Horoskop - Jarac
Horoskop - Jarac

Jarac ili kaprikorn od 22 decembra do 19 januara
Simbol: jarac
Element: zemlja
Polaritet: negativan
Omiljene boje: braon, plava, crvena
Amajlija: oniks

Kada su u pitanju profesionalnost, uspeh i tradicionalne vrednosti jarac je prvi. Ovaj praktični znak voli da se bavi svojim životom, na najbolji način. Smatra se najozbiljnijim znakom zodijaka koji prirodno poseduje nezavisnost koja mu omogućava značajan napredak kako na ličnom planu tako i na poslovnom.

Jarac je zemljani znak preopterećen sigurnošću, kao i za ostale zemljane znake bika i devicu, za jarca su najveće životne vrednosti porodica, tradicija, i sve ostale stvari koje čine život disciplinovanim i u redu.
Jarac je majstor u samokontroli i ima potencijala da bude odličan lider, i menadžer sve dok je u sferi biznisa. Saturn je vladajuća planeta jarca, i planeta poznata po zabranama i ograničenjima. Ova planeta pomaže da se sve apstraktne ideje sprovedu u delo, zbog toga jarac preuzima odgovornost i navodi nas da se ponašamo odraslo i zrelo.
Uticaj saturna na jarčeve deluje tako da izgledaju praktično, često štede novac za budućnost i ulažu težak rad da bi ostvarili svoje ciljeve i planove. Majstori su u povlačenju konaca, i dokazivanju da su oni uvek u pravu.

Jarac ili koza, dovoljno objašnjava koliko ovaj znak ume da bude tvrdoglav. U svojim namerama su u stanju da se popnu i na najvišu planinu. Trude se da samo svojim iskustvom stignu na vrh, ali njihova nezavisnost i ozbiljnost čini ih preduzimljivim čega god se late. Slabe tačke su im zubi i kosti, da bi osigurali zdravlje tokom života moraju redovno ići na preglede. Problem može nastati kada je jarac prinuđen da sa svojim saradnicima bude prilično blizak. Teško mu pada da prihvati tuđe različitosti, pa u takvim situacijama ima potrebu da kontroliše ljude ili im pokaže njegove tradicionalne vrednosti.

U njihovoj je prirodi da misle, kako su posebni da reše neki problem, ali moraju da nauče kako da oproste drugima, da im dozvole da budu ono što jesu i da prestanu da ih osuđuju, mnogi ljude dolaze kod njih za savete jer su odlični u rešavanju problema.

Jarac je prvi kada su u pitanju profesionalnost, odgovornost, i snaga. Kombinujući snažan razum, humor i osmeh, jarac je svima najbolji prijatelj i partner. Za prijatelje biraju iskrene i odane osobe, kao i one koji misle na isti način kao oni. Za jarca ne postoje granice kada su u pitanju porodica i prijatelji. Sve će učiniti da pomognu svojim prijateljima. Veoma poštuje tradiciju, običaje, i najviše voli praznike i rado okuplja uvek prijatelje i porodicu.

Nema mnogo prijatelja, ali su zato iskreni i odani. Izlivi emocija nisu česti kod jarca, osećanja će radije pokazati delima, znaju jako da vole, i često drže u sebi sve emocije.

Ambicija je glavna reč za ovaj znak, a koristim je ključni izraz. Jarac poseduje veliki talenat za pronalaženje pravih alata kako za posao tako i za dolaženje do njega. Iskrenost, istrajnost, i posvećenost, čine ga odličnim menadžerom. Kako kod sebe tako i kod osoba iz okruženja najviše ceni lojalnost, odanost, i spremnost na rad. Najviše mu odgovaraju poslovi u menadžmentu, finansijama, školstvu,i sa nekretninama, organizacija i kontakt s ljudima, psiholog.

Vladar jarca saturn kao planeta odgovornosti i discipline, je zaslužan što su pripadnici ovog znaka ambiciozne, marljive, i ozbiljne osobe koje život ne shvataju lako.
Jarčevi su inteligentne, sposobne, i ambiciozne osobe, kojima je važno da u životu ostvare uspeh i budu cenjeni, i to ostvaruju. Svaki pravi jarac je osoba dostojanstvena koja traži sigurnost i stabilnost. Jednom kada započnu ozbiljnu vezu sigurno je da će uložiti mnogo truda, kao i napora kako bi ta veza uspela. Jarčevi su rođene vođe i često znaju da imaju velike zahteve od svojih saradnika, ali i oni sami daju svoj maksimum.

Poznate osobe koje su rođene u znaku jarca su:
Kejt Mos, Jadranka Jovanović, Nađa Higl, Ivana Mihić, Marlen Ditrih, Dženis Džoplin, Dajan Kiton, Eni Lenoks, Širli Bejsi, Šade, Elvis Prisli, Luj Paster, Kevin Kostner, Entoni Hopkins, Riki Martin, Nikolas Kejdž, Hemfri Bogart, Boris Novković, Mićko Ljubičić, Denzel Vošington, Isak Njutn.


Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Dnevni horoskop za 23. jun 2024. godine

Ovan želi dogovor s partnerom, Bika podstiču ideje Device, Blizanci uporni, Rak želi dobar provod, Lav spreman na kompromise, Vaga pred promenama, Škorpija zaljubljena, Strelac napet, Jarac u dobroj komunikaciji, Vodoliji manjka opreznosti, a Ribe su pod stresom. Ovo je današnji dnevni horoskop za 23. jun 2024. godine. OVAN Posao Ukoliko vam se pruži prilika za poslovnu saradnju...

Izvor: Luftika.rs, 22.Jun.2024, 10:36

Detaljnije >>

Dnevni horoskop za 22. jun 2023. godine

Ovan daje nesebično, Bik ne odustaje od jednog Raka, Blizanca očekuje nagrada, Lav se zabavlja u društvu Device, Vaga ima loš stav po pitanju partnerskih odnosa, Škorpija istrajna, Strelac spokojan, Jarac pred novim izazovima, Vodolija ima rešenje, a Ribe se bore za svoja prava. Ovo je današnji dnevni horoskop za 22. jun 2024. godine. OVAN Posao Volite jaku poslovnu poziciju i tome u suštini i stremite ovaj put. Volite da se nesebično dajete i u tome ste pravi igrači. Neko bi mogao da pokuša...

Izvor: Luftika.rs, 21.Jun.2024, 11:31

Detaljnije >>

Dnevni horoskop za 21. jun 2024. godine

Ovan pred novim izazovima, Bik “široke ruke”, Blizanci u svom svetu, Rak uživa u društvu Lava i Vodolije, Jarac obožava Devicu, Vaga ima dan za sebe, Strelac razmišlja o novim projektima, a Ribe otvorene za nove stvari. Ovo je današnji dnevni horoskop za 21. jun 2024. godine. OVAN Posao Ukoliko ste mislili da će se desiti nešto posebno kada je u pitanju vaša trenutna poslovna situacija...

Izvor: Luftika.rs, 20.Jun.2024, 11:30

Detaljnije >>

Dnevni horoskop za 20. jun 2024. godine!

Dnevni horoskop za 20. jun 2024. godine!

Saznajte svoj dnevni horoskop za 20. jun 2024. godine! Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Devica, Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Ribe - svaki znak Zodijaka ima svoje posebne izazove i prilike danas. Pročitajte šta vam donosi ljubav, posao i zdravlje i budite spremni za sve što vam život donosi!  Pročitajte dnevni horoskop za 20. jun 2024. godine za sve znakove Zodijaka. Otkrijte šta vam zvezde predviđaju u ljubavi, poslu i zdravlju. Saznajte kako da maksimalno iskoristite...

Izvor: Svet plus, 19.Jun.2024, 11:56

Detaljnije >>

Dnevni horoskop za 20. jun 2024. godine

Ovan sklon samokritici, Bik pokazuje nezainteresovanost, Blizanac voli dobre izazove, Raku slede uzbudljivi dani, Lav neozbiljan, Devici moguć zanimljiv susret, Vaga ima problem sa fokusiranjem, Škorpija u centru pažnje, Strelcu finansijske pogodnosti, Jarac misli na sebe,  Vodolija nerealna, a Ribe spremne na dogovore. Ovo je današnji dnevni horoskop za 20. jun 2024. godine. OVAN Posao Polje inostranstva vam donosi, konkretne svote novca. Ne morate da se dezavuišete...

Izvor: Luftika.rs, 19.Jun.2024

Detaljnije >>

Škorpije VODITE RAČUNA šta jedete, Jarac mora da JAČA IMUNITET - Horoskop za sredu, saznajte šta se sprema

Škorpije VODITE RAČUNA šta jedete, Jarac mora da JAČA IMUNITET - Horoskop za sredu, saznajte šta se sprema

Svaki dan je prilika za novi početak i da uradite nešto korisno za sebe.

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2024, 21:26

Detaljnije >>

Dnevni horoskop za 19. jun 2024. godine

Ovan u spoju sa Vagom ili Škorpijom, Bik buntovan, Blizanci strpljivi, Rak zarađuje, Lav voli starije, trzavice za Devicu, Strelac sa stavom, Jarac borac, Vodolija pred raskidom, Ribe stidljive. Ovo je današnji dnevni horoskop za 19. jun 2024. godine. OVAN Posao Trenutno ste pod izgovorom da nećete da se bavite nebitnim stvarima u svom životu. Po sredi je ovde povređen ego, koji vam pravi mnogo lošu energiju. Prevaziđite...

Izvor: Luftika.rs, 18.Jun.2024

Detaljnije >>