Horoskop - Rak
Horoskop - Rak

Rak - kancer od 21.06 do 22.07
Simbol: rak
Element: voda
Polaritet: negativan
Omiljene boje: srebrna, bela
Amajlija: biser

Duboko intuitivan rak, i sentimentalan znak, može biti jedan od najizazovnijih znakova za upoznavanje i druženje. Emocije raka su izuzetno jake, a kada je reč o porodici i kući ništa im nije važnije i svetije.
Saosećajan i empatičan, rak je veoma privržen ljudima koji ga okružuju i koje voli. Za osobe rođene u znaku raka odanost i poverenje je ključno. Za raka porodica i kuća su sve. Vodeni znak kao škorpije i ribe, upravlja svojim osećanjima, i potrebno mu je da se oseća sigurno i poverljivo pre nego vas uključi u svoj život, kako bi izrazio svoja duboka osećanja prvo mora da stekne poverenje u vas.

Često su emotivni ljudi, koji su sposobni da saosećaju sa vašim bolom i patnjom celog sveta. Vladajuća planeta Mesec navodi raka da se čudno ponaša prema ljudima koji su skloni direktnom pristupu i komunikaciji. Rak ne pokušava da bude manipulator, on samo ima potrebu da vas veliča pre nego što se oseti dovoljno osigurano, kako ne bi rizikovao vaše odbijanje i prijateljstvo.

Mesec mu daje sposobnost psihičkog proboja, koji rak može razviti tokom života ako tako izabere i poželi. Za rakove je karakteristično i poznato kretanje na sve strane, ovi ljudi su u stanju da nesvesno iznose svoje probleme, pre nego pređu na stvar što ih čini teške za upoznavanje. Zahteva se velika pažnja dok iznose svoje priče na način kako samo oni znaju. Važno je ne prekidati ih, jer postoji mogućnost da se u svoj svet i oklop povuku zauvek. Ukoliko žele da ostanu zdravi i sigurni tokom života, trebalo bi da se pozabave organima u predelu stomaka i grudi. Problemi sa varenjem često se pojavljuju u starosti.

Problem nastaje kada je rak suviše osetljiv, za svoje dobro ili pokušava da preuzme na sebe sve probleme ovog sveta. Usmerena saosećajnost je jedna stvar, ali biti toliko odan nekoj osobi da zaboraviš na sebe nije zdravo.

Težiti nekoj ravnoteži i sredini u svim stvarima, pomoćiće mu da dostigne najbolje rezultate, za sebe i za ljude kojima želi da pomogne.
Rak se najudobnije oseća pored vode i to im pomaže da prodru u prošlost, da se ne bi nepotrebno vezivali i opterećivali.

Muškarac rak je romantičan i senzibilan sa jedne, a posesivan i patetičan sa druge strane. Kao plima i oseka se znaju menjati njegova osećanja. Da bi neko postao deo njegovog unutrašnjeg sveta potrebno je pokazati mu lojalnost i iskrenost, kao i veliku količinu strpljenja. Najveći rival ženi koja je zaljubljena u muškarca raka jeste novac, on obožava novac, obožava da mašta šta bi sve uradio sa njim, i na maštu troši dosta svog vremena. Muškarac rak je ili blizak sa svojom majkom, ili skroz otuđen od nje.

Žena rak je prilično sentimentalna i nostalgična prema tradiciji i uspomenama. Ona poseduje izuzetnu memoriju i ne zaboravlja detalje. Stidljiva i osećajna, ona nikada ne čini prvi korak jer je dama. Ranjive prirode, posebno je osetljiva na primedbe lične prirode i zbog toga ume često da zaplače. Kuća i porodica su centar oko koga se vrti njen život. Savršena je domaćica i kuvarica, i voli da sprema jela po tradicionalnim receptima, koji bude mirise detinjstva.

Ona je hrabra i spremna na žrtvu, može da bude savršena negovateljica, vaspitačica, učiteljica, doktorka. Rak spada u red osetljivijih znakova, i u emocionalnom i u zdravstvenom pogledu.

Poznate osobe rođene u znaku raka su:
Tom Kruz, Ernest Hemingvej, Natali Vud, Dalaj Lama, Petrarka, Franc Kafka, Džordž Orvel, Tom Henks, Helen Keler, Lindsi Lohan, Silvester Stalone, Robin Viliams, Nina Badrić.


Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Dnevni horoskop za 27. septembar 2022. godine

Ovan ima nekog ko mu imponuje, Bik dosledan obavezama, Blizancima se vraća osoba iz prošlosti, Rak izlazi, Lav lider, Devica neodlučna, Vaga nema vremena, Škorpija brzopleta, Strelac veruje vodenim znacima, Jarac radoznao Vodolija se vrti u krug, a Ribe na pragu svađe. Ovo je današnji dnevni horoskop za 27. septembar 2022. godine. OVAN Posao Primarno vaš cilj jeste da ste se malo...

Izvor: Luftika.rs, 26.Sep.2022, 14:45

Detaljnije >>

Horoskop za ponedeljak: 26. septembar

Horoskop za ponedeljak: 26. septembar OVAN Ponedeljak je tako lenj dan. Raspoloženje je kontemplativno, a teško je ući u raspoloženje za posao. Ali neće biti besposlice. Događaji će biti bačeni u vrtlog i uveče ćete biti siti, opklada zadovoljna. BIK Sve se mora desiti nakon određenog plana. Navedite zadatke tako da obaveste budu jasne do kraja nedelje. Ako pokušate da uradite više stvari jednom, sve može da bude napola. GEMINI U saradnji su moguće...

Izvor: Piplmetar.rs, 26.Sep.2022

Detaljnije >>

Dnevni horoskop za nedelju, 25. septembar: Rak emotivno nestabilan, a ovaj znak danas tera užasan maler

Ako vas zanima kako će izgledati vaš današnji dan, na pravom ste mestu. Evo šta vas danas čeka, bar ako se zvezde pitaju. Ako vas zanima kako će izgledati vaš današnji dan, na pravom ste mestu. Evo šta vas danas čeka, bar...

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 25.Sep.2022, 19:27

Detaljnije >>

Dnevni horoskop za 26. septembar 2022. godine

Ovan hipohondričan, Bik strastven sa Škorpijom, Blizanci okreću list, Rak strastven, Lav otkriva tajne, Devica okrenuta sebi, Vaga se bavi finansijama, Strelac pod pritiskom, Jarac neumeren, Vodolija radi srcem, a Ribe se bude. Ovo je današnji dnevni horoskop za 26. septembar 2022. godine. OVAN Posao Ukoliko se bavite privatnim biznisom, on zasigurno mora da bude pod uplivom Meseca. Danas je...

Izvor: Luftika.rs, 25.Sep.2022

Detaljnije >>

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 26. septembra do 2. oktobra 2022! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.. Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:. OVAN. Hrana. Vodite računa o kvalitetu namirnica koje unosite i više se okrenite ishrani baziranoj na biljnim vlaknima. Slatkiši u iole većoj količini mogu vam jako...

Izvor: Svet plus, 25.Sep.2022

Detaljnije >>

Dnevni horoskop za 24. septembar 2022. godine

Ovnu treba pomoć kolega, Bik želi avanturu, Blizancima dobar dan za karijeru, Rak zaljubljen, Lav dosledan sebi, Devica odlaže obaveze, Vaga ljuta na partnera, Škorpija uživa u vezi, Strelcu prija solo status, Jarcu treba promena, Vodolija pod stresom, a Ribe se teško prilagođavaju. Ovo je današnji dnevni horoskop za 24.09.2022. godine. OVAN Posao Ukoliko uvidite da neke detalje ne možete...

Izvor: Luftika.rs, 23.Sep.2022, 13:28

Detaljnije >>

Dnevni horoskop za 22. septembar 2022. godine

Uspeh za Ovna, Bik se udvara Blizancima, Rak uživa uz Škorpiju, dobri aspekti za Lava, Devica osvaja Ribu, Vaga zaljubljena u Jarca, Strelcu stiže novac, a Vodolija okrenuta poslu. Ovo je današnji dnevni horoskop za 22. septembar 2022. godine. OVAN Posao Imate dovoljno izazovan dan. Poslovni partneri će vam se otvoreno...

Izvor: Luftika.rs, 21.Sep.2022, 11:24

Detaljnije >>