Horoskop za maj
Horoskop za maj

Mesečni horoskop za maj, sreća se konačno okreće, i stiže baš ono što ste dugo čekali. Polako sa neba odlaze crni oblaci. Kišne kapi nagoveštavaju toplije vreme i sunce koje uvek zasija.
Neki će pokisnuti, možda im neće prijati kišoviti dani, drugi će zaplesati po kiši, dok će treći svoje boli kroz suze pustiti, da ih kiša vešto skrije.

Bez obzira kakav je ovo period za vas, nije još uvek završen i ako ste mislili da ste dobro prošli, prevarili ste se samo. Mnogi su kroz ovaj period prilično bolno i teško prošli, ali neki će reći da je bilo suprotno i da su upoznali nekog novog, da su se zaljubili i da veruju da su na pravom putu. Na pravom putu su sigurno svi ali sa Venerom koja je bila retrogradna, sa Merkurom koji je još uvek tu i donosi poruke iz nekih prethodnih života ili proziva pretke koji kroz gene još uvek žive.
Ovo je prilično sudbinski period i osobe koje srećete nisu slučajno postale deo vašeg života. Iako sve sada ovo zvuči dobro, vremenom će se u tim odnosima pokazati težina i osećaj kao da nekom nešto dugujete i sada morate da odradite, jer para za plaćanja su vrlo slaba.

Mesec će se sa Suncem spojiti, započeti novi ciklus i otvoriti nova vrata kroz koja će Venera ponovo doneti radost ulaskom u znak ovna. Merkur iako se dosta zadržava sa Saturnom i Uranom donosi vrlo jasne i precizne poruke svima onima koji drugačije gledaju na svet, koji žive po nekim svojim pravilima, sa različitom percepcijom sveta od većine.
Ukoliko uhvatite sebe da se ovih dana vrlo čudno ponašate, krajnje nesvakidašnje i zbunjeno, nemojte se iznenaditi jer će vam upravo ta sloboda otvoriti šire vidike i osmeliti vas da iskažete svoje ideje i kreativne zamisli.

Sam početak meseca simboliše Mesec u ovnu i Merkur u trigonu sa Saturnom. Prilično stabilan, jak, ambiciozan, i energičan početak nedelja. Ono što imate da završite od poslova i dogovora učinite početkom meseca, i to ako se radi o nekim starim poslovima i završavanju starih ideja. Mesec iako je u ovnu, biće na početku mali i bližiće se Suncu, pa se i njegov potencijal za prosperitet i napredak smanjuje.
Iskoristite dane za završavanje više nego za započinjanje novih poslova. Takođe je dobar dan da se setite nekog starijeg ili prijatelja, da pozovete staru baku, majku, nekog ko je stariji i potrebna mu je podrška, obradujte drage ljude poklonima i rečima. Vreme je da zaboravite greške iz prošlosti, da se prepustite velikim promenama i privučete novu ljubav, sreću, radost i novac.

Priroda donosi prve prolećne plodove, kao što je hrana, a celokupan ambijent koji stvara podstiče životnu radost i spokoj, novu snagu i pokret, volju za životom, stvaranjem, ljubavlju, i ne zaboravite da u ovom periodu godine najviše prorade telo i hormoni. Više je sunčeve svetlosti, i životne radosti, sve je živo i kao da poziva na buđenje svih čula.
Razvija se potreba za uživanjem u bojama, mislima, oblicima, mirisima, zvucima i muzici. Takva osećanja lako dovode do zaljubljivanja, koje je u vazduhu tokom proleća. Mnogi su kroz ovaj period prilično teško i bolno prošli, dok će neki reći da je bilo baš suprotno, da su upoznali nekog novog, da su se zaljubili, i da konačno veruju i misle da su na pravom putu.

Na pravom putu su sigurno svi, ali sa onom Venerom koja je bila retrogradna, sa Merkurom koji i dalje nosi pouke i poruke iz prethodnih iskustava i situacija, ovo su sudbinski dani i momenti i sve što vam se dešava nije slučajno u vašem životu, mnogi će naučiti lekcije. Iako sve ovo i zvuči dobro, vremenom će se u tim odnosima pokazati određena težina, i osećaj da nekom nešto dugujete i da morate dosta toga da rešite, jer će situacije to od vas zahtevati.

Mesec na kraju meseca se spaja sa Suncem, i počinje novi ciklus, otvoriće vam se vrata, i novi prozori kroz koje će Venera ponovo svima da donese mir i radost.


Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Nedeljni horoskop od 27. maja do 2. juna: Obuzdajte svoje emocije!

Nedeljni horoskop od 27. maja do 2. juna: Obuzdajte svoje emocije!

