Horoskop za maj
Horoskop za maj

Mesečni horoskop za maj, sreća se konačno okreće, i stiže baš ono što ste dugo čekali. Polako sa neba odlaze crni oblaci. Kišne kapi nagoveštavaju toplije vreme i sunce koje uvek zasija.
Neki će pokisnuti, možda im neće prijati kišoviti dani, drugi će zaplesati po kiši, dok će treći svoje boli kroz suze pustiti, da ih kiša vešto skrije.

Bez obzira kakav je ovo period za vas, nije još uvek završen i ako ste mislili da ste dobro prošli, prevarili ste se samo. Mnogi su kroz ovaj period prilično bolno i teško prošli, ali neki će reći da je bilo suprotno i da su upoznali nekog novog, da su se zaljubili i da veruju da su na pravom putu. Na pravom putu su sigurno svi ali sa Venerom koja je bila retrogradna, sa Merkurom koji je još uvek tu i donosi poruke iz nekih prethodnih života ili proziva pretke koji kroz gene još uvek žive.
Ovo je prilično sudbinski period i osobe koje srećete nisu slučajno postale deo vašeg života. Iako sve sada ovo zvuči dobro, vremenom će se u tim odnosima pokazati težina i osećaj kao da nekom nešto dugujete i sada morate da odradite, jer para za plaćanja su vrlo slaba.

Mesec će se sa Suncem spojiti, započeti novi ciklus i otvoriti nova vrata kroz koja će Venera ponovo doneti radost ulaskom u znak ovna. Merkur iako se dosta zadržava sa Saturnom i Uranom donosi vrlo jasne i precizne poruke svima onima koji drugačije gledaju na svet, koji žive po nekim svojim pravilima, sa različitom percepcijom sveta od većine.
Ukoliko uhvatite sebe da se ovih dana vrlo čudno ponašate, krajnje nesvakidašnje i zbunjeno, nemojte se iznenaditi jer će vam upravo ta sloboda otvoriti šire vidike i osmeliti vas da iskažete svoje ideje i kreativne zamisli.

Sam početak meseca simboliše Mesec u ovnu i Merkur u trigonu sa Saturnom. Prilično stabilan, jak, ambiciozan, i energičan početak nedelja. Ono što imate da završite od poslova i dogovora učinite početkom meseca, i to ako se radi o nekim starim poslovima i završavanju starih ideja. Mesec iako je u ovnu, biće na početku mali i bližiće se Suncu, pa se i njegov potencijal za prosperitet i napredak smanjuje.
Iskoristite dane za završavanje više nego za započinjanje novih poslova. Takođe je dobar dan da se setite nekog starijeg ili prijatelja, da pozovete staru baku, majku, nekog ko je stariji i potrebna mu je podrška, obradujte drage ljude poklonima i rečima. Vreme je da zaboravite greške iz prošlosti, da se prepustite velikim promenama i privučete novu ljubav, sreću, radost i novac.

Priroda donosi prve prolećne plodove, kao što je hrana, a celokupan ambijent koji stvara podstiče životnu radost i spokoj, novu snagu i pokret, volju za životom, stvaranjem, ljubavlju, i ne zaboravite da u ovom periodu godine najviše prorade telo i hormoni. Više je sunčeve svetlosti, i životne radosti, sve je živo i kao da poziva na buđenje svih čula.
Razvija se potreba za uživanjem u bojama, mislima, oblicima, mirisima, zvucima i muzici. Takva osećanja lako dovode do zaljubljivanja, koje je u vazduhu tokom proleća. Mnogi su kroz ovaj period prilično teško i bolno prošli, dok će neki reći da je bilo baš suprotno, da su upoznali nekog novog, da su se zaljubili, i da konačno veruju i misle da su na pravom putu.

Na pravom putu su sigurno svi, ali sa onom Venerom koja je bila retrogradna, sa Merkurom koji i dalje nosi pouke i poruke iz prethodnih iskustava i situacija, ovo su sudbinski dani i momenti i sve što vam se dešava nije slučajno u vašem životu, mnogi će naučiti lekcije. Iako sve ovo i zvuči dobro, vremenom će se u tim odnosima pokazati određena težina, i osećaj da nekom nešto dugujete i da morate dosta toga da rešite, jer će situacije to od vas zahtevati.

Mesec na kraju meseca se spaja sa Suncem, i počinje novi ciklus, otvoriće vam se vrata, i novi prozori kroz koje će Venera ponovo svima da donese mir i radost.


Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Dnevni horoskop za 24. avgust: Retrogradni Uran postavlja izazove – kakav je vaš?

Dnevni horoskop za 24. avgust: Retrogradni Uran postavlja izazove – kakav je vaš?

Uran danas počinje retrogradni hod koji će trajati sve do 22. januara 2023. godine. Ovnovi će morati da obrate pažnju na novac, a Vage na svoje odnose sa bližnjima. Šta je u vašim kartama?   Dnevni horoskop za 24. avgust   OVAN Dragi Ovnovi, plivali ste u novcu od kada je Uran ušao u Bika u maju ove godine. Nažalost, ova planeta od danas kreće retrogradno i vreme je da se prilagodite novoj stvarnosti. Novac će daleko slabije pristizati, pravo je vreme da prištedite i malo suzbijete...

Izvor: Lepota i zdravlje, 23.Avg.2022, 22:32

Detaljnije >>

Nedeljni horoskop od 30. maja do 6. juna: Ne ljutite se na zvezde ukoliko uspeh stigne sa malim zakašnjenjem

Nedeljni horoskop od 30. maja do 6. juna: Ne ljutite se na zvezde ukoliko uspeh stigne sa malim zakašnjenjem

Nedeljni horoskop od 30. maja do 6. juna Rakovima donosi uspeh u kolektivu i finansijski boljitak, dok Devicama pruža nove poslovne mogućnosti. Nedeljni horoskop od 30. maja do 6. juna Ovan Umete da procenite povoljnu situaciju na poslovnoj sceni i osmislite dobar nastup, kao i redosled poteza pred saradnicima. Obratite pažnju na različite mogućnosti koje vam se pružaju kada je o partnerskom udruživanji reč. Važno je da prihvatite poslove za koje imate dovoljno znanja ili iskustva. U...

Izvor: Lepota i zdravlje, 30.Maj.2022, 10:02

Detaljnije >>

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 30. maja do 5. juna 2022! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.. Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:. VAGA. Hrana. Jedino što biste istinski trebali da izbegavate jeste preterano uživanje u slatkišima. Probajte da ih zamenite voćem, voćnim salatama ali sa prirodnim zaslađivačima.

Izvor: Svet plus, 29.Maj.2022, 10:20

Detaljnije >>

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 30. maja do 5. juna 2022! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.. Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:. OVAN. Hrana. Potreba za kremastijom, sočnijom, začinjenijom hranom….ili za obilnijim obrocima. Ukoliko planirate da otpočnete sa dijetom ili novim, zdravijim režimom ishrane –...

Izvor: Svet plus, 29.Maj.2022

Detaljnije >>

Nedeljni horoskop od 30. maja do 5. juna 2022. godine

Ovu nedelju karakteriše retrogradni Merkur koji završava svoj retrogradni hod i šetnju po našim nervima 3. juna. On je tu jak, ali njegov hod unazad ukazuje, pre svega, na oprez u komunikaciji, kao što morate povesti računa o rečima, paziti šta i kome izgovarate, kao i da poruke i mejlovi ne odu pogrešnoj osobi. Odložite kupovinu telefona, automobila i slično dok Merkur ne krene ‘normalno’ da se ponaša, i izbegavajte svađe i konflikte, to je jako važno. Ovo je sjajno vreme da razgovarate...

Izvor: Luftika.rs, 28.Maj.2022, 19:39

Detaljnije >>

Dnevni horoskop za 25. maj 2022. godine

Ovan zaljubljiv, Biku dan za uživanje, kod Blizanaca mirno, Raku idilično u ljubavi, Lav puno radi, Devica uspešna, promene za Vagu, Škorpija premorena, Strelca muče povrede, lepe vesti za Jarca, Vodolija u problemu, a Ribama sve ide od ruke. Ovo je današnji dnevni horoskop za 25. maj 2022. godine. OVAN Posao Prihvatite...

Izvor: Luftika.rs, 24.Maj.2022, 13:41

Detaljnije >>

Nedeljni horoskop do 30. maja

Nedeljni horoskop do 30. maja

Nedeljni horoskop do 30. maja 2022. godine donosi sledeću astro prognozu..

Izvor: Story, 23.Maj.2022, 17:00

Detaljnije >>