Srpski naučnik u svetskom vrhu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2024, 13:20

Srpski naučnik u svetskom vrhu

Redovni profesor na Fakultetu medicinskih nauka Univerziteta u Kragujevcu i rukovodilac Centra za smanjenje štetnih efekata bioloških i hemijskih hazarda Vladislav Volarević rangiran je među 0,05 odsto najboljih naučnika na svetu u oblasti matičnih ćelija u proteklih pet godina, saopšteno je danas.
Volarević je tako, prema bazi podataka Scholar GPS, treći najbolji naučnik u svetu u oblasti mezenhimskih matičnih ćelija i 22. u oblasti matičnih ćelija.
Ovaj izuzetan uspeh u svojoj naučno-istraživačkoj karijeri, Volarević je postigao pošto su njegovi naučni radovi citirani više od 6.000 puta.
Proteklih godina Volarević se bavio naučnim radom na Univerzitetu u Bernu, gde je objavio...
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.