Izvor: Blic, 27.Maj.2024, 13:24

Šapić u novoizgrađenom vrtiću u Bariču: "Ako nastavimo ovim tempom, Obrenovac i sve rubne opštine postaće atraktivnije za život od gradskog jezgra"

Novoizgrađeni vrtić u Bariču jedan je od najvećih u Beogradu, koji može da primi više od dve stotine dece i ujedno omogućava da u ovom mestu više nema problema s listom čekanja, rekao je danas predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić prilikom obilaska novog objekta. Problema skoro da nema ni u čitavom Obrenovcu, eventualno u nekim manjim mestima, a sve je to rezultat ulaganja kako u ovu tako i u ostale rubne opštine, dodao je Šapić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Šapić: Rubne opštine Beograda biće atraktivnije za život od gradskog jezgra

Izvor: Danas, 27.Maj.2024

Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić ocenio je danas da će, ukoliko bude nastavljen aktuelni tempo infrastrukturnih radova, rubne beogradske opštine postati "objektivno atraktivnije za život od gradskog jezgra".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.