ZAGRADILI GA NA PARKINGU: Majstor je samo gurnuo LETVU pod točak - i pokazao MAGIJU fizike! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2016, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAGRADILI GA NA PARKINGU: Majstor je samo gurnuo LETVU pod točak - i pokazao MAGIJU fizike! (VIDEO)

E, to je umeće...

Da li vam se ikada desilo da vas na parkingu zagrade automobili tako da nikakvim manevrom ne možete da izađete i započnete put? Ako nije, verujte na reč da nije nimalo prijatno - ne morate baš sve iz iskustva da otkrivate.

Heroja naše priče su zadesile takve muke i čini se da mu nema spasa do da čeka "komšije" da se odnekud pojave i pomere svoja kola. Međutim, onda nam je majstor objasnio kako se koristi znanje iz fizike i jedna drvena letva. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Za ovaj trik je neophodno da osim dobrog fizičara, budete i dobar fizikalac.

Pogledajte kako se snašao:

OVO JE NAJOPASNIJI AUTO U BEOGRADU! Ljudi se okreću u NEVERICI, ali šta će reći DECA? (FOTO)

KRIJE SE: Misterija TAJANSTVENOG Srbina koji je vozio 270 na sat i SVE snimio! (VIDEO)

Pročitajte i:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.