu sa Saturnom, a 31.03. i Sunce u Ovnu takodje pravi sekstil sa Saturnom u Vodoliji. Ovan Posao Ovnovi su još uvek pod uplivom dobre energije i zvezda koje ih podržavaju, ove nedelje posebno, jer...

Detaljnije >>

Izvor: Story, 22.Mar.2021, 19:12

Nedeljni horoskop do 29. marta

Nedeljni horoskop do 29. marta

Nedeljni horoskop do 29. marta donosi turbulentan period i napetu emotivnu situaciju...

Detaljnije >>

Izvor: Lepota i zdravlje, 22.Mar.2021

Nedeljni horoskop od 22. do 29. marta 2021: Sve što želite možete i da ostvarite!

Nedeljni horoskop od 22. do 29. marta 2021. Ovnovima donosi ljubavnu inspiraciju, a Rakovima savetuje da mogu da ostvare sve što su zamislili. Saznajte šta vas čeka ove sedmice. Nedeljni horoskop od 22. do 29. marta Ovan Novo saznanje pozitivno utiče na vašu motivaciju i na profesionalnu orijentaciju. Sada imate dobru volju da se angažujete na nekim zadacima koje možete da rešavate u dogovoru sa saradnicima. Ne treba da se opterećujete sa nekim novčanim pitanjima, jer uskoro ćete rešiti...

Detaljnije >>

Izvor: Svet plus, 21.Mar.2021, 10:02

Nedeljni horoskop: Ovan zavodljiv, Lavu ljubav izmiče...

Nedeljni horoskop: Ovan zavodljiv, Lavu ljubav izmiče...

Nedeljni horoskop za period od 22. marta do 28. marta 2021. godine! Ovan zavodljiv, Lavu ljubav izmiče iz ruku za milimetar, Strelac će uspeti da odoli svakom iskušenju... Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u narednih sedam dana.. OVAN. LJUBAV: Bićete zanimljivi drugima, zavodljivi, šarmantni i elokventni. Sve su to osobine kojim možete da ostvarite lepa poznanstva, a možda i mnogo više. Nemojte da samujete jer su ovo vaši dani kad imate povećane šanse...

Detaljnije >>