Horoskop - Jarac
Horoskop - Jarac

Jarac ili kaprikorn od 22 decembra do 19 januara
Simbol: jarac
Element: zemlja
Polaritet: negativan
Omiljene boje: braon, plava, crvena
Amajlija: oniks

Kada su u pitanju profesionalnost, uspeh i tradicionalne vrednosti jarac je prvi. Ovaj praktični znak voli da se bavi svojim životom, na najbolji način. Smatra se najozbiljnijim znakom zodijaka koji prirodno poseduje nezavisnost koja mu omogućava značajan napredak kako na ličnom planu tako i na poslovnom.

Jarac je zemljani znak preopterećen sigurnošću, kao i za ostale zemljane znake bika i devicu, za jarca su najveće životne vrednosti porodica, tradicija, i sve ostale stvari koje čine život disciplinovanim i u redu.
Jarac je majstor u samokontroli i ima potencijala da bude odličan lider, i menadžer sve dok je u sferi biznisa. Saturn je vladajuća planeta jarca, i planeta poznata po zabranama i ograničenjima. Ova planeta pomaže da se sve apstraktne ideje sprovedu u delo, zbog toga jarac preuzima odgovornost i navodi nas da se ponašamo odraslo i zrelo.
Uticaj saturna na jarčeve deluje tako da izgledaju praktično, često štede novac za budućnost i ulažu težak rad da bi ostvarili svoje ciljeve i planove. Majstori su u povlačenju konaca, i dokazivanju da su oni uvek u pravu.

Jarac ili koza, dovoljno objašnjava koliko ovaj znak ume da bude tvrdoglav. U svojim namerama su u stanju da se popnu i na najvišu planinu. Trude se da samo svojim iskustvom stignu na vrh, ali njihova nezavisnost i ozbiljnost čini ih preduzimljivim čega god se late. Slabe tačke su im zubi i kosti, da bi osigurali zdravlje tokom života moraju redovno ići na preglede. Problem može nastati kada je jarac prinuđen da sa svojim saradnicima bude prilično blizak. Teško mu pada da prihvati tuđe različitosti, pa u takvim situacijama ima potrebu da kontroliše ljude ili im pokaže njegove tradicionalne vrednosti.

U njihovoj je prirodi da misle, kako su posebni da reše neki problem, ali moraju da nauče kako da oproste drugima, da im dozvole da budu ono što jesu i da prestanu da ih osuđuju, mnogi ljude dolaze kod njih za savete jer su odlični u rešavanju problema.

Jarac je prvi kada su u pitanju profesionalnost, odgovornost, i snaga. Kombinujući snažan razum, humor i osmeh, jarac je svima najbolji prijatelj i partner. Za prijatelje biraju iskrene i odane osobe, kao i one koji misle na isti način kao oni. Za jarca ne postoje granice kada su u pitanju porodica i prijatelji. Sve će učiniti da pomognu svojim prijateljima. Veoma poštuje tradiciju, običaje, i najviše voli praznike i rado okuplja uvek prijatelje i porodicu.

Nema mnogo prijatelja, ali su zato iskreni i odani. Izlivi emocija nisu česti kod jarca, osećanja će radije pokazati delima, znaju jako da vole, i često drže u sebi sve emocije.

Ambicija je glavna reč za ovaj znak, a koristim je ključni izraz. Jarac poseduje veliki talenat za pronalaženje pravih alata kako za posao tako i za dolaženje do njega. Iskrenost, istrajnost, i posvećenost, čine ga odličnim menadžerom. Kako kod sebe tako i kod osoba iz okruženja najviše ceni lojalnost, odanost, i spremnost na rad. Najviše mu odgovaraju poslovi u menadžmentu, finansijama, školstvu,i sa nekretninama, organizacija i kontakt s ljudima, psiholog.

Vladar jarca saturn kao planeta odgovornosti i discipline, je zaslužan što su pripadnici ovog znaka ambiciozne, marljive, i ozbiljne osobe koje život ne shvataju lako.
Jarčevi su inteligentne, sposobne, i ambiciozne osobe, kojima je važno da u životu ostvare uspeh i budu cenjeni, i to ostvaruju. Svaki pravi jarac je osoba dostojanstvena koja traži sigurnost i stabilnost. Jednom kada započnu ozbiljnu vezu sigurno je da će uložiti mnogo truda, kao i napora kako bi ta veza uspela. Jarčevi su rođene vođe i često znaju da imaju velike zahteve od svojih saradnika, ali i oni sami daju svoj maksimum.