Nedeljni horoskop od 27. maja do 2. juna donosi nedelju ispunjenu sa nekoliko astroloških događaja koji će uglavnom povoljno uticati na sve znakove. Harmonični sekstil Merkura i Saturna u utorak će pomoći mnogima da započnu život organizovanije i bolje se pripremaju za buduće događaje i promene u životu. Blizancima, Devicama, Jarčevima i Vodoliji su mogući važni uspesi u nauci, tehnologiji, poslu i pisanju. Sekstil Merkura i Saturna će biti idealan period za početak projekata koji...

Izvor: Lepota i zdravlje, 26.Maj.2024, 21:02

Detaljnije >>

Nedeljni horoskop, 26. maj – 1. jun 2024: Škorpijama je vreme za sistematske preglede

Otkrijte šta zvezde predviđaju za vaš znak od 26. maja do 1. juna 2024! Pročitajte naš nedeljni horoskop za poslovne i lične savete, kao i citat nedelje. OVAN Ove nedelje imaćete dodatnu energiju za posao i posle dužeg vremena osetićete...

Izvor: DANuBeogradu.rs, 26.Maj.2024

Detaljnije >>

Ljubavni horoskop od 27. maja do 2. juna: Spremite se na turbulencije u odnosima

Ljubavni horoskop od 27. maja do 2. juna donosi dinamičnu nedelju u kojoj ćemo morati da preispitamo svoje odnose sa partnerima. U toku ove nedelje, mogući su ishodi svakakve vrste. Dok se utorak i vikend smatraju danima u kojima bi ljubavni poduhvati mogli biti uspešni, četvrtak i petak bi mogli doneti probleme onima koji budu neoprezni. Ovan Za Ovnove će ova nedelja biti veoma dinamična, bez obzira u kojoj ste ljubavnoj fazi. Energija i domišljatost će vam pomoći da ne propustite svoju...

Izvor: Piplmetar.rs, 26.Maj.2024

Detaljnije >>

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe!

Nedeljni horoskop za period od 27. maja do 2. jun 2024. godine nudi savete za znakove Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe. Pogledajte kakva je vaša astrološka prognoza za narednih nedelju dana kada su u pitanju zdravlje, ljubav, posao i ishrana.. Koliko god da je dobra nedelja pred vama i koliko god da vam ide na ruku, nemojte se fokusirati samo na opuštanje i uživanje. Iskoristite pogodnosti i faktor sreće koji vam je sada dat da napravite promene koje će vas pratiti...

Izvor: Svet plus, 26.Maj.2024

Detaljnije >>

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop za period od 27. maja do 2. jun 2024. godine nudi savete za Ovna, Bika, Blizance, Raka, Lava i Devicu. Pogledajte kakva je vaša astrološka prognoza za narednih nedelju dana kada su u pitanju zdravlje, ljubav, posao i ishrana.. Spremimo se za sedmicu koja će bukvalno proleteti – sedmicu koja olakšava život i donosi bolju energiju i živost vazdušnim i vatrenim znacima, dok će zemljani i vodeni znakovi doživeti više dinamike i promena. OVAN.

Izvor: Svet plus, 26.Maj.2024

Detaljnije >>

Poslovni horoskop za kraj maja 2024: Biku slede nepredvidivi događaji, Rak treba da uvaži mišljenja drugih, Jarčevi da sačuvaju fokus

Poslovni horoskop za kraj maja 2024: Biku slede nepredvidivi događaji, Rak treba da uvaži mišljenja drugih, Jarčevi da sačuvaju fokus

Kraj maja 2024. godine obeležeće povoljni nebeski tranziti. Zato će neki znaci Zodijaka imati prilike za uspeh i napredak u karijeri, ili će započeti profitabilan posao. Astrolozi savetuju da ipak dobro razmislite pre nego što donesete rizične finansijske odluke. Veoma je važno formulisati dugoročnu strategiju, koja će rezultirati uspehom. Ovan Ovnovi, primićete ključnu poruku o razvoju karijere, pa saslušajte mišljenja iskusnijih kolega i mentora. Mogu vam pružiti korisne informacije,...

Izvor: Luftika.rs, 26.Maj.2024

Detaljnije >>

Ljubavni horoskop od 27. maja do 2. juna: Spremite se na turbulencije u odnosima

Ljubavni horoskop od 27. maja do 2. juna: Spremite se na turbulencije u odnosima

Ljubavni horoskop od 27. maja do 2. juna donosi dinamičnu nedelju u kojoj ćemo morati da preispitamo svoje odnose sa partnerima. U toku ove nedelje, mogući su ishodi svakakve vrste. Dok se utorak i vikend smatraju danima u kojima bi ljubavni poduhvati mogli biti uspešni, četvrtak i petak bi mogli doneti probleme onima koji budu neoprezni. Ljubavni horoskop od 27. maja do 2. juna Ovan Za Ovnove će ova nedelja biti veoma dinamična, bez obzira u kojoj ste ljubavnoj fazi. Energija i domišljatost...

Izvor: Lepota i zdravlje, 25.Maj.2024, 21:14

Detaljnije >>