Horoskop - Rak
Horoskop - Rak

Rak - kancer od 21.06 do 22.07
Simbol: rak
Element: voda
Polaritet: negativan
Omiljene boje: srebrna, bela
Amajlija: biser

Duboko intuitivan rak, i sentimentalan znak, može biti jedan od najizazovnijih znakova za upoznavanje i druženje. Emocije raka su izuzetno jake, a kada je reč o porodici i kući ništa im nije važnije i svetije.
Saosećajan i empatičan, rak je veoma privržen ljudima koji ga okružuju i koje voli. Za osobe rođene u znaku raka odanost i poverenje je ključno. Za raka porodica i kuća su sve. Vodeni znak kao škorpije i ribe, upravlja svojim osećanjima, i potrebno mu je da se oseća sigurno i poverljivo pre nego vas uključi u svoj život, kako bi izrazio svoja duboka osećanja prvo mora da stekne poverenje u vas.

Često su emotivni ljudi, koji su sposobni da saosećaju sa vašim bolom i patnjom celog sveta. Vladajuća planeta Mesec navodi raka da se čudno ponaša prema ljudima koji su skloni direktnom pristupu i komunikaciji. Rak ne pokušava da bude manipulator, on samo ima potrebu da vas veliča pre nego što se oseti dovoljno osigurano, kako ne bi rizikovao vaše odbijanje i prijateljstvo.

Mesec mu daje sposobnost psihičkog proboja, koji rak može razviti tokom života ako tako izabere i poželi. Za rakove je karakteristično i poznato kretanje na sve strane, ovi ljudi su u stanju da nesvesno iznose svoje probleme, pre nego pređu na stvar što ih čini teške za upoznavanje. Zahteva se velika pažnja dok iznose svoje priče na način kako samo oni znaju. Važno je ne prekidati ih, jer postoji mogućnost da se u svoj svet i oklop povuku zauvek. Ukoliko žele da ostanu zdravi i sigurni tokom života, trebalo bi da se pozabave organima u predelu stomaka i grudi. Problemi sa varenjem često se pojavljuju u starosti.

Problem nastaje kada je rak suviše osetljiv, za svoje dobro ili pokušava da preuzme na sebe sve probleme ovog sveta. Usmerena saosećajnost je jedna stvar, ali biti toliko odan nekoj osobi da zaboraviš na sebe nije zdravo.

Težiti nekoj ravnoteži i sredini u svim stvarima, pomoćiće mu da dostigne najbolje rezultate, za sebe i za ljude kojima želi da pomogne.
Rak se najudobnije oseća pored vode i to im pomaže da prodru u prošlost, da se ne bi nepotrebno vezivali i opterećivali.

Muškarac rak je romantičan i senzibilan sa jedne, a posesivan i patetičan sa druge strane. Kao plima i oseka se znaju menjati njegova osećanja. Da bi neko postao deo njegovog unutrašnjeg sveta potrebno je pokazati mu lojalnost i iskrenost, kao i veliku količinu strpljenja. Najveći rival ženi koja je zaljubljena u muškarca raka jeste novac, on obožava novac, obožava da mašta šta bi sve uradio sa njim, i na maštu troši dosta svog vremena. Muškarac rak je ili blizak sa svojom majkom, ili skroz otuđen od nje.

Žena rak je prilično sentimentalna i nostalgična prema tradiciji i uspomenama. Ona poseduje izuzetnu memoriju i ne zaboravlja detalje. Stidljiva i osećajna, ona nikada ne čini prvi korak jer je dama. Ranjive prirode, posebno je osetljiva na primedbe lične prirode i zbog toga ume često da zaplače. Kuća i porodica su centar oko koga se vrti njen život. Savršena je domaćica i kuvarica, i voli da sprema jela po tradicionalnim receptima, koji bude mirise detinjstva.

Ona je hrabra i spremna na žrtvu, može da bude savršena negovateljica, vaspitačica, učiteljica, doktorka. Rak spada u red osetljivijih znakova, i u emocionalnom i u zdravstvenom pogledu.

Poznate osobe rođene u znaku raka su:
Tom Kruz, Ernest Hemingvej, Natali Vud, Dalaj Lama, Petrarka, Franc Kafka, Džordž Orvel, Tom Henks, Helen Keler, Lindsi Lohan, Silvester Stalone, Robin Viliams, Nina Badrić.


Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Mesečni horoskop za maj: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Mesečni horoskop za maj: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Ovog meseca biće svega, planete će se malo poigrati, a snovi će se ostvarivati onim hrabrijima. Evo šta vam donosi mesečni horoskop za maj 2024. godine ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica! Horoskop za maj mesec Ovnovima predviđa promene, Bik će ljubav videti drugim očima, Blizanci su pomalo uspavani, Rak mora težiti ka otvorenijoj komunikaciji, Lav može očekivati iznenađenja na polju ljubavi, Devica menja stara verovanja i započinje nova putovanja...

Izvor: Svet plus, 27.Apr.2024, 09:26

Detaljnije >>

Dnevni horoskop za 27. april 2024. godine

Odličan dan za Ovna i Jarca, Bik pod tenzijom, Blizanci raspoloženi, Rak nemotivisan, Lavu nije dan za odluke, Devici vreme za odmaranje, Vaga u mirnoj luci, Škorpija iritantna, Strelac napet, Vodoliji treba više vitamina, a Ribe bez problema. Ovo je horoskop za 27. april 2024. godine. OVAN Posao  Usporen tempo vam ne ide na ruku. Morate da se strpite kada su dati tranziti u pitanju. Pokušajte...

Izvor: Luftika.rs, 26.Apr.2024, 12:14

Detaljnije >>

Dnevni horoskop za 26. april 2024. godine

Ovna čeka dobar provod, Biku treba tolerancije, a Blizancima strpljenje, Rak se oseća odlično, Lav samostalan, Devica pod stresom, Vaga brzo razmišlja, Škorpiji trebaju vitamini, Strelac ne može da izbegne ljubomornu scenu, Jarac strpljiv, iznenađenja za Vodoliju, a Ribe raspoložene. Ovo je današnji dnevni horoskop za 26. april 2024. godine. OVAN Posao Možete da očekujete manji problem, kada je organizacija oko obaveza u pitanju. Imate šta da radite ili da započnete...

Izvor: Luftika.rs, 25.Apr.2024, 13:36

Detaljnije >>

Dnevni horoskop za 25. april 2024. godine

Ovan ne želi samo flert, Lav ima iznenađenje, Ribe istrajne, Bik sebičan, Blizanci se zabavljaju, Devica privlači problematične, Jarac hvata zalet, Vodolija kritikuje, Rak taktičan, Vaga teži ka promenama, Strelac očekuje finasijski priliv, Škorpija ima dobar ljubavni život. Ovo je horoskop za 25. april 2024. godine. OVAN Posao Ukoliko ste student, možete sa lakoćom da savladate lekcije, koje su vam predstavljale problem. Nećete...

Izvor: Luftika.rs, 24.Apr.2024, 11:22

Detaljnije >>

Dnevni horoskop za 24. april 2024. godine

Ovan nervozan, Bika neko laže, Blizancu slede nove finansijske prilike, Rak i Škorpija imaju odličan dan, Lav se dokazuje, Devici dobar dan za ljubav, Vagi bolji poslovni aspekti, Strelac uživa, Jarac napreduje, Vodoliji prija zavođenje, a Ribe konačno imaju jasan cilj ispred sebe. Ovo je horoskop za 24. april 2024. godine. OVAN Posao: Imate pravo na još jednu šansu ovaj put. Ne morate da pratite kolege koje dezavuišu...

Izvor: Luftika.rs, 23.Apr.2024, 14:06

Detaljnije >>

Dnevni horoskop za 23. april 2024. godine

Ovnu treba strpljenje, Bik nema vremena, odličan dan za Blizance, Rak poštovan, Lavu potreban odmor, Devica nervozna, Vagu čeka miran dan, Škorpija svađalački raspoložena, Strelcu prija šetnja, Jarac ima neprijatelja, Vodoliji prija zabava, a Ribama se otvara put inostranstva. Ovo je današnji dnevni horoskop za 23. april 2024. godine. OVAN Posao Imate jasne pokazatelje da nešto nije u redu sa tokom rada, koji vam je pomalo...

Izvor: Luftika.rs, 22.Apr.2024, 10:26

Detaljnije >>

Dnevni horoskop za ponedeljak 22. april 2024. godine!

Dnevni horoskop za ponedeljak 22. april 2024. godine!

22. april 2024 - dnevni horoskop: otkrijte ključne astrološke uvide za Ovna, Bika, Blizance, Raka, Lava, Devicu, Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe u ljubavi, poslu i zdravlju! Dobrodošli u naš detaljni dnevni horoskop za 22. april 2024. godine. Otkrijte šta zvezde predviđaju ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica, Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba u oblastima ljubavi, posla, zdravlja i još mnogo toga. Neka vas naša astrološka prognoza...

Izvor: Svet plus, 21.Apr.2024, 13:01

Detaljnije >>