Poznate osobe koje su rođene u znaku jarca su:
Kejt Mos, Jadranka Jovanović, Nađa Higl, Ivana Mihić, Marlen Ditrih, Dženis Džoplin, Dajan Kiton, Eni Lenoks, Širli Bejsi, Šade, Elvis Prisli, Luj Paster, Kevin Kostner, Entoni Hopkins, Riki Martin, Nikolas Kejdž, Hemfri Bogart, Boris Novković, Mićko Ljubičić, Denzel Vošington, Isak Njutn.


Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Izvor: Luftika.rs, 22.Maj.2022, 14:38

Dnevni horoskop za 23. maj 2022. godine

Ovan zabrinut, Bik nestabilan, Blizanci pod stresom, novac za Raka, odlična komunikacija za Lavove, Devica nerealna, Vaga entuzijastična, Škorpiji priliv novca, Strelac neraspoložen, Jarac hladnokrvan, Vodolija zadovoljna, a Ribe uživaju. Ovo je današnji dnevni horoskop za 23. maj 2022. godine. OVAN Posao Kreativni...

Detaljnije >>

Izvor: Svet plus, 22.Maj.2022

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 23. maja do 29. maja 2022! ko ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.. Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:. VAGA. Hrana. Sada možete napraviti dobar plan ishrane i pridržavati ga se i pored toga što ćete imati  iskušenja najpre kroz slatkiše i testa. Vašem organizmu je potreban...

Detaljnije >>

Izvor: TimockeVesti.net, 22.Maj.2022

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. MAJ

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. MAJ

Jarac zadovoljan životom, Vodolija u iščekivanju čuda, Ribe nesmotrene Ovan Posao: Potreban vam je predah i dobro društvo. Povetite ovaj dan druženju sa dragim prijateljima. Ljubav: Moguće je da tokom ovog dana ostvarite kontakt i finu komunikaciju sa potpuno novom osobom na vašem ljubavnom horizontu. Zdravlje: Vrlo dobro. Bik Posao: Bilo bi dobro da i ovaj dan iskoristite za maksimalnu relaksaciju i odmor, jer vas već od početka sledeće radne sedmice očekuje period velikih poslovnih...

Detaljnije >>

Izvor: OkRadio.rs, 22.Maj.2022

Horoskop za 22. maj

Horoskop za 22. maj

Jarac zadovoljan životom, Vodolija u iščekivanju čuda, Ribe nesmotrene Ovan Posao: Potreban vam je predah i dobro društvo. Povetite ovaj dan druženju sa dragim prijateljima. Ljubav: Moguće je da tokom ovog dana ostvarite kontakt i finu komunikaciju sa potpuno novom osobom na vašem ljubavnom horizontu. Zdravlje:...

Detaljnije >>

Izvor: Luftika.rs, 21.Maj.2022, 12:31

Dnevni horoskop za 22. maj 2022. godine

Ovan rasipa energiju, Bik uči, šansa za Blizance, Rak rasterećen, Lav u tajnoj vezi, Devica konkretna, Vaga u haosu, neočekivano za Škorpiju, Strelac prionuo na posao, Jarac izuzetno, Vodolija uživa u poslu, Ribe ispravljaju grešku. Ovo je današnji dnevni horoskop za 22. maj 2022. godine. OVAN Posao Koliko ste uporni vi morate da se uklopite u dati...

Detaljnije >>

Izvor: Luftika.rs, 20.Maj.2022, 14:05

Dnevni horoskop za 21. maj 2022. godine

Ovan zatvoren, Bik u lošoj fazi, iznenađenje za Blizance, Rak osvaja, Lav u čudu, Devica kolebljiva, Vaga sluša intuiciju, Škorpija u zanosu, Strelac zaljubljen u Vodoliju, Jarac pomaže Biku, Ribe na dobrom putu. Ovo je današnji dnevni horoskop za 21.05.2022. godine. OVAN Posao Možda imate dovoljno dobar stav kada su finansije u pitanju. Umete da dobijete mnogo više nego što ste očekivali. Pomoć od jednog Jarca ili Bika...

Detaljnije >>

Izvor: Luftika.rs, 19.Maj.2022, 12:17

Dnevni horoskop za 20. maj 2022. godine

Ovnu se isplati upornost, Biku trebaju pouzdani saradnici, Blizanci opušteni, Rak ulaže u posao, Lav mora da se pokrene, umor stiže Devicu, Vagi treba brzina, odličan dan za Škorpiju, Strelac mora da planira budućnost, Jarac ispunjen, Vodolija uspešna, a Ribe imaju vremena za sve....

Detaljnije >>