Horoskop za maj
Horoskop za maj

Mesečni horoskop za maj, sreća se konačno okreće, i stiže baš ono što ste dugo čekali. Polako sa neba odlaze crni oblaci. Kišne kapi nagoveštavaju toplije vreme i sunce koje uvek zasija.
Neki će pokisnuti, možda im neće prijati kišoviti dani, drugi će zaplesati po kiši, dok će treći svoje boli kroz suze pustiti, da ih kiša vešto skrije.

Bez obzira kakav je ovo period za vas, nije još uvek završen i ako ste mislili da ste dobro prošli, prevarili ste se samo. Mnogi su kroz ovaj period prilično bolno i teško prošli, ali neki će reći da je bilo suprotno i da su upoznali nekog novog, da su se zaljubili i da veruju da su na pravom putu. Na pravom putu su sigurno svi ali sa Venerom koja je bila retrogradna, sa Merkurom koji je još uvek tu i donosi poruke iz nekih prethodnih života ili proziva pretke koji kroz gene još uvek žive.
Ovo je prilično sudbinski period i osobe koje srećete nisu slučajno postale deo vašeg života. Iako sve sada ovo zvuči dobro, vremenom će se u tim odnosima pokazati težina i osećaj kao da nekom nešto dugujete i sada morate da odradite, jer para za plaćanja su vrlo slaba.

Mesec će se sa Suncem spojiti, započeti novi ciklus i otvoriti nova vrata kroz koja će Venera ponovo doneti radost ulaskom u znak ovna. Merkur iako se dosta zadržava sa Saturnom i Uranom donosi vrlo jasne i precizne poruke svima onima koji drugačije gledaju na svet, koji žive po nekim svojim pravilima, sa različitom percepcijom sveta od većine.
Ukoliko uhvatite sebe da se ovih dana vrlo čudno ponašate, krajnje nesvakidašnje i zbunjeno, nemojte se iznenaditi jer će vam upravo ta sloboda otvoriti šire vidike i osmeliti vas da iskažete svoje ideje i kreativne zamisli.

Sam početak meseca simboliše Mesec u ovnu i Merkur u trigonu sa Saturnom. Prilično stabilan, jak, ambiciozan, i energičan početak nedelja. Ono što imate da završite od poslova i dogovora učinite početkom meseca, i to ako se radi o nekim starim poslovima i završavanju starih ideja. Mesec iako je u ovnu, biće na početku mali i bližiće se Suncu, pa se i njegov potencijal za prosperitet i napredak smanjuje.
Iskoristite dane za završavanje više nego za započinjanje novih poslova. Takođe je dobar dan da se setite nekog starijeg ili prijatelja, da pozovete staru baku, majku, nekog ko je stariji i potrebna mu je podrška, obradujte drage ljude poklonima i rečima. Vreme je da zaboravite greške iz prošlosti, da se prepustite velikim promenama i privučete novu ljubav, sreću, radost i novac.

Priroda donosi prve prolećne plodove, kao što je hrana, a celokupan ambijent koji stvara podstiče životnu radost i spokoj, novu snagu i pokret, volju za životom, stvaranjem, ljubavlju, i ne zaboravite da u ovom periodu godine najviše prorade telo i hormoni. Više je sunčeve svetlosti, i životne radosti, sve je živo i kao da poziva na buđenje svih čula.
Razvija se potreba za uživanjem u bojama, mislima, oblicima, mirisima, zvucima i muzici. Takva osećanja lako dovode do zaljubljivanja, koje je u vazduhu tokom proleća. Mnogi su kroz ovaj period prilično teško i bolno prošli, dok će neki reći da je bilo baš suprotno, da su upoznali nekog novog, da su se zaljubili, i da konačno veruju i misle da su na pravom putu.

Na pravom putu su sigurno svi, ali sa onom Venerom koja je bila retrogradna, sa Merkurom koji i dalje nosi pouke i poruke iz prethodnih iskustava i situacija, ovo su sudbinski dani i momenti i sve što vam se dešava nije slučajno u vašem životu, mnogi će naučiti lekcije. Iako sve ovo i zvuči dobro, vremenom će se u tim odnosima pokazati određena težina, i osećaj da nekom nešto dugujete i da morate dosta toga da rešite, jer će situacije to od vas zahtevati.

Mesec na kraju meseca se spaja sa Suncem, i počinje novi ciklus, otvoriće vam se vrata, i novi prozori kroz koje će Venera ponovo svima da donese mir i radost.


Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jul.2021, 17:05

Majanski horoskop: Otkrijte svoj znak i šta otkriva o vama

U astrologiji drevnih Maja postoji 19 znakova. Svi traju po 20 dana osim jedenog koji traje svega pet. Taj znak karakterišau duhovi i narušavanje ravnoteže.

Detaljnije >>

Izvor: N1 televizija, 01.Jun.2021, 07:56

Mesečni horoskop za jun

U jun ulazimo pomalo konfuzni i rasejani, ali i spremni za nove promene koje stižu. Iza sebe smo u maju ostavili Lunarnu eklipsu...

Detaljnije >>

Izvor: Lepota i zdravlje, 31.Maj.2021, 12:01

Nedeljni horoskop od 31. maja do 6. juna: Savladajte emotivne izazove!

Nedeljni horoskop od 31. maja do 6. juna: Savladajte emotivne izazove!

Nedeljni horoskop od 31. maja do 7. juna 2021. Ovnovima donosi predivne trenutke s voljenom osobom, dok Vodolijama donosi emotivne izazove. Saznajte šta su za Vas pripremile zvezde za ovu sedmicu. Nedeljni horoskop od 31. maja do 6. juna 2021. Ovan Jasno vam je da okolina od vas očekuje da se neprekino ističete posebnim rezultatima i da uvek ostavljate neki veličanstveni utisak. Trenutno postoje neke komplikovane okolnosti sa kojima ćete morati da se suočavate u hodu, bez predaha ili odlaganja....

Detaljnije >>

Izvor: Luftika.rs, 29.Maj.2021, 19:39

Nedeljni horoskop od 31. maja do 6. juna 2021. godine

Ovu nedelju karakteriše retrogradni Merkur u znaku Blizanaca! On je tu jak, ali njegov hod unazad ukazuje, pre svega, na oprez u saobraćaju, kao što morate povesti računa o rečima, koje i kome izgovarate, kao i da poruke i mejlovi ne odu pogrešnoj osobi! Odložite kupovinu telefona, automobila i slično! Ovo je sjajno vreme da razgovarate sami sa sobom,očistite svoje misli i dušu, a i rešite se starih stvari (iz ormara, ali i iz glave)! Polovina nedelje zahteva poseban oprez i uzdržavanje...

Detaljnije >>

Izvor: Svet plus, 28.Maj.2021, 10:44

Horoskop: Astro prognoza od 28. maja do 3. juna!

Horoskop: Astro prognoza od 28. maja do 3. juna!

Horoskop nam poručuje da ne zaboravimo na odmor i opuštanje ali i da budemo oprezni u prevozu. Astro prognoza od 28. maja do 3. juna 2021. godine.. Ovan. LJUBAV: Postat ćete sve više i više otvoreni za ljude. Oni koji su još sami gotovo svo slobodno vrijeme provodit će s prijateljima, a upravo preko njih mogli bi upoznati novu ljubav. Oni u vezama izlazit će zajedno na atraktivna mjesta i rijetko će biti sami udvoje. KARIJERA: U...

Detaljnije >>

Izvor: Story, 24.Maj.2021, 17:17

Nedeljni horoskop do 31. maja

Nedeljni horoskop do 31. maja

Nedeljni horoskop do 31. maja donosi turbulentan period i napetu emotivnu situaciju...

Detaljnije >>

Izvor: Luftika.rs, 24.Maj.2021

Dnevni horoskop za 25. maj 2021 godine

Ovan zaljubljiv, Biku dan za uživanje, kod Blizanaca mirno, Raku idilično u ljubavi, Lav puno radi, Devica uspešna, promene za Vagu, Škorpija premorena, Strelca muče povrede, lepe vesti za Jarca, Vodolija u problemu, a Ribama sve ide od ruke. Ovo je današnji dnevni horoskop za 25. maj 2021. godine. OVAN Posao Prihvatite...

Detaljnije >>