Horoskop za jun
Horoskop za jun


Prvih pola godine će biti burna dešavanja, i to na svim poljima vatrenih znakova, ovan, lav, i strelac, burno će biti i na polju ljubavi. U ovom periodu će velikom brzinom kroz znak ovna prolaziti jupiter i donositi lakša ostvarenja i mogućnost uspeha.

Već početkom januara kreće značajan uticaj na sve brakove, koji će delovati do februara i početkom juna. U ovom periodu će se dati prilika svim brakovima, koji su u krizi, da poprave svoje odnose. U tome će uspeti svi oni kod kojih još uvek postoji ljubav, i potreba za vezom. Sam uticaj zahteva spremnost na prilagođavanje, odricanje i odgovoran odnos prema zajedničkom životu. To neće biti lako, ali svi oni koji su spremni da očuvaju brak i da menjaju sebe, u većoj meri će to i ostvariti.

Tokom aprila merkur će ići retrogradno, u susret veneri, planeti ljubavi, i doneti mogućnost susreta sa starom vezom. Lako se mogu rasplamsati stare strasti i ljubavi. Početkom juna u znak bika ulazi jupiter, i počinje snažno da deluje na pripadnike ovog znaka. Automatski će biti pozitivno aktivirani i ostalo zemljani znaci devica i jarac. Od početka juna do prve polovine novembra, može doći do ostvarenja platonskih i tajnih ljubavi. Da bi se očuvala idealna ljubav potrebno je da u partneru vidite sve njegove kvalitete i jasno mu date do znanja da to prepoznajete i da vas upravo to čini srećnim i ispunjenim. Uticaj će najviše delovati na vodolije i ribe, ali i na druge znakove. Međutim u ovom periodu će doći do mnogih razočarenja. Sve veze koje su nejasno postavljene, odnosi nisu u potpunosti definisani, kriju se neke stvari od partnera, u ovom periodu donose istinu na videlo i najverovatnije definitivni raskid. Početkom jula se dešava još jedan značajan uticaj, koji će doneti nagle promene na emotivnom planu.

Tu će biti mogućnosti ostvarenja ljubavi na prvi pogled, do burnih i neprijatnih raskida i sukoba. Osobe koje u ovom periodu, raskinu veze vrlo teško će uspeti da povrate ljubav. Uopšte nije do kraja godine, preporučljivo da burno i nekontrolisano reagujete na izjave i postupke svog partnera, jer takvim ponašanjem možete izazvati raskid. Uticaj koji donosi takva dešavanja deluje naglo i neplanirano, i to kao prava mala eksplozija.

Godina 2011. za vas će biti dinamična i pozitivna. To ne znači da će biti laka, nikako očekuje vas naporan rad i delovanje, ali ćete poluge napretka i blagostanja ipak imati u svojim rukama. Možete se suočiti sa izazovima u karijeri u prvoj polovini godine. Međutim imate realne izglede da prevladate sve teškoće. Od maja 2011. godine dolazi povoljniji period za vaše finansije.

Tada vam predstoji razdoblje pojačane mudrosti i jasnoće misli koje svakako treba iskoristiti. Druga polovina godine vreme je za svojevrsno učenje novih lekcija, ali i primenu onoga što ste naučili.
Nove misli i ideje, do kojih ste došli, sada bi trebale da iniciraju važan napredak u narednih nekoliko godina. Od maja 2011. godine posebno kontrolišite svoje komunikacije i nastupe, kako javne tako i one u krugu bliskih osoba. Moguće je da pokvarite odnose u porodici, osim ako budete u stanju da kontrolišite način na koji ćete nastojati da izađete iz situacija za koje smatrate da su problematične. Ako u tome uspete, porodični život biće skladan. Osobe koje su u ljubavnoj vezi imaju izglede za venčanje ove godine.

Budite pažljivi u odnosu prema zdravlju, posebno budite oprezni šta jedete i brinite o sebi. Godina 2011. jeste godina buđenja u kojoj se energetski centri kojima su spojeni zemlja i mesec, odnosno fizičko i eterično telo unutar pojedinaca. Nakon toga ulazimo u period kada regulus, kao najznačajnija zvezda prelazi u znak device.

Sve ovo o čemu je ovde bilo reči imalo je za cilj da ukaže na to da ono što izgleda kao najtamnije jeste zapravo ono oko čega se sve vrti i nikako nije tamno nego je potpuno istinito, to je u srcu svakog sunca i to je u srcu svega, ništa od toga nije loše i tvorac nikada ništa loše nije stvorio, toga nikada nije bilo. Sve je stvoreno sa potpunim smislom, a ono što ne razumemo, možemo samo da postanemo i na taj način osvetlimo. Kroz prenatalnu eklipsu vidimo svoju startnu tačku koja se zove izvor duše.


Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Izvor: Svet plus, 15.Maj.2021, 11:19

Mesečni horoskop za JUN 2021. godine!

Mesečni horoskop za JUN 2021. godine!

Mesečni horoskop za JUN 2021. godine! Bikovima ljubav preko posla, Blizanci se suočavaju sa neistinama o sebi, Lav upoznaje Blizanca ili Vodoliju... Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka.. OVAN (21. 3 – 20.4). Ljubav Krajem maja, izbegavajte rasprave sa partnerom. Na nekom putu, u prvoj polovini juna, možete da upoznate atraktivnu osobu koja se bavi umetnošću ili sportom. Posle 13. juna, neharmonični aspekti Venere sa Uranom i retrogradnim...

Detaljnije >>

Izvor: Luftika.rs, 11.Maj.2021, 13:18

Dnevni horoskop za 12. maj 2021. godine

Ovan raspoložen, Bik odličnog držanja, Blizanci puni utisaka, Rak žudi za inostranstvom, Lav emotivan, Devica zabrinuta, Vaga izlazi iz krize, Škorpija započinje novi posao, Strelac brzo razmišlja, Jarac srećan, Vodolija isplanirana, Ribe spremne za ozbiljnu vezu. Ovo je današnji dnevni horoskop za...

Detaljnije >>

Izvor: B92, 31.Mar.2021, 11:35

Horoskop Rolan Garosa 2021: Blizanci bi se pojavili samo na finalu, a Strelčevi vladaju terenom

Horoskop Rolan Garosa 2021: Blizanci bi se pojavili samo na finalu, a Strelčevi vladaju terenom

Svi jedva čekaju da počne teniski turnir u Francuskoj, koji je najavljen za drugu polovinu maja i prvu nedelju juna, a danas upoređujemo zvezde sa simbolima Rolan Garosa! Ovan. Kada biste samo mogli da naučite da mirno sedite i gledate utakmicu... Vi biste najradite izašli na teren, zgrabili reket i zauzeli mesto slavnih tenisera. Ne preterujete, samo ste strastveni, ali i kada ste na tribinama, uvek se sjajno zabavljate. Gde vas mogu naći na...

Detaljnije >>

Izvor: Svet plus, 20.Mar.2021, 10:59

Horoskop za proleće 2021. godine: Spokoj, smirenje ili oslobođenje!

Horoskop za proleće 2021. godine: Spokoj, smirenje ili oslobođenje!

Horoskop za proleće 2021. godine donosi Spokoj, smirenje ili oslobođenje od nagomilanih pitanja i briga proteklog perioda. Tokom ovogodišnjeg proleća dogodiće se istina, dve eklipse, i to 26. maja Mesečeva, u Strelcu, pa 10. juna Sunčeva, u Blizancu.. Nakon zaista izazovnog i zahtevnog kraja zime u kom nije nedostajalo stresa, burnih događaja i još burnijih doživljaja, proleće će doći kao melem na ranu. Zato će ga mnogi doživeti kao spokoj, smirenje...

Detaljnije >>

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jul.2020, 10:16

Sedmični horoskop od 1. do 7. juna 2020.

U srijedu se Saturn u svom retrogradnom hodu vraća u Jarca. To dvoje u kombinaciji znači da će druga polovina ove godine biti prilično slična prvoj polovini – ali još "zločestija".

Detaljnije >>

Izvor: Press, 29.Jun.2020, 12:42

Ljubavni horoskop od 29. juna do 6. jula

Ljubavni horoskop od 29. juna do 6. jula

Ljubavni horoskop. Foto:nezavisne Ovan Znate da možete više i bolje, ali to ne zavisi samo od vas. Niko nije savršen, pa nije ni vaša najdraža osoba. Pokušajte da je prihvatite onakvu kakva ona jeste i videćete da bez nepotrebnih pritisaka i zahteva možete biti sasvim srećni. Bik Oni koji se nalaze na putovanju mogli bi doživeti ljubav iz svojih...

Detaljnije >>

Izvor: Press, 29.Jun.2020

Nedeljni horoskop od 29. juna do 6. jula

Nedeljni horoskop od 29. juna do 6. jula

Nedeljni horoskop. Foto:mezavisne Ovan Imate dobar predosećaj i uspeh vam se nalazi na dohvat ruke. Najviše će vas obradovati finansijsko poboljšanje i bolji materijalni standard. Ne samo da imate dobre poslovne procene već dobijate i novi broj pristalica, tako da u većini situacija prolazite lakše ili bolje od drugih. Osećate da se nalazite na emotivnoj...

Detaljnije >>