Izvor: Danas, 27.Maj.2024, 13:31

Tužilaštvo odbacilo krivičnu prijavu u vezi sa promenom prebivališta građana Male Krsne

Više javno tužilaštva u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu podnetu od strane „Narodnog pokreta Srbije” – Miroslava Aleksića, SSP Dragana Đilasa, PSG – Pavla Grbovića i više drugih političkih stranaka zbog navodnih zloupotreba i davanja u vezi sa prijavom prebivališta građana na opštini Voždovac na dan 5. mart 2024. godine, koji su prethodno imali prijavljeno prebivalište na teritoriji Grada Smedereva, odnosno u naselju Mala Krsna, saopštilo je ovo tužilaštvo.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

VJT: Nije bilo preseljenja birača iz Male Krsne

Izvor: Danas, 27.Maj.2024

Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva (VJT) u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu podnetu zbog navodnih zloupotreba u vezi s prijavom prebivališta građana na opštini Voždovac na dan 5. mart 2024. godine, koji su prethodno imali prijavljeno prebivalište u smederevskom...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.