Horoskop za maj
Horoskop za maj

Mesečni horoskop za maj, sreća se konačno okreće, i stiže baš ono što ste dugo čekali. Polako sa neba odlaze crni oblaci. Kišne kapi nagoveštavaju toplije vreme i sunce koje uvek zasija.
Neki će pokisnuti, možda im neće prijati kišoviti dani, drugi će zaplesati po kiši, dok će treći svoje boli kroz suze pustiti, da ih kiša vešto skrije.

Bez obzira kakav je ovo period za vas, nije još uvek završen i ako ste mislili da ste dobro prošli, prevarili ste se samo. Mnogi su kroz ovaj period prilično bolno i teško prošli, ali neki će reći da je bilo suprotno i da su upoznali nekog novog, da su se zaljubili i da veruju da su na pravom putu. Na pravom putu su sigurno svi ali sa Venerom koja je bila retrogradna, sa Merkurom koji je još uvek tu i donosi poruke iz nekih prethodnih života ili proziva pretke koji kroz gene još uvek žive.
Ovo je prilično sudbinski period i osobe koje srećete nisu slučajno postale deo vašeg života. Iako sve sada ovo zvuči dobro, vremenom će se u tim odnosima pokazati težina i osećaj kao da nekom nešto dugujete i sada morate da odradite, jer para za plaćanja su vrlo slaba.

Mesec će se sa Suncem spojiti, započeti novi ciklus i otvoriti nova vrata kroz koja će Venera ponovo doneti radost ulaskom u znak ovna. Merkur iako se dosta zadržava sa Saturnom i Uranom donosi vrlo jasne i precizne poruke svima onima koji drugačije gledaju na svet, koji žive po nekim svojim pravilima, sa različitom percepcijom sveta od većine.
Ukoliko uhvatite sebe da se ovih dana vrlo čudno ponašate, krajnje nesvakidašnje i zbunjeno, nemojte se iznenaditi jer će vam upravo ta sloboda otvoriti šire vidike i osmeliti vas da iskažete svoje ideje i kreativne zamisli.

Sam početak meseca simboliše Mesec u ovnu i Merkur u trigonu sa Saturnom. Prilično stabilan, jak, ambiciozan, i energičan početak nedelja. Ono što imate da završite od poslova i dogovora učinite početkom meseca, i to ako se radi o nekim starim poslovima i završavanju starih ideja. Mesec iako je u ovnu, biće na početku mali i bližiće se Suncu, pa se i njegov potencijal za prosperitet i napredak smanjuje.
Iskoristite dane za završavanje više nego za započinjanje novih poslova. Takođe je dobar dan da se setite nekog starijeg ili prijatelja, da pozovete staru baku, majku, nekog ko je stariji i potrebna mu je podrška, obradujte drage ljude poklonima i rečima. Vreme je da zaboravite greške iz prošlosti, da se prepustite velikim promenama i privučete novu ljubav, sreću, radost i novac.

Priroda donosi prve prolećne plodove, kao što je hrana, a celokupan ambijent koji stvara podstiče životnu radost i spokoj, novu snagu i pokret, volju za životom, stvaranjem, ljubavlju, i ne zaboravite da u ovom periodu godine najviše prorade telo i hormoni. Više je sunčeve svetlosti, i životne radosti, sve je živo i kao da poziva na buđenje svih čula.
Razvija se potreba za uživanjem u bojama, mislima, oblicima, mirisima, zvucima i muzici. Takva osećanja lako dovode do zaljubljivanja, koje je u vazduhu tokom proleća. Mnogi su kroz ovaj period prilično teško i bolno prošli, dok će neki reći da je bilo baš suprotno, da su upoznali nekog novog, da su se zaljubili, i da konačno veruju i misle da su na pravom putu.

Na pravom putu su sigurno svi, ali sa onom Venerom koja je bila retrogradna, sa Merkurom koji i dalje nosi pouke i poruke iz prethodnih iskustava i situacija, ovo su sudbinski dani i momenti i sve što vam se dešava nije slučajno u vašem životu, mnogi će naučiti lekcije. Iako sve ovo i zvuči dobro, vremenom će se u tim odnosima pokazati određena težina, i osećaj da nekom nešto dugujete i da morate dosta toga da rešite, jer će situacije to od vas zahtevati.

Mesec na kraju meseca se spaja sa Suncem, i počinje novi ciklus, otvoriće vam se vrata, i novi prozori kroz koje će Venera ponovo svima da donese mir i radost.


Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jun.2020, 12:48

Horoskop drevnih Maja koji pogađa u samu srž karaktera

Znamo za mnoge nesuglasice i različita tumačenja astrologije Maja koja traju do danas. Ponuđena su mnoga moderna tumačenja...

Detaljnije >>


Izvor: Tracara.com, 26.Maj.2020, 00:01

Pročitajte dnevni horoskop za 26. maj 2020. godine

Pročitajte dnevni horoskop za 26. maj 2020. godine

Mars u sekstilu sa Uranom otvorio je juče poslednju nedelju meseca maja i sa sobom donosi mogućnost da se trgnemo iz kolotečine i učinimo nešto radikalno drugačije u našim životima i svakodnevnici. Tokom trajanja ovog aspekta bićemo slobodni da činimo sve zarad svojih ciljeva a zle sile nas neće u tome ometati. Jaka energija dolazi sa ovim aspektom i udara na mnoga polja, na naše društveno biće u nama ,te ćemo biti voljni da se ističemo u grupama, pomažemo drugima u nevoljama, na...

Detaljnije >>

Izvor: Svet plus, 25.Maj.2020, 10:35

Horoskop do septembra! Nije vreme za brak! Popravljamo greške!

Horoskop do septembra! Nije vreme za brak! Popravljamo greške!

Horoskop do septembra! Nije vreme za brak upozorava Venera! Jupiter savetuje da se ne zadužujemo! Saturn nas vraća da popravljamo greške! Od maja do septembra, svaka svojim redom, tri planete, Venera, Jupiter i Saturn krenuće u retrogradan hod. Naravno, mnogo će zavisiti od toga da li su one loše ili dobro aspektovane, ali postoje neka pravila koja bi trebalo slediti, ili ih bar upoznati. Retrogradno kretanje Venere, od 14. maja do 25. juna 2020. godine, ne spada...

Detaljnije >>

Izvor: Luftika.rs, 23.Maj.2020, 20:57

Nedeljni horoskop od 25. do 31. maja 2020. godine

Maj se završava i ulazimo u jun. Šta kaže nedeljni horoskop od 25. do 31. maja, kome se smeši nova ljubav? Ko će da tapka u mestu, a kome će doći nove poslovne prilike? OVAN Posao Mislite da sve možete sami da radite. Da, to je tačno, samo što oni koji su oko Vas ne misle tako. Imate priliku da se pokažete kroz poslove koji traže znanja iz tehnike. Merkur planeta koja ima trenutnu poziciju prividnog...

Detaljnije >>

Izvor: Story, 22.Maj.2020, 09:47

Dnevni horoskop za 22. maj: Izbegavajte brzoplete procene!

Dnevni horoskop za 22. maj: Izbegavajte brzoplete procene!

Šta to zvezde predviđaju za petak. Pročitajte dnevni horoskop za 22. maj… Ovan Ljubav: U porodičnom životu i u odnosu sa partnerom, bolje je da izbegavate rivalstvo ili takmičarske uloge....

Detaljnije >>

Izvor: Svet plus, 19.Maj.2020, 10:12

Horoskop maj - septembar 2020. godine! Cvetaju vanbračne veze!

Horoskop maj - septembar 2020. godine! Cvetaju vanbračne veze!

Retrogradno kretanje Venere, od 14. maja do 25. juna 2020. godine, ne spada baš u najsretnije kretanje po zodijačkom krugu. Horoskop maj - septembar 2020. godine! Cvetaju vanbračne veze! Retrogradno kretanje Venere, od 14. maja do 25. juna 2020. godine, ne spada baš u najsretnije kretanje po zodijačkom krugu. Zna da naglasi najneverovatniju neodlučnost i oba pola se po bilo kom osnovu i u bilo kom kontekstu predomišljaju, prebacuju sleva nadesno, preispituju se,...

Detaljnije >>

Izvor: Svet plus, 19.Maj.2020

Horoskop od maj - septembar 2020. godine! Cvetaju vanbračne veze!

Horoskop od maj - septembar 2020. godine! Cvetaju vanbračne veze!

Retrogradno kretanje Venere, od 14. maja do 25. juna 2020. godine, ne spada baš u najsretnije kretanje po zodijačkom krugu. Horoskop od maj - septembar 2020. godine! Cvetaju vanbračne veze! Retrogradno kretanje Venere, od 14. maja do 25. juna 2020. godine, ne spada baš u najsretnije kretanje po zodijačkom krugu. Zna da naglasi najneverovatniju neodlučnost i oba pola se po bilo kom osnovu i u bilo kom kontekstu predomišljaju, prebacuju sleva nadesno, preispituju...

Detaljnije >>