Regata Od ljubavi do rata u junu na Dunavu (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2024, 13:16

Regata "Od ljubavi do rata" u junu na Dunavu (AUDIO)

U toku su prijave za SUP regatu koja će se održati od 14. do 16. juna. 
SUP (Stand up paddling) je stojeće veslanje na daskama.
Regata kreće sa plaže Oficirac, u subotu 15. juna, vesla se 50 kilometara do Slankamena, gde će učesnici prespavati ili u šatorima ili