Horoskop - Rak
Horoskop - Rak

Rak - kancer od 21.06 do 22.07
Simbol: rak
Element: voda
Polaritet: negativan
Omiljene boje: srebrna, bela
Amajlija: biser

Duboko intuitivan rak, i sentimentalan znak, može biti jedan od najizazovnijih znakova za upoznavanje i druženje. Emocije raka su izuzetno jake, a kada je reč o porodici i kući ništa im nije važnije i svetije.
Saosećajan i empatičan, rak je veoma privržen ljudima koji ga okružuju i koje voli. Za osobe rođene u znaku raka odanost i poverenje je ključno. Za raka porodica i kuća su sve. Vodeni znak kao škorpije i ribe, upravlja svojim osećanjima, i potrebno mu je da se oseća sigurno i poverljivo pre nego vas uključi u svoj život, kako bi izrazio svoja duboka osećanja prvo mora da stekne poverenje u vas.

Često su emotivni ljudi, koji su sposobni da saosećaju sa vašim bolom i patnjom celog sveta. Vladajuća planeta Mesec navodi raka da se čudno ponaša prema ljudima koji su skloni direktnom pristupu i komunikaciji. Rak ne pokušava da bude manipulator, on samo ima potrebu da vas veliča pre nego što se oseti dovoljno osigurano, kako ne bi rizikovao vaše odbijanje i prijateljstvo.

Mesec mu daje sposobnost psihičkog proboja, koji rak može razviti tokom života ako tako izabere i poželi. Za rakove je karakteristično i poznato kretanje na sve strane, ovi ljudi su u stanju da nesvesno iznose svoje probleme, pre nego pređu na stvar što ih čini teške za upoznavanje. Zahteva se velika pažnja dok iznose svoje priče na način kako samo oni znaju. Važno je ne prekidati ih, jer postoji mogućnost da se u svoj svet i oklop povuku zauvek. Ukoliko žele da ostanu zdravi i sigurni tokom života, trebalo bi da se pozabave organima u predelu stomaka i grudi. Problemi sa varenjem često se pojavljuju u starosti.

Problem nastaje kada je rak suviše osetljiv, za svoje dobro ili pokušava da preuzme na sebe sve probleme ovog sveta. Usmerena saosećajnost je jedna stvar, ali biti toliko odan nekoj osobi da zaboraviš na sebe nije zdravo.

Težiti nekoj ravnoteži i sredini u svim stvarima, pomoćiće mu da dostigne najbolje rezultate, za sebe i za ljude kojima želi da pomogne.
Rak se najudobnije oseća pored vode i to im pomaže da prodru u prošlost, da se ne bi nepotrebno vezivali i opterećivali.

Muškarac rak je romantičan i senzibilan sa jedne, a posesivan i patetičan sa druge strane. Kao plima i oseka se znaju menjati njegova osećanja. Da bi neko postao deo njegovog unutrašnjeg sveta potrebno je pokazati mu lojalnost i iskrenost, kao i veliku količinu strpljenja. Najveći rival ženi koja je zaljubljena u muškarca raka jeste novac, on obožava novac, obožava da mašta šta bi sve uradio sa njim, i na maštu troši dosta svog vremena. Muškarac rak je ili blizak sa svojom majkom, ili skroz otuđen od nje.

Žena rak je prilično sentimentalna i nostalgična prema tradiciji i uspomenama. Ona poseduje izuzetnu memoriju i ne zaboravlja detalje. Stidljiva i osećajna, ona nikada ne čini prvi korak jer je dama. Ranjive prirode, posebno je osetljiva na primedbe lične prirode i zbog toga ume često da zaplače. Kuća i porodica su centar oko koga se vrti njen život. Savršena je domaćica i kuvarica, i voli da sprema jela po tradicionalnim receptima, koji bude mirise detinjstva.

Ona je hrabra i spremna na žrtvu, može da bude savršena negovateljica, vaspitačica, učiteljica, doktorka. Rak spada u red osetljivijih znakova, i u emocionalnom i u zdravstvenom pogledu.

Poznate osobe rođene u znaku raka su:
Tom Kruz, Ernest Hemingvej, Natali Vud, Dalaj Lama, Petrarka, Franc Kafka, Džordž Orvel, Tom Henks, Helen Keler, Lindsi Lohan, Silvester Stalone, Robin Viliams, Nina Badrić.


Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Dnevni horoskop za 9. decembar 2023. godine

Ovan kreativan, Bik ne zna šta hoće, Blizanci neraspoloženi, Rak u potrazi za srećom, Lavu dobar dan za posao, Devica nerealna, Vaga entuzijastična, Škorpiji priliv novca, Strelac neraspoložen, Jarac hladnokrvan, Vodolija zadovoljna, a Ribe uživaju. Ovo je današnji dnevni horoskop za 09. decembar 2023. godine. OVAN Posao Kreativni...

Izvor: Luftika.rs, 08.Dec.2023, 14:03

Detaljnije >>

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. DECEMBAR

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. DECEMBAR

Ovan Danas se posvetite karijernim ciljevima. Razmotrite kako možete unaprediti svoje veštine i istaći se u poslovnom okruženju. Vaša inicijativa privlači pažnju nadređenih. Bik Posvetite pažnju ličnom razvoju i učenju. Razmotrite koje oblasti života želite proširiti i istražite nove mogućnosti za učenje. Lični rast donosi vam zadovoljstvo. Blizanci Ovo je dan za komunikaciju i izražavanje svojih ideja. Razgovarajte s prijateljima i saradnicima, delite svoje misli i budite otvoreni...

Izvor: TimockeVesti.net, 08.Dec.2023, 05:00

Detaljnije >>

Godišnji horoskop 2024 Rak: Pazite kome dajete poverenje!

Godišnji horoskop 2024 Rak: Pazite kome dajete poverenje!

Godišnji horoskop za 2024. godinu savetuje Rakove da paze kome daju poverenje jer može dolaziti do velikih razočarenja na polju ljubavi.. Za Rakove u 2024. godini potreban je oprez kada je posao u pitanju, posebno za one koji počinju nešto novo i ulažu svoj novac. Najbolje bi bilo izbegavati takve stvari u ovoj godini. Ono na šta bi još trebalo obratiti više pažnje su odnosi na poslu, i dobro bi bilo da se ne mešate ni u čije priče, spletke, ogovaranja pa...

Izvor: Svet plus, 07.Dec.2023, 21:30

Detaljnije >>

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. DECEMBAR

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. DECEMBAR

Ovan Danas se posvetite kreativnim projektima i izražavanju svoje individualnosti. Budite hrabri u deljenju svojih ideja s drugima. Inspiracija dolazi iz ličnog izraza. Bik Posvetite pažnju domu i porodičnim odnosima. Stvorite harmoničnu atmosferu i posvetite vreme bližnjima. Emotivna podrška porodice čini vas sigurnim. Blizanci Ovo je dan za komunikaciju i razmenu ideja. Razgovarajte s prijateljima i saradnicima, delite svoje misli i budite otvoreni za nove perspektive. Društvene interakcije...

Izvor: TimockeVesti.net, 07.Dec.2023

Detaljnije >>

Dnevni horoskop za 7. decembar 2023. godine

Ovan dominira, Bik izlazi, Blizanci nervozni, Rak ima predah, Devica tolerantnija, Vaga uspešna, Škorpija ima problem s konkurencijom, Strelac na nizbrdici, Jarcu posao najvažniji, Vodolija brzopleta, a Ribe imaju tajnu ljubav. Pročitajte današnji dnevni horoskop za 07. decembar 2023. godine. OVAN Posao Osećate snažnu potrebu da dominirate...

Izvor: Luftika.rs, 06.Dec.2023, 14:18

Detaljnije >>

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. DECEMBAR

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. DECEMBAR

Ovan Danas se fokusirajte na komunikaciju s bliskim osobama. Izrazite svoje misli i osećaje otvoreno, ali budite pažljivi prema reakcijama drugih. Razumevanje i saosećanje jačaju vaše veze. Bik Posvetite pažnju ličnom razvoju i učenju. Razmotrite nove oblasti koje želite istražiti i postavite ciljeve za svoj intelektualni rast. Aktivnosti koje vas proširuju čine vas ispunjenim. Blizanci Ovo je odličan dan za društvene aktivnosti. Povežite se s prijateljima i uživajte u zajedničkim...

Izvor: TimockeVesti.net, 06.Dec.2023

Detaljnije >>

Dnevni horoskop za 6. decembar 2023. godine

Ovan planira, Bik nestrpljiv, Blizance čeka dobar provod, Rak ne veruje Vodoliji, Lav snalažljiv, Devica dobar govornik, Vaga brine o detaljima, Škorpija daje sve od sebe, Strelac slobodan, Jarac radi na komunikaciji, a Ribe užvaju u ljubavi. Ovo je današnji dnevni horoskop za o6....

Izvor: Luftika.rs, 05.Dec.2023, 13:30

Detaljnije >>