Brkovi – 20 godina benda, koncert u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2024, 13:16

"Brkovi" – 20 godina benda, koncert u Novom Sadu

Jedna od vodećih regionalnih muzičko-scenskih atrakcija, pank-folk grupa "Brkovi" posle dužeg vremena održaće samostalni nastup u Novom Sadu. Koncert u sklopu turneje kojom obeležavaju 20 godina od osnivanja benda biće održan 12. oktobra u Master hali Novosadskog sajma. Ovaj ekskluzivni prostor za koncerte se koristi samo u specijalnim prilikama, a jubilej miljenika novosadske publike svakako je jedna od njih. Posetioci će biti u prilici da uživo poslušaju set-listu koja će biti presek najvećih hitova iz njihove dosadašnje karijere.
"Brkovi" su do sada imali nekoliko nezaboravnih samostalnih nastupa u Novom Sadu, od kojih su poslednji bili rasprodati danima pre održavanja. Atmosfera na koncertima bila je euforična,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.