Horoskop za februar
Horoskop za februar

Kao i svakog februara, Sunce će veći deo boraviti meseca u znaku vodolije, tačnije sve do 19. februara. Podržavaće ljude da zakorače u nepoznato, avanturističko i novo, i u sve ono što se može nazvati rizikom.

Budite spremni na više bunta, prkosa, i ličnog nezadovoljstva, bez obzira šta drugi kažu, i jeste li to prihvatljivo, žene će imati više pitanja i rešavanja nesuglasica. Merkur će imati svoj retrogradni hod, i sve do početka marta u znaku riba imaće više vraćanja kroz slične situacije.
Venera će pozivati da se merkur do 25. februara u znaku vodolije prolazi kroz preispitivanja, a znak ribe podržava komunikaciju i sve reči će se iznositi i neobične ideje na videlo. Krajem meseca dok bude boravio u ribama, pozvaće nas u mir i tišinu, samoću, kako bi pronašli put ka veri, ka centru. Gospođica venera i naša zvezda Danica od trećeg marta ulazi u znak vatrenog ovna, i tu će ostati mnogo duže nego inače. Neki se prisećaju svoje mladosti, i onog neumornog duha koji je željan smeha i radosti. Ovan je prvi znak u horoskopu, i on svima donosi početak i podseća nas kakav je osećaj biti na početku pred neizvesnim, pred očekivanjima i pred borbom.
Prema tome evo mnogima buđenje mladalačkih ljubavi, mnogi će pričati o ljubavi, i mnogi će doneti odluku da se zaljube hrabrost će navoditi mnoge na ljubav i pokušaje.

A pošto je mars u društvu venere, do desetog marta će nebo proglasiti dobar period da se zavrnu rukavi i da se prione na posao, zakoračite ka cilju i počnite sa osvajanjem nečijeg srca. Ako mislite da ste ga već osvojili, u ovom periodu bi bilo lepo da se podsetite osvajanja i svih tih leptirića i iskrica, koje su vas intenzivno spojile. Mnogo njih će okrenuti leđa ljubavnim pitanjima, jer ove dve planete udružene sa suncem iz vodolije zovu u osvajanje, ali u svakom smislu u pohode, istraživanje, i korak po korak do cilja.

Zalogaji su veliki, a želje još veće. Praznici su uveliko iza nas, odmor je prošao i krenite u ostvarivanje planova, i slobodno poželite mnogo. Mars će vas podržavati, što je veći izazov to je i podrška veća. I ove godine bićemo svedoci četiri pomračenja, dva mesečeva i dva sunčeva, prirodnih pojava koje se dešavaju svake godine. Prvo je desetog februara, kada će doći do pomračenja meseca na 22 stepenu lava, koji obrazuje trigone sa tranzitnim saturnom u strelcu i uranom u ovnu. To pogoduje onima koji pregovaraju sa strancima, planiraju stručno usavršavanje, zaposlenje u inostranstvu i stranoj firmi, ili su na pragu emotivne veze koja može da preraste i u stabilan brak.

Pomračenje meseca je zapravo opozicija sa suncem, čiji je uticaj oslabljen u znaku vodolije, i meseca u lavu koji uglavnom vodi ka pogrešnim procenama. Zato odložite donošenje važnih odluka, do sredine marta, jer 26. februara nas očekuje pomračenje meseca, a u periodu između dva pomračenja nije poželjno donositi važne odluke i započinjati nove poslove.

U vreme pomračenja meseca, opozicija između tranzitnog jupitera u vagi i urana u ovnu, nepovoljno utiče na poljuljane odnose između emotivnih i poslovnih partnera, članova porodice i prijatelja, najosetljiviji su bikovi, rakovi i ribe, znaci u kojima je uticaj meseca naglašen, kao i oni čije su natalno sunce, mesec, merkur, venera, mars, ili podznak vodolije.
Pomračenje utiče na elektromagnetno polje, cele zemlje i taj poremećaj utiče na sve na zemlji, uključujući ljudska bića. Naše elektromagnetno polje se menja tako da naša energija rezonuje sa novom, frekvencijom koja dolazi iz svemira.

U danima pomračenja možemo da očekujemo da ćemo osetiti te promene u atmosferi, uočićemo da naše emocije misli i osećanja reaguju dok ne pronađu harmoničnu ravnotežu. Pomračenja su podsetnik, da je naša duša svesna naše sudbine i suštinski zna koji putevi vode do prave ljubavi i ispunjenja naše misije i svrhe.


Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Dnevni horoskop za 7. mart: Saturn u Ribama i pun Mesec u Devici donose iznenađenja

Dnevni horoskop za 7. mart: Saturn u Ribama i pun Mesec u Devici donose iznenađenja

Dnevni horoskop za 7. mart: Nakon tri godine u Vodoliji, Saturn upolovljava u Ribe i to donosi mnoštvo promena na duži vremenski period. Dnevni horoskop za 7. mart Ovan Saturn napušta Vodoliju i ulazi u Ribe i vašu dvanaestu kuću isceljenja, duhovnosti i predaje gde će se zadržati do 13. februara 2026. U ovom periodu možete istražiti svoj unutrašnji teren i steći veću kontrolu nad svojim živcima. Važno je da radite na svojim poteškoćama kako biste prevazišli sve traume. Pun Mesec...

Izvor: Lepota i zdravlje, 06.Mar.2023, 23:32

Detaljnije >>

 Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 6. marta do 12. marta 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.. Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:. OVAN. Hrana. Porivi za jačom ishranom, za uživanjem u svakom zalogaju – biće dosta naglašeni. Zapamtite ono – ne živite da biste jeli, već jedete da biste živeli....

Izvor: Svet plus, 05.Mar.2023, 10:46

Detaljnije >>

Horoskop za POSLEDNJI DAN FEBRUARA donosi LEPE VESTI I POZITIVNU ENERGIJU - Pročitajte šta zvezde poručuju za 28.02.

Horoskop za POSLEDNJI DAN FEBRUARA donosi LEPE VESTI I POZITIVNU ENERGIJU - Pročitajte šta zvezde poručuju za 28.02.

Energičan dan je pred nama.. Pročitajte šta nam zvezde savetuju za 28.02.2023 vezano za posao, ljubav i zdravlje. Posao:  Tokom ovog radnog dana očekuje vas visok nivo energije, maksimalan poslovni angažman i odlični rezultati na profesionalnom polju. Ljubav: Prilično mirno more bez većih oscilacija očekuje vas na ljubavnom planu. Zdravlje: Odlično. Posao: Veoma je bitno da racionalno koristite...

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2023, 08:19

Detaljnije >>

Ljubavni horoskop od 27. februara do 6. marta: Lav priželjkuje promenu, Bikovi prevazilaze emotivnu krizu

Astrolog Ana Rakić otkriva ko se nalazi na emotivnoj raskrsnici, a kome u ljubavi cvetaju ruže

Izvor: 24sedam.rs, 27.Feb.2023, 20:07

Detaljnije >>

Nedeljni horoskop od 27. februara do 5. marta: Merkur i Saturn pokreću kritičko razmišljanje

Nedeljni horoskop od 27. februara do 5. marta: Merkur i Saturn pokreću kritičko razmišljanje

Nedeljni horoskop od 27. februara do 5. marta: Mesec koji donosi proleće započinje zanimljivim astrološkim aspektima. Pre svega konjukcija Merkura i Saturna pojačava intelektualnu aktivnost, rečitost i uzdržanost. Analitičko i kritičko razmišljanje omogući će vam da objektivno procenjujete svoje i tuđe postupke. Ovnovi će biti racionalni i realistični, i tako će izbeći sve moguće predstojeće emocionalne krize. Naredna nedelja je dobra za pisanje naučnih radova i generalno pokretanje...

Izvor: Lepota i zdravlje, 26.Feb.2023, 22:01

Detaljnije >>

Nedeljni horoskop: Venera i Jupiter garantuju trenutke emotivne sreće za ove znakove

Nedeljni horoskop: Venera i Jupiter garantuju trenutke emotivne sreće za ove znakove

Astrolog Jelena M.  i ove nedelje za vas, na portalu Vojvodina uživo, piše nedeljni horoskop. Nedeljnu astrološku prognozu za period od 27. februara – 05. marta možete da čitate i za vaš znak i za vaš poznak. Jedna uzbudljiva nedelja...

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Feb.2023

Detaljnije >>

Teška NEDELJA za RIBE, STRELAC da ČUVA NOVAC - Horoskop za nedelju pred nama donosi VELIKE IZAZOVE za ove znake

Teška NEDELJA za RIBE, STRELAC da ČUVA NOVAC - Horoskop za nedelju pred nama donosi VELIKE IZAZOVE za ove znake

Spremite se za iskušenja i poslušajte savet astrologa kako da ih uspešno prevaziđete! Nedeljni horoskop od 27. februara do 5. marta 2023. godine! Ovan. Ovna zbog prisustva Merkura može da se suoči sa izazovima u ljubavi. Ukoliko u ovoj oblasti ne funkcioniše sve sjajno, vi se fokusirajte na drugu. Uprkos činjenici da nijedna planeta nije označena retrogradnim kretanjem, Ovan možda i dalje želi da otputuje u prošlost, mentalno se vrati...

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2023

Detaljnije >>