Hitna pomoć: Dve žene teško povredjene u udesima u Beogradu

Izvor: Beta, 09.Avg.2020, 08:51

Hitna pomoć: Dve žene teško povredjene u udesima u Beogradu

U dve saobraćajne nesreće koje su se tokom noći dogodile u Beogradu dve osobe su teško povredjene, rečeno je u Hitnoj pomoći.U udesu oko 22.35, na autoputu Beograd - Niš teško je povredjena žena (43), a u saobraćajnoj nezgodi u Ulici kneza Višeslava oko 22.50, teške povrede zadobila je 20-godišnja devojka.Ekipe Hitne pomoći imale su 77 intervencija, od kojih 16 na javnim mestima, rečeno je agenciji Beta u toj službi.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Motociklista poginuo na autoputu, saputnica teško povredjena

Izvor: Beta, 09.Avg.2020

U saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd - Niš sinoć u 22.30 na isključenju kod Bubanj potoka poginuo je motociklista, a njegova saputnica je teško povredjena kada je motor udario u zaštitnu ogradu, javio je RTS.Teško povredjena 43-godišnja žena posle ukazane pomoći prebačena je na odeljenje...

Nastavak na Beta...

Saobraćajna nezgoda kod Ripnja, dve osobe lakše povređene

Izvor: Blic, 09.Avg.2020

Dve osobe lakše su povređene večeras pre 20 časova u saobraćajnoj nezgodi na Ibarskoj magistrali, potvrđeno je za "Blic" iz Hitne pomoći.

Nastavak na Blic...

Hitna pomoć: Saobraćajni udes jutros kod motela 1000 ruža

Izvor: Beta, 10.Avg.2020, 07:32

Saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 6.30 kod motela "Hiljadu ruža", a ekipe Hitne pomoći još su na terenu, rečeno je u toj službi.Dežurni u Hitnoj pomoći nisu mogli da daju podatke sa mesta udesa o broju povredjenih i stepenu povreda, jer je intervencija u toku.Hitna pomoć sinoć u 20.08...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.