Horoskop - Rak
Horoskop - Rak

Rak - kancer od 21.06 do 22.07
Simbol: rak
Element: voda
Polaritet: negativan
Omiljene boje: srebrna, bela
Amajlija: biser

Duboko intuitivan rak, i sentimentalan znak, može biti jedan od najizazovnijih znakova za upoznavanje i druženje. Emocije raka su izuzetno jake, a kada je reč o porodici i kući ništa im nije važnije i svetije.
Saosećajan i empatičan, rak je veoma privržen ljudima koji ga okružuju i koje voli. Za osobe rođene u znaku raka odanost i poverenje je ključno. Za raka porodica i kuća su sve. Vodeni znak kao škorpije i ribe, upravlja svojim osećanjima, i potrebno mu je da se oseća sigurno i poverljivo pre nego vas uključi u svoj život, kako bi izrazio svoja duboka osećanja prvo mora da stekne poverenje u vas.

Često su emotivni ljudi, koji su sposobni da saosećaju sa vašim bolom i patnjom celog sveta. Vladajuća planeta Mesec navodi raka da se čudno ponaša prema ljudima koji su skloni direktnom pristupu i komunikaciji. Rak ne pokušava da bude manipulator, on samo ima potrebu da vas veliča pre nego što se oseti dovoljno osigurano, kako ne bi rizikovao vaše odbijanje i prijateljstvo.

Mesec mu daje sposobnost psihičkog proboja, koji rak može razviti tokom života ako tako izabere i poželi. Za rakove je karakteristično i poznato kretanje na sve strane, ovi ljudi su u stanju da nesvesno iznose svoje probleme, pre nego pređu na stvar što ih čini teške za upoznavanje. Zahteva se velika pažnja dok iznose svoje priče na način kako samo oni znaju. Važno je ne prekidati ih, jer postoji mogućnost da se u svoj svet i oklop povuku zauvek. Ukoliko žele da ostanu zdravi i sigurni tokom života, trebalo bi da se pozabave organima u predelu stomaka i grudi. Problemi sa varenjem često se pojavljuju u starosti.

Problem nastaje kada je rak suviše osetljiv, za svoje dobro ili pokušava da preuzme na sebe sve probleme ovog sveta. Usmerena saosećajnost je jedna stvar, ali biti toliko odan nekoj osobi da zaboraviš na sebe nije zdravo.

Težiti nekoj ravnoteži i sredini u svim stvarima, pomoćiće mu da dostigne najbolje rezultate, za sebe i za ljude kojima želi da pomogne.
Rak se najudobnije oseća pored vode i to im pomaže da prodru u prošlost, da se ne bi nepotrebno vezivali i opterećivali.

Muškarac rak je romantičan i senzibilan sa jedne, a posesivan i patetičan sa druge strane. Kao plima i oseka se znaju menjati njegova osećanja. Da bi neko postao deo njegovog unutrašnjeg sveta potrebno je pokazati mu lojalnost i iskrenost, kao i veliku količinu strpljenja. Najveći rival ženi koja je zaljubljena u muškarca raka jeste novac, on obožava novac, obožava da mašta šta bi sve uradio sa njim, i na maštu troši dosta svog vremena. Muškarac rak je ili blizak sa svojom majkom, ili skroz otuđen od nje.

Žena rak je prilično sentimentalna i nostalgična prema tradiciji i uspomenama. Ona poseduje izuzetnu memoriju i ne zaboravlja detalje. Stidljiva i osećajna, ona nikada ne čini prvi korak jer je dama. Ranjive prirode, posebno je osetljiva na primedbe lične prirode i zbog toga ume često da zaplače. Kuća i porodica su centar oko koga se vrti njen život. Savršena je domaćica i kuvarica, i voli da sprema jela po tradicionalnim receptima, koji bude mirise detinjstva.

Ona je hrabra i spremna na žrtvu, može da bude savršena negovateljica, vaspitačica, učiteljica, doktorka. Rak spada u red osetljivijih znakova, i u emocionalnom i u zdravstvenom pogledu.

Poznate osobe rođene u znaku raka su:
Tom Kruz, Ernest Hemingvej, Natali Vud, Dalaj Lama, Petrarka, Franc Kafka, Džordž Orvel, Tom Henks, Helen Keler, Lindsi Lohan, Silvester Stalone, Robin Viliams, Nina Badrić.


Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Izvor: Luftika.rs, 19.Sep.2021, 16:00

Dnevni horoskop za 20. septembar 2021. godine

Ovan nezadovoljan, Bik zaljubljen, Blizanci zavode, Rak u dilemi, Lava vodi intuicija, Devica u melodrami, Vaga preduzimljiva, Škorpija preosetljiva, Strelac ima udvarača, Jarac hrabar, Vodolija puna ideja, a Ribama potreban sistematski. Ovo je današnji dnevni horoskop za 20. septembar 2021. godine. OVAN Posao Nije loša vaša ideja,...

Detaljnije >>

Izvor: OkRadio.rs, 19.Sep.2021, 08:31

Horoskop za 19. septembar

Horoskop za 19. septembar

Pred vama je horoskop za nedelju 19. septembar. Sa srećom. Ovan Sredite dokumentaciju. Ne nervirajte se previše ako sve ne ide kako ste isplanirali. Budite detaljni, pazite na sve sitnice na poslu. Bik Nije vam lako da dođete do nekog rešenja u vezi sa partnerom. Ne budite...

Detaljnije >>

Izvor: Luftika.rs, 18.Sep.2021, 12:52

Dnevni horoskop za 19. septembar 2021. godine

Ovan zadovoljan, Biku treba promena, Blizanci tajanstveni, Rak zaljubljen, Lav nestrpljiv, Devica opuštena, Vaga puna ideja, Škorpija kontradiktorna, Strelac i Jarac sarađuju, Vodolija dosledna sebi, a Ribe sede na dve stolice. Ovo je današnji dnevni horoskop za 19. septembar 2021. godine. OVAN Posao Osećate se dosta dobro u svojoj koži. Osećate...

Detaljnije >>

Izvor: OkRadio.rs, 18.Sep.2021

Horoskop za 18. septembar

Horoskop za 18. septembar

Pred vama je horoskop za subotu 18. septembar. Sa srećom. Ovan Dobro se osećate i trebalo bi da se danas bavite sportom. Skloni ste flertu zbog dobrih aspekata. Ne budite ljubomorni, ako ste zauzeti. Bik Budite realni. Ne preterujte sa radom ako nemate dovoljno energije. Bolje je da šta god...

Detaljnije >>

Izvor: Luftika.rs, 17.Sep.2021, 14:24

Dnevni horoskop za 18. septembar 2021. godine

Ovan bez realizacije, Bik sa prijateljima, Blizanci zauzeti, Rak radi na sebi, Lav raspoložen, Devica i Ribe pred izazovom, Vaga pravi barijere, Škorpija ubira plodove, Strelac trči za novcem, Jarac ne sluša glasine, Vodolija povlađuje. Ovo je današnji dnevni horoskop za 18.09. 2021. godine. Posao Poboljšavate svoje poslovne performanse. Imate ceo rad na papiru,...

Detaljnije >>

Izvor: OkRadio.rs, 17.Sep.2021

Horoskop za 17. septembar

Horoskop za 17. septembar

Pred vama je horoskop za petak 17. septembar. Sa srećom. Ovan Budite vredni na radnom mestu. Bilo bi dobro da budete odgovorniji. Ne kasnite sa rokovima nego sve odradite na vreme. Bik Moguće je neko usavršavanje na poslu. Budite otvoreni za nove opcije. Pozitivni ste i veoma spremni za rad. Blizanci Nemate...

Detaljnije >>

Izvor: Luftika.rs, 16.Sep.2021, 15:49

Dnevni horoskop za 17. septembar 2021. godine

Ovan uživa u osami, velika šansa za Bika, Blizanci u sred ljubavnog blata, Rak u sukobu, Lav bez utehe, Devica u odličnom timu, Vaga bez suštine, Škorpija u ljubavnim jadima, Strelac zapostavlja partnera, Jarac zarobljen u prošlosti, Vodolija u zavodničkom naletu, Ribe na pravom putu. Ovo je današnji dnevni horoskop za 17.09.2021. godine. OVAN Posao Isuviše ste lakoverno prihvatili...

Detaljnije >>