Horoskop - Rak
Horoskop - Rak

Rak - kancer od 21.06 do 22.07
Simbol: rak
Element: voda
Polaritet: negativan
Omiljene boje: srebrna, bela
Amajlija: biser

Duboko intuitivan rak, i sentimentalan znak, može biti jedan od najizazovnijih znakova za upoznavanje i druženje. Emocije raka su izuzetno jake, a kada je reč o porodici i kući ništa im nije važnije i svetije.
Saosećajan i empatičan, rak je veoma privržen ljudima koji ga okružuju i koje voli. Za osobe rođene u znaku raka odanost i poverenje je ključno. Za raka porodica i kuća su sve. Vodeni znak kao škorpije i ribe, upravlja svojim osećanjima, i potrebno mu je da se oseća sigurno i poverljivo pre nego vas uključi u svoj život, kako bi izrazio svoja duboka osećanja prvo mora da stekne poverenje u vas.

Često su emotivni ljudi, koji su sposobni da saosećaju sa vašim bolom i patnjom celog sveta. Vladajuća planeta Mesec navodi raka da se čudno ponaša prema ljudima koji su skloni direktnom pristupu i komunikaciji. Rak ne pokušava da bude manipulator, on samo ima potrebu da vas veliča pre nego što se oseti dovoljno osigurano, kako ne bi rizikovao vaše odbijanje i prijateljstvo.

Mesec mu daje sposobnost psihičkog proboja, koji rak može razviti tokom života ako tako izabere i poželi. Za rakove je karakteristično i poznato kretanje na sve strane, ovi ljudi su u stanju da nesvesno iznose svoje probleme, pre nego pređu na stvar što ih čini teške za upoznavanje. Zahteva se velika pažnja dok iznose svoje priče na način kako samo oni znaju. Važno je ne prekidati ih, jer postoji mogućnost da se u svoj svet i oklop povuku zauvek. Ukoliko žele da ostanu zdravi i sigurni tokom života, trebalo bi da se pozabave organima u predelu stomaka i grudi. Problemi sa varenjem često se pojavljuju u starosti.

Problem nastaje kada je rak suviše osetljiv, za svoje dobro ili pokušava da preuzme na sebe sve probleme ovog sveta. Usmerena saosećajnost je jedna stvar, ali biti toliko odan nekoj osobi da zaboraviš na sebe nije zdravo.

Težiti nekoj ravnoteži i sredini u svim stvarima, pomoćiće mu da dostigne najbolje rezultate, za sebe i za ljude kojima želi da pomogne.
Rak se najudobnije oseća pored vode i to im pomaže da prodru u prošlost, da se ne bi nepotrebno vezivali i opterećivali.

Muškarac rak je romantičan i senzibilan sa jedne, a posesivan i patetičan sa druge strane. Kao plima i oseka se znaju menjati njegova osećanja. Da bi neko postao deo njegovog unutrašnjeg sveta potrebno je pokazati mu lojalnost i iskrenost, kao i veliku količinu strpljenja. Najveći rival ženi koja je zaljubljena u muškarca raka jeste novac, on obožava novac, obožava da mašta šta bi sve uradio sa njim, i na maštu troši dosta svog vremena. Muškarac rak je ili blizak sa svojom majkom, ili skroz otuđen od nje.

Žena rak je prilično sentimentalna i nostalgična prema tradiciji i uspomenama. Ona poseduje izuzetnu memoriju i ne zaboravlja detalje. Stidljiva i osećajna, ona nikada ne čini prvi korak jer je dama. Ranjive prirode, posebno je osetljiva na primedbe lične prirode i zbog toga ume često da zaplače. Kuća i porodica su centar oko koga se vrti njen život. Savršena je domaćica i kuvarica, i voli da sprema jela po tradicionalnim receptima, koji bude mirise detinjstva.

Ona je hrabra i spremna na žrtvu, može da bude savršena negovateljica, vaspitačica, učiteljica, doktorka. Rak spada u red osetljivijih znakova, i u emocionalnom i u zdravstvenom pogledu.

Poznate osobe rođene u znaku raka su:
Tom Kruz, Ernest Hemingvej, Natali Vud, Dalaj Lama, Petrarka, Franc Kafka, Džordž Orvel, Tom Henks, Helen Keler, Lindsi Lohan, Silvester Stalone, Robin Viliams, Nina Badrić.


Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Izvor: Luftika.rs, 23.Okt.2019, 15:40

Dnevni horoskop za 24. oktobar 2019. godine

Ovan u grču, Bik i Lav sarađuju, Blizanci opušteni, Rak nesiguran, Devica bez odmora, Vaga u timu, Škorpija nedokučiva, Strelac odlučan, Jarac u dobiti, Vodolija gramziva, Ribe inferiorne. Ovo je današnji dnevni horoskop za 24. oktobar 2019. godine. OVAN Posao Samo se opustite i čeka vas veoma uspešan poslovni dan. U vedroj...

Detaljnije >>


Izvor: OkRadio.rs, 23.Okt.2019, 09:24

Horoskop za 23. oktobar

Horoskop za 23. oktobar

Pred vama je horoskop za sredu 23. oktobar. Sa srećom. Ovan Imate previše  obaveza. Organizujte se bolje. Posao Vam je na prvom mestu. Bik Potrudite se da se posvetite više poslu. Nije dobar dan za veću kupovinu. Ne zapostavljajte partnera zbog obaveza. Blizanci Previše ste osetljivi. Kupite...

Detaljnije >>

Izvor: Luftika.rs, 22.Okt.2019, 17:06

Dnevni horoskop za 23. oktobar 2019. godine

Ovan se izoluje, Bik zatvoren, Blizanci razmišljaju o budućnosti, Rak ljubomoran, Lav uspešan, Devici vezane ruke, Vaga umorna, Škorpija prebukirana, Strelac neodoljiv, Jarac u pregovorima, Vodolija stabilna, a Ribe završavaju poslove. Ovo je današnji dnevni horoskop za 23.10.2019. godine. OVAN Posao Prevelik zalogaj ste zagrizli. Radite deset stvari u isto vreme,...

Detaljnije >>

Izvor: OkRadio.rs, 22.Okt.2019

Horoskop za 22. oktobar

Horoskop za 22. oktobar

Pred vama je horoskop za utorak 22. oktobar. Sa srećom. Ovan Danas je dobar dan za putovanje i moguće poznanstvo. Iskoristite dobre aspekte. Družite se više. Skloni ste flertu. Bik Veoma ste energični. Prija Vam partner. Aspekti su sjajni za flert i romantiku, iskoristite to. Blizanci Ako ste...

Detaljnije >>

Izvor: Luftika.rs, 21.Okt.2019, 14:55

Dnevni horoskop za 22. oktobar 2019. godine

Rezultati za Ovna, Bik zavodljiv, Blizanci pronalaze rešenja, Rak nežan, Vaga kobna za Lava, Devica spremne za biznis, avanture pred Škorpijom, Strelcu vreme za ulaganje, problemi za Jarca, Vodolija u novoj priči, a Ribe pucaju od energije. Ovo je današnji dnevni horoskop za 22. oktobar 2019. godine. OVAN Posao Oslobodili ste se takmičarskog pritiska i skoncentrisali ste se...

Detaljnije >>

Izvor: OkRadio.rs, 21.Okt.2019

Horoskop za 21. oktobar

Horoskop za 21. oktobar

Pred vama je horoskop za ponedeljak 21. oktobar. Sa srećom. Ovan Posvetite se porodici. Pokušajte da se ne nervirate previše oko tuđih problema. Ne odlažite važne stvari za neki drugi dan. Bik Danas ste pričljiviji nego inače. Odlično se osećate. Provedite više vremena sa bliskim ljudima. Blizanci Dajte...

Detaljnije >>

Izvor: Luftika.rs, 20.Okt.2019, 15:17

Dnevni horoskop za 21. oktobar 2019. godine

Ovan tvrdoglav, Bik preuzima inicijativu, Blizanci napeti, Rak živi u iluziji, Lavu i Strelcu nova ljubav, Devica dekoncentrisana, Vaga timski igrač, Škorpija nervozna, Jarac  ljubomoran, Vodolija neorganizovana, a Ribama uspeh na poslu. Ovo je današnji dnevni horoskop za 21. oktobar 2019. godine OVAN Posao Vrtite se u istom krugu omeđeni zidinama sopstvene sujete i tvrdoglavosti. To...

Detaljnije >>