Horoskop - Jarac
Horoskop - Jarac

Jarac ili kaprikorn od 22 decembra do 19 januara
Simbol: jarac
Element: zemlja
Polaritet: negativan
Omiljene boje: braon, plava, crvena
Amajlija: oniks

Kada su u pitanju profesionalnost, uspeh i tradicionalne vrednosti jarac je prvi. Ovaj praktični znak voli da se bavi svojim životom, na najbolji način. Smatra se najozbiljnijim znakom zodijaka koji prirodno poseduje nezavisnost koja mu omogućava značajan napredak kako na ličnom planu tako i na poslovnom.

Jarac je zemljani znak preopterećen sigurnošću, kao i za ostale zemljane znake bika i devicu, za jarca su najveće životne vrednosti porodica, tradicija, i sve ostale stvari koje čine život disciplinovanim i u redu.
Jarac je majstor u samokontroli i ima potencijala da bude odličan lider, i menadžer sve dok je u sferi biznisa. Saturn je vladajuća planeta jarca, i planeta poznata po zabranama i ograničenjima. Ova planeta pomaže da se sve apstraktne ideje sprovedu u delo, zbog toga jarac preuzima odgovornost i navodi nas da se ponašamo odraslo i zrelo.
Uticaj saturna na jarčeve deluje tako da izgledaju praktično, često štede novac za budućnost i ulažu težak rad da bi ostvarili svoje ciljeve i planove. Majstori su u povlačenju konaca, i dokazivanju da su oni uvek u pravu.

Jarac ili koza, dovoljno objašnjava koliko ovaj znak ume da bude tvrdoglav. U svojim namerama su u stanju da se popnu i na najvišu planinu. Trude se da samo svojim iskustvom stignu na vrh, ali njihova nezavisnost i ozbiljnost čini ih preduzimljivim čega god se late. Slabe tačke su im zubi i kosti, da bi osigurali zdravlje tokom života moraju redovno ići na preglede. Problem može nastati kada je jarac prinuđen da sa svojim saradnicima bude prilično blizak. Teško mu pada da prihvati tuđe različitosti, pa u takvim situacijama ima potrebu da kontroliše ljude ili im pokaže njegove tradicionalne vrednosti.

U njihovoj je prirodi da misle, kako su posebni da reše neki problem, ali moraju da nauče kako da oproste drugima, da im dozvole da budu ono što jesu i da prestanu da ih osuđuju, mnogi ljude dolaze kod njih za savete jer su odlični u rešavanju problema.

Jarac je prvi kada su u pitanju profesionalnost, odgovornost, i snaga. Kombinujući snažan razum, humor i osmeh, jarac je svima najbolji prijatelj i partner. Za prijatelje biraju iskrene i odane osobe, kao i one koji misle na isti način kao oni. Za jarca ne postoje granice kada su u pitanju porodica i prijatelji. Sve će učiniti da pomognu svojim prijateljima. Veoma poštuje tradiciju, običaje, i najviše voli praznike i rado okuplja uvek prijatelje i porodicu.

Nema mnogo prijatelja, ali su zato iskreni i odani. Izlivi emocija nisu česti kod jarca, osećanja će radije pokazati delima, znaju jako da vole, i često drže u sebi sve emocije.

Ambicija je glavna reč za ovaj znak, a koristim je ključni izraz. Jarac poseduje veliki talenat za pronalaženje pravih alata kako za posao tako i za dolaženje do njega. Iskrenost, istrajnost, i posvećenost, čine ga odličnim menadžerom. Kako kod sebe tako i kod osoba iz okruženja najviše ceni lojalnost, odanost, i spremnost na rad. Najviše mu odgovaraju poslovi u menadžmentu, finansijama, školstvu,i sa nekretninama, organizacija i kontakt s ljudima, psiholog.

Vladar jarca saturn kao planeta odgovornosti i discipline, je zaslužan što su pripadnici ovog znaka ambiciozne, marljive, i ozbiljne osobe koje život ne shvataju lako.
Jarčevi su inteligentne, sposobne, i ambiciozne osobe, kojima je važno da u životu ostvare uspeh i budu cenjeni, i to ostvaruju. Svaki pravi jarac je osoba dostojanstvena koja traži sigurnost i stabilnost. Jednom kada započnu ozbiljnu vezu sigurno je da će uložiti mnogo truda, kao i napora kako bi ta veza uspela. Jarčevi su rođene vođe i često znaju da imaju velike zahteve od svojih saradnika, ali i oni sami daju svoj maksimum.

Poznate osobe koje su rođene u znaku jarca su:
Kejt Mos, Jadranka Jovanović, Nađa Higl, Ivana Mihić, Marlen Ditrih, Dženis Džoplin, Dajan Kiton, Eni Lenoks, Širli Bejsi, Šade, Elvis Prisli, Luj Paster, Kevin Kostner, Entoni Hopkins, Riki Martin, Nikolas Kejdž, Hemfri Bogart, Boris Novković, Mićko Ljubičić, Denzel Vošington, Isak Njutn.


Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Dnevni horoskop za 4. jun 2023. godine

Ovan tvrdoglav, Bik nestrpljiv, Blizanci bez inspiracije, Rak labilan, Lav u velikoj prilici, Devica ima novu ideju, Vaga radi na sebi, Škorpija okreće kolo sreće, Strelac bez novca, Jarac gazi ka promeni, Vodoliju prati odlična energija, loše iskustvo za Ribe. Ovo je današnji dnevni horoskop za 04. jun 2023. godine. OVAN Posao Ostajete pri svom stavu dosta tvrdokorno. Ne želite da menjate pravac kojim ste krenuli...

Izvor: Luftika.rs, 03.Jun.2023, 11:05

Detaljnije >>

Dnevni horoskop za 3. jun 2023. godine

Ovan uspešan, Bik dobro, Blizanci odlučni, obaveze za Raka, dobar dan za Lava, kod Device haos, Vaga nema probleme, Škorpija bezvoljna, Strelac preozbiljan, Jarac stagnira, dan odluka za Vodoliju, a Ribe nisu baš najboje. Ovo je današnji dnevni horoskop za 03.06.2023. godine. OVAN Posao Shvatili ste koje su granice, šta...

Izvor: Luftika.rs, 02.Jun.2023, 13:10

Detaljnije >>

Dnevni horoskop za 2. jun 2023. godine

Ovan želi da obnovi staru saradnju, Bik ima pune ruke posla, Blizanci zaljubljeni, Rak da se obrati lekaru, Lav se oseća odbačeno, Devica nesigurna u svoje emocije, Vaga ima manjak energije, Škorpija nezadovoljna, Strelac se dobro oseća, Jarac neraspoložen, Vodolija više da se kreće, a Ribe opterećene novcem. Ovo je današnji dnevni horoskop za 02. jun 2023. godine. OVAN Posao Želite da obnovite...

Izvor: Luftika.rs, 02.Jun.2023

Detaljnije >>

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. JUN

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. JUN

Jarac usamljen, Bik umoran, Devica srećna, Blizanci posesivni Ovan Posao: Prvi dan juna Ovnovi dočekuju u nepromenjenom ritmu, energično i efikasno obavljajući zacrtane poslovne zadatke. Ljubav: Ništa posebno bitno u sferi ljubavi danas nije realno da očekujete jer ste preokupirani poslom. Zdravlje: Odlično. Bik Posao: Prosečan radni dan je pred osobama rođenim u znaku Bika. Na dobrom ste profesionalnom putu, ne odustajte. Ljubav: Moguće su sitne čarke i prepucavanja, ali ništa od toga...

Izvor: TimockeVesti.net, 01.Jun.2023, 04:13

Detaljnije >>

Dnevni horoskop za 1. jun 2023. godine

Ovan u novim obavezama, Bik siguran u sebe, Blizanci nervozni, Rak oprezan, Lav želi da menja stvari, Devica nervozna, Vaga želi svima da ugodi, Škorpija ne unosi dovoljno tečnosti, Strelac u dobrom poslovnom periodu, Jarac pred novim poznanstvima, Vodolija melanholična, a Ribe zaljubljene. Ovo je današnji dnevni horoskop za 01.06.2023. godine. OVAN Posao Nove...

Izvor: Luftika.rs, 31.Maj.2023, 13:21

Detaljnije >>

Dnevni horoskop za 31. maj 2023. godine

Ovan u obavezama, Bik zadovoljan, Blizanci pod pritiskom, Rak oran za nove pobede, Lav posvećen obavezama, Devica tužna, Vaga u gužvi, Škorpija željna pažnje, Strelac nervozan, Jarac sreće nova poznanstva, Vodolija ponosna na sebe, a Ribe pomirljive. Ovo je današnji dnevni horoskop za 31.05.2023. godine. OVAN Posao Imate...

Izvor: Luftika.rs, 30.Maj.2023, 13:43

Detaljnije >>

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. MAJ

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. MAJ

Jarac zadovoljan životom, Ribe uspešne, Vodolija dočekala svojih pet minuta Ovan Ovaj dan donosi vam jedan poseban izazov poštovanja prioriteta. Veoma je važno da danas uradite prvo ono što je najvažnije da ne biste prekoračili rokove. Danas možete započeti vezu sa osobom koja vam se već dugo dopada. Sledi dalje zbližavanje. Migrena. Bik Ovaj dan može proteći u znaku posebnog uspeha za sve one koji se bave trgovinom, nekretninama i uslužnim delatnostima. Postoji mogućnost vanrednog...

Izvor: TimockeVesti.net, 30.Maj.2023

Detaljnije >>