Horoskop - Blizanci
Horoskop - Blizanci

Blizanci Gemini od 21.05 do 20.06
Simbol: blizanci
Element: vazduh
Polaritet: pozitivan
Omiljene boje: zelena
Amajlija: agate

Promenljivost je prava reč za ovaj dvostruki znak.
Oštrouman i izražajan, blizanac predstavlja dve različite strane ličnosti, i morate biti spremni da se suočite sa obe strane njihove.
Sa jedne strane blizanac može biti društven, zabavan i komunikativan, uvek spreman za druženje, dok sa druge strane ovaj znak ume da bude zamišljen, ozbiljan, nemiran pa čak i neodlučan. Oba blizanca su sposobna da se dobro prilagode životnom okruženju, zbog čega je divno poznavati ih. Nikad nije dosadno kada su blizanci u glavnoj ulozi.
Kao vazdušni znak, blizanac je okupiran svim aspektima uma. Kao i drugi vazdušni znaci vaga i vodolija, blizanci imaju potrebu da koriste svoj um ne samo za ideje nego i za istraživanje sveta oko njih.

Blizanac mora da postavlja sebi životno komplikovana pitanja, kako bi se stalno razvijao i rastao. Blizanac je vođen planetom Merkur koja predstavlja komunikaciju, pisanje, učenje drugih i ideje. Ova planeta se brzo kreće što znači da je pažnja blizanca veoma kratkog daha. Oni su zaljubljeni u reči i dela, pa morate uvek da razmislite ako želite da održite korak sa tako radoznalim znakom. Sve o svetu ih fascinira i imaju osećaj kao da nemaju dovoljno vremena ni dana da iskuse sve što požele. To od njih pravi odlične umetnike, pisce i novinare.
Znak blizanac znači da ponekad ljudi rođeni u ovom znaku imaju osećaj da im druga polovina hvali i nedostaje, i zauvek je traže u prijateljima, mentorima i saradnicima, familiji.

Deo tela koji je u vezi sa blizancima su ruke, ramena i pluća. Blizanac po svojoj prirodi treba da obrati punu pažnju na ove oblasti, i da se postara da ih zaštiti koliko je to moguće. Pluća bi trebalo da su slobodna i otvorena, kako bi blizanac mogao da uživa u srećnom i dugom životu.
Zato što je blizanac tako razdragan i radoznao, važno je da ne preduzima više nego što može. Naravno on želi da iskusi sve što je tamo negde, ali to ne može činiti ako je umoran i iscrpljen. Izazovi nastaju kada blizanac postaje dvoličan ili ne može da ostane odan jednoj ideji, uverenju ili osobi.

Umesto što rasipa energiju bolje je da ostane skocentrisan na najbitnije stvari.

Muškarac blizanac savetuje da uvek koristite inteligenciju, da se razmisli šta je pravo, a šta nije iskreno i prirodno u vama i u stvarima koje vas privlače.

On je dobar prijatelj, spontan, prilagodljiv, komunikativan, bez kompleksa, savremeni muškarac, maštovit, samopouzdan, okretan i kreativan.

Očaravajuća, zanimljiva, duhovita, zavodljiva, društvena, divlja, zaigrana, domišljata, nepredvidiva, vesela, sve to je opis žene blizanca. Kao što aludira ime ovog znaka, u njoj se kriju dve ličnosti, zato je žena blizanac, u jednom trenutku skromna i brižna, a u drugom sarkastična i nemilosrdna.

Najčešće profesije blizanca žene su: glumica, estradna ličnost, pevačica, voditeljka, novinar, turistički vodič, organizator, profesor, prevodilac.

Organizuje život onako kako njoj odgovara, ne dopušta nikome da joj nameće svoju volju ni misli. U ljubavi pravi kompromise, sve dok to njoj odgovara i dok trpi. Individualista je koji sledi svoj životni put, deluje kao da su joj drugi potrebni, roditelji, suprug i prijatelji uvek joj izlaze u susret i pomažu joj u svemu.

Slavne ličnosti rođene u znaku blizanaca su:
Adriana Lima, Anđelina Džoli, Amelija Vorner, Bruk Šilds, Elizabet Harli, Izabel Roselini, Kortni Lav, Lea Tompson, Leticija Spiler, Merlin Monro, Naomi Kempbel, Nikol Kidman, Ljiljana Stjepanović, Jelisaveta Sablić, Bojana Maljević, Anica Dobra, Ceca Ražnatović, Nada Obrić, Klint Istvud, Kolin Farel, Bob Dilan.


Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Izvor: Luftika.rs, 27.Maj.2020, 14:04

Dnevni horoskop za 28. maj 2020. godine

Ovan se oseća slobodno, Bik pun energije, Blizanci dosledni, Rak voli da dominira, Lav opterećen, Devica emotivno uzdrmana, Vaga vodi tuđu brigu, izliv emocija za Škorpiju, Strelac ne želi da se kocka s tuđim emocijama, Jarac u pripravnosti, Vodolija pomirljiva, a Ribe imaju hroničnih problema. Ovo je današnji dnevni horoskop za 28.05.2020. godine. OVAN Posao Danas osećate veliku slobodu i ne morate da se povinujete drugim ljudima sve dok ne uvidite da se neke...

Detaljnije >>


Izvor: OkRadio.rs, 27.Maj.2020, 09:41

Horoskop za 27. maj

Horoskop za 27. maj

Pred vama je horoskop za sredu 27. maj. Sa srećom. Ovan Preosetljivi ste. Pokušajte da provedete više vremena sa porodicom. Vreme je da razmislite o nekim promenama u kući, renoviranju ili kupovini nameštaja. Bik Veoma ste pričljivi i dobro raspoloženi. Moguć je kraći put, ali nemojte da planirate previše...

Detaljnije >>

Izvor: Luftika.rs, 26.Maj.2020, 13:32

Dnevni horoskop za 27. maj 2020. godine

Predah za Ovna, Bik neraspoložen, Blizanci u problemu, Raku dan za ulaganja, strast za Lava, Devica uspešna, Vaga isteruje pravdu, Škorpija dobro, Strelac sumnjičav, Jarcu vreme za ulaganje, Vodoliji pucaju poslovi, a Ribe u vakuumu. Ovo je današnji dnevni horoskop za danas 27.05.2020. godine. OVAN Posao Period...

Detaljnije >>

Izvor: OkRadio.rs, 25.Maj.2020, 09:38

Horoskop za 25. maj

Horoskop za 25. maj

Pred vama je horoskop za ponedeljak 25. maj. Sa srećom. Ovan Danas je dan za romantiku. Ne donosite bitne odluke za budućnost, ostavite to za drugi dan. Odmarajte više. Nemate dovoljno energije. Bik Potrudite se da ne pokazujete raspoloženje na poslu, ako se ne osećate baš najbolje. Zadržite...

Detaljnije >>

Izvor: OkRadio.rs, 24.Maj.2020, 10:03

Horoskop za 24. maj

Horoskop za 24. maj

Pred vama je horoskop za nedelju 24. maj. Sa srećom. Ovan Imate utisak da partner ne pokazuje dovoljno ljubavi prema Vama. Moguć je poziv za druženje od neke osobe koja Vam se duže vreme sviđa. Ne odbijajte je. Bik Danas je dan za uživanje, pa ne bi trebalo da se opterećujete vezom. Skloni...

Detaljnije >>

Izvor: OkRadio.rs, 23.Maj.2020, 08:58

Horoskop za 23. maj

Horoskop za 23. maj

Pred vama je horoskop za subotu 23. maj. Sa srećom. Ovan Provedite više vremena sa partnerom kod kuće. Veoma ste komunikativni i dobro raspoloženi. Nemojte da se preforsirate. Bik Želite da upoznate neke zanimljive ljude. Imate potrebu za druženjem. Lako dolazite do informacija koje su Vam bitne...

Detaljnije >>

Izvor: Luftika.rs, 22.Maj.2020, 12:16

Dnevni horoskop za 23. maj 2020. godine

Ovan zabrinut, Bik nestabilan, Blizanci pod stresom, novac za Raka, odlična komunikacija za Lavove, Devica nerealna, Vaga entuzijastična, Škorpiji priliv novca, Strelac neraspoložen, Jarac hladnokrvan, Vodolija zadovoljna, a Ribe uživaju. Ovo je današnji dnevni horoskop za 23. maj 2020. godine. OVAN Posao Kreativni...

Detaljnije >>