Horoskop za maj
Horoskop za maj

Mesečni horoskop za maj, sreća se konačno okreće, i stiže baš ono što ste dugo čekali. Polako sa neba odlaze crni oblaci. Kišne kapi nagoveštavaju toplije vreme i sunce koje uvek zasija.
Neki će pokisnuti, možda im neće prijati kišoviti dani, drugi će zaplesati po kiši, dok će treći svoje boli kroz suze pustiti, da ih kiša vešto skrije.

Bez obzira kakav je ovo period za vas, nije još uvek završen i ako ste mislili da ste dobro prošli, prevarili ste se samo. Mnogi su kroz ovaj period prilično bolno i teško prošli, ali neki će reći da je bilo suprotno i da su upoznali nekog novog, da su se zaljubili i da veruju da su na pravom putu. Na pravom putu su sigurno svi ali sa Venerom koja je bila retrogradna, sa Merkurom koji je još uvek tu i donosi poruke iz nekih prethodnih života ili proziva pretke koji kroz gene još uvek žive.
Ovo je prilično sudbinski period i osobe koje srećete nisu slučajno postale deo vašeg života. Iako sve sada ovo zvuči dobro, vremenom će se u tim odnosima pokazati težina i osećaj kao da nekom nešto dugujete i sada morate da odradite, jer para za plaćanja su vrlo slaba.

Mesec će se sa Suncem spojiti, započeti novi ciklus i otvoriti nova vrata kroz koja će Venera ponovo doneti radost ulaskom u znak ovna. Merkur iako se dosta zadržava sa Saturnom i Uranom donosi vrlo jasne i precizne poruke svima onima koji drugačije gledaju na svet, koji žive po nekim svojim pravilima, sa različitom percepcijom sveta od većine.
Ukoliko uhvatite sebe da se ovih dana vrlo čudno ponašate, krajnje nesvakidašnje i zbunjeno, nemojte se iznenaditi jer će vam upravo ta sloboda otvoriti šire vidike i osmeliti vas da iskažete svoje ideje i kreativne zamisli.

Sam početak meseca simboliše Mesec u ovnu i Merkur u trigonu sa Saturnom. Prilično stabilan, jak, ambiciozan, i energičan početak nedelja. Ono što imate da završite od poslova i dogovora učinite početkom meseca, i to ako se radi o nekim starim poslovima i završavanju starih ideja. Mesec iako je u ovnu, biće na početku mali i bližiće se Suncu, pa se i njegov potencijal za prosperitet i napredak smanjuje.
Iskoristite dane za završavanje više nego za započinjanje novih poslova. Takođe je dobar dan da se setite nekog starijeg ili prijatelja, da pozovete staru baku, majku, nekog ko je stariji i potrebna mu je podrška, obradujte drage ljude poklonima i rečima. Vreme je da zaboravite greške iz prošlosti, da se prepustite velikim promenama i privučete novu ljubav, sreću, radost i novac.

Priroda donosi prve prolećne plodove, kao što je hrana, a celokupan ambijent koji stvara podstiče životnu radost i spokoj, novu snagu i pokret, volju za životom, stvaranjem, ljubavlju, i ne zaboravite da u ovom periodu godine najviše prorade telo i hormoni. Više je sunčeve svetlosti, i životne radosti, sve je živo i kao da poziva na buđenje svih čula.
Razvija se potreba za uživanjem u bojama, mislima, oblicima, mirisima, zvucima i muzici. Takva osećanja lako dovode do zaljubljivanja, koje je u vazduhu tokom proleća. Mnogi su kroz ovaj period prilično teško i bolno prošli, dok će neki reći da je bilo baš suprotno, da su upoznali nekog novog, da su se zaljubili, i da konačno veruju i misle da su na pravom putu.

Na pravom putu su sigurno svi, ali sa onom Venerom koja je bila retrogradna, sa Merkurom koji i dalje nosi pouke i poruke iz prethodnih iskustava i situacija, ovo su sudbinski dani i momenti i sve što vam se dešava nije slučajno u vašem životu, mnogi će naučiti lekcije. Iako sve ovo i zvuči dobro, vremenom će se u tim odnosima pokazati određena težina, i osećaj da nekom nešto dugujete i da morate dosta toga da rešite, jer će situacije to od vas zahtevati.

Mesec na kraju meseca se spaja sa Suncem, i počinje novi ciklus, otvoriće vam se vrata, i novi prozori kroz koje će Venera ponovo svima da donese mir i radost.


Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Izvor: Svet, 16.Avg.2019, 15:36

Kupite NOVI BROJ MAGAZINA VIP! UDALA SE SNEŽANA ĐURIŠIĆ! Svi detalji VENČANJA SA GINEKOLOGOM! Ne daju joj mira: LUNI HOĆE DA IZBRIŠU PESMU! (VIDEO)

Kupite NOVI BROJ MAGAZINA VIP! UDALA SE SNEŽANA ĐURIŠIĆ! Svi detalji VENČANJA SA GINEKOLOGOM! Ne daju joj mira: LUNI HOĆE DA IZBRIŠU PESMU! (VIDEO)

U prodaji je novi dvonedeljnik VIP! Svakog drugog petka samo za vas životne priče, moda, saveti… Novi nedeljnik  VIP! Sve o VIP ličnostima, kuvanje, horoskop, ljubavne priče Kupite VIP magazin na svim kioscima   ŠOK EKSKLUZIVA VANJA PRIZNAO SNEŽANA I JA SMO SE VENČALI 26. JULA! Svi detalji tajne svadbe! Snežina ćerka Maja došla iz Amerike da podrži majku! Zloba ne bira! LUNI HOĆE DA IZBRIŠU PESMU! Evo kako planiraju da je unište! TUGA KOMŠIJE...

Detaljnije >>


Izvor: Scandal.rs, 15.Avg.2019, 20:05

Kupite NOVI BROJ MAGAZINA VIP! UDALA SE SNEŽANA ĐURIŠIĆ! Svi detalji VENČANJA SA GINEKOLOGOM! Ne daju joj mira: LUNI HOĆE DA IZBRIŠU PESMU! (VIDEO)

U prodaji je novi dvonedeljnik VIP! Svakog drugog petka samo za vas životne priče, moda, saveti… Novi nedeljnik  VIP! Sve o VIP ličnostima, kuvanje, horoskop, ljubavne priče Kupite VIP magazin na svim kioscima   ŠOK EKSKLUZIVA VANJA PRIZNAO SNEŽANA I JA SMO SE VENČALI 26. JULA! Svi detalji tajne svadbe! Snežina ćerka...

Detaljnije >>

Izvor: Svet plus, 27.Maj.2019, 15:46

Nedeljeni horoskop za period od 27. maja do 2. juna 2019. godine!

Nedeljeni horoskop za period od 27. maja do 2. juna 2019. godine!

Stiglo je lepo vreme, a sa njim stiže i jedna uzbudljiva nedelja, bar ako je sudeći po horoskopu! Nedeljeni horoskop za period od 27. maja do 2. juna 2019. godine! Ovnovi kubure s novcem, Bikovi imaju udvarače, Devicama se vraća ljubav iz prošlosti! OVAN. Hrana. Za ukusan i zdrav obrok koji će zadovoljiti potrebe vašeg organizma u ovoj nedelji neće vam trebati mnogo vremena – supe od raznovrsnog povrća, salata, bareno meso – malo vremena...

Detaljnije >>

Izvor: Tracara.com, 26.Maj.2019, 17:48

Pročitajte nedeljni horoskop od 25. maja do 2. juna 2019. godine

Pročitajte nedeljni horoskop od 25. maja do 2. juna 2019. godine

Šta će vam doneti naredni dani, kada se zvezde pitaju, na planu ljubavi, posla i zdravlja saznajte u redovima koji su pred vama. U nastavku pročitajte nedeljni horoskop od...

Detaljnije >>

Izvor: Luftika.rs, 25.Maj.2019, 13:04

Nedeljni horoskop od 27. maja do 2. juna 2019. godine

Maj se završava i ulazimo u jun. Šta kaže nedeljni horoskop od 27. maja do 2. juna, kome se smeši nova ljubav? Ko će da tapka u mestu, a kome će doći nove poslovne prilike? OVAN Posao Mislite da sve možete sami da radite. Da, to je tačno, samo što oni koji su oko Vas ne misle tako. Imate priliku da se pokažete kroz poslove koji traže znanja iz tehnike. Merkur planeta koja ima trenutnu poziciju prividnog...

Detaljnije >>

Izvor: Story, 22.Maj.2019, 13:09

NEDELJNI HOROSKOP DO 28. MAJA: Ove nedelje čekaju nas LJUBAVNE ZAVRZLAME

NEDELJNI HOROSKOP DO 28. MAJA: Ove nedelje čekaju nas LJUBAVNE ZAVRZLAME

Pročitajte nedeljni horoskop od 12. maja do 28. maja… Ovan Posao: moguća je zabrinutost za poziciju ali bez brige, podršku će vam dati starija, ženska osoba. Sledeća nedelja je rezervisana za prijatelje. Ljubav: zajedno sa voljenom osobom...

Detaljnije >>

Izvor: Tracara.com, 19.Maj.2019, 23:33

Pročitajte nedeljni horoskop od 19. do 25. maja 2019. godine

Pročitajte nedeljni horoskop od 19. do 25. maja 2019. godine

Šta će vam doneti naredni dani, kada se zvezde pitaju, na planu ljubavi, posla i zdravlja saznajte u redovima koji su pred vama. U nastavku pročitajte nedeljni horoskop...

Detaljnije >>