Kik boks: BOR DOBIO ČETITI DRŽAVNA ŠAMPIONA

Izvor: TimockeVesti.net, 21.Maj.2024, 05:31

Kik boks: BOR DOBIO ČETITI DRŽAVNA ŠAMPIONA

Lazarevac, 21. maj – U Lazarevcu, na državnom prvenstvu u kik boksu, proteklog vikenda, četvorica borskih boraca postali su državni šampioni. Dobijen je i jedan vicešampion, dakle, borski kik boks klub okitio se sa četiri zlata i jednom srebrnom medaljom. Od seniora, zlatne medalje pripale su Bobanu Nikoliću i Urošu Krstiću.
U kategoriji starijih juniora trijumfovao je Mihajlo Jovanović, kod mlađih juniora to je Petar Dinić. Srebrnu medalju u seniorskoj konkurenciji osvojio je >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << Damir Sejdija.
Članovi kik boks kluba Bor, izveštavaju mediji, pokazali su odličnu formu i požrtvovanje kakvo dolikuje velikim sportistima.
Članak Kik boks: BOR DOBIO ČETITI DRŽAVNA ŠAMPIONA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.