Horoskop za februar
Horoskop za februar

Kao i svakog februara, Sunce će veći deo boraviti meseca u znaku vodolije, tačnije sve do 19. februara. Podržavaće ljude da zakorače u nepoznato, avanturističko i novo, i u sve ono što se može nazvati rizikom.

Budite spremni na više bunta, prkosa, i ličnog nezadovoljstva, bez obzira šta drugi kažu, i jeste li to prihvatljivo, žene će imati više pitanja i rešavanja nesuglasica. Merkur će imati svoj retrogradni hod, i sve do početka marta u znaku riba imaće više vraćanja kroz slične situacije.
Venera će pozivati da se merkur do 25. februara u znaku vodolije prolazi kroz preispitivanja, a znak ribe podržava komunikaciju i sve reči će se iznositi i neobične ideje na videlo. Krajem meseca dok bude boravio u ribama, pozvaće nas u mir i tišinu, samoću, kako bi pronašli put ka veri, ka centru. Gospođica venera i naša zvezda Danica od trećeg marta ulazi u znak vatrenog ovna, i tu će ostati mnogo duže nego inače. Neki se prisećaju svoje mladosti, i onog neumornog duha koji je željan smeha i radosti. Ovan je prvi znak u horoskopu, i on svima donosi početak i podseća nas kakav je osećaj biti na početku pred neizvesnim, pred očekivanjima i pred borbom.
Prema tome evo mnogima buđenje mladalačkih ljubavi, mnogi će pričati o ljubavi, i mnogi će doneti odluku da se zaljube hrabrost će navoditi mnoge na ljubav i pokušaje.

A pošto je mars u društvu venere, do desetog marta će nebo proglasiti dobar period da se zavrnu rukavi i da se prione na posao, zakoračite ka cilju i počnite sa osvajanjem nečijeg srca. Ako mislite da ste ga već osvojili, u ovom periodu bi bilo lepo da se podsetite osvajanja i svih tih leptirića i iskrica, koje su vas intenzivno spojile. Mnogo njih će okrenuti leđa ljubavnim pitanjima, jer ove dve planete udružene sa suncem iz vodolije zovu u osvajanje, ali u svakom smislu u pohode, istraživanje, i korak po korak do cilja.

Zalogaji su veliki, a želje još veće. Praznici su uveliko iza nas, odmor je prošao i krenite u ostvarivanje planova, i slobodno poželite mnogo. Mars će vas podržavati, što je veći izazov to je i podrška veća. I ove godine bićemo svedoci četiri pomračenja, dva mesečeva i dva sunčeva, prirodnih pojava koje se dešavaju svake godine. Prvo je desetog februara, kada će doći do pomračenja meseca na 22 stepenu lava, koji obrazuje trigone sa tranzitnim saturnom u strelcu i uranom u ovnu. To pogoduje onima koji pregovaraju sa strancima, planiraju stručno usavršavanje, zaposlenje u inostranstvu i stranoj firmi, ili su na pragu emotivne veze koja može da preraste i u stabilan brak.

Pomračenje meseca je zapravo opozicija sa suncem, čiji je uticaj oslabljen u znaku vodolije, i meseca u lavu koji uglavnom vodi ka pogrešnim procenama. Zato odložite donošenje važnih odluka, do sredine marta, jer 26. februara nas očekuje pomračenje meseca, a u periodu između dva pomračenja nije poželjno donositi važne odluke i započinjati nove poslove.

U vreme pomračenja meseca, opozicija između tranzitnog jupitera u vagi i urana u ovnu, nepovoljno utiče na poljuljane odnose između emotivnih i poslovnih partnera, članova porodice i prijatelja, najosetljiviji su bikovi, rakovi i ribe, znaci u kojima je uticaj meseca naglašen, kao i oni čije su natalno sunce, mesec, merkur, venera, mars, ili podznak vodolije.
Pomračenje utiče na elektromagnetno polje, cele zemlje i taj poremećaj utiče na sve na zemlji, uključujući ljudska bića. Naše elektromagnetno polje se menja tako da naša energija rezonuje sa novom, frekvencijom koja dolazi iz svemira.

U danima pomračenja možemo da očekujemo da ćemo osetiti te promene u atmosferi, uočićemo da naše emocije misli i osećanja reaguju dok ne pronađu harmoničnu ravnotežu. Pomračenja su podsetnik, da je naša duša svesna naše sudbine i suštinski zna koji putevi vode do prave ljubavi i ispunjenja naše misije i svrhe.


Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Izvor: OkRadio.rs, 05.Mar.2022, 13:19

Horoskop za 5. mart

Horoskop za 5. mart

Pred Ovnom je neočekivan susret, Vaga mora da donese važnu odluku, Jarac bi da troši novac, a vi? Ovan Niste zadovoljni finansijskom situacijom, planovi koje ste imali u februaru se nisu u potpunosti obistinili. Iskoristite ovaj dan da sredite misli, opustite se i napravite bolji plan. Veče donosi neočekivan...

Detaljnije >>

Izvor: Lepota i zdravlje, 28.Feb.2022, 11:02

Nedeljni horoskop od 28. februara do 7. marta

Nedeljni horoskop od 28. februara do 7. marta

Nedeljni horoskop od 28. februara do 7. marta Ovnovima donosi spremnost na svaki izazov, a Lavovima savetuje da budu pozitivni. Nedeljni horoskop od 28. februara do 7. marta   Ovan Jasno vam je da okolina od vas očekuje da se neprekino isktičete sa posebnim rezultatima i da uvek ostavljate neki veličanstveni utisak. Trenutno postoje neke komplikovane okolnosti sa kojima ćete morati da se suočavate u hodu, bez predaha ili odlaganja. Posebno vam prija porodična harmonija i nečije prisustvo,...

Detaljnije >>

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2022

BIK na romantičnoj večeri, dok DEVICA broji keš: Ovo je DNEVNI HOROSKOP za poslednji dan FEBRUARA

BIK na romantičnoj večeri, dok DEVICA broji keš: Ovo je DNEVNI HOROSKOP za poslednji dan FEBRUARA

Srećno danas! Evo šta vam je Zodijak pripremio za danas:. Ovan. Posao: Akcenat ovog dana je na finansijama. Početak nove saradnje sa osobom u znaku Blizanaca ili Device pokazaće se kao odlično rešenje na dugoročnom nivou. Ljubav: Novo poznanstvo može se lako pretvoriti u strasnu ljubavnu avanturu. Zdravlje: Solidno. Bik. Posao: Obnavljanje stare poslovne saradnje i početak privatnog...

Detaljnije >>

Izvor: Svet plus, 27.Feb.2022, 12:39

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period 28. februara do 6. marta 2022!  Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja. . Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:. VAGA. Hrana. Povremeno ćete imati potrebu da se opustite i da malo zaronite u vama omiljeni – svet slatkiša i grickalica. E, to je potpuno normalno, samo gledajte da ne ronite...

Detaljnije >>

Izvor: Svet plus, 27.Feb.2022

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period 28. februara do 6. marta 2022! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja. . Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:. OVAN. Hrana. Nećete imati vremena da onako, opušteno sednete I klopate. Ili ćete zaboravljati na hranu pa onda u kasnim popodnevnim ili večernjim satima sve nadoknaditi….i preko toga....

Detaljnije >>

Izvor: Luftika.rs, 26.Feb.2022, 15:45

Nedeljni horoskop od 28. februara do 6. marta 2022. godine

Nedelja koja je pred nama donosi osveženje i olakšanje za sve znake Zodijaka, neke manje, neke više, ali uglavnom svi će osetiti blagodet nastupajućeg perioda. Šta nam je pripremio nedeljni horoskop od 28. februara do 6. marta 2022. godine? Kome će ova nedelja doneti novo poznanstvo, kome uzbuđenje na poslu, a kome probleme? OVAN Posao Kada je posao u pitanju Ovan će ovan nedelje biti zaista pun energije, vitalan, spreman na nove poduhvate, brz u komunikaciji, i još brži u saradnji sa...

Detaljnije >>

Izvor: Story, 21.Feb.2022, 19:43

Nedeljni horoskop do 28. februara

Nedeljni horoskop do 28. februara

Nedeljni horoskop do 28. februara 2022. godine donosi sledeću astro prognozu...

Detaljnije >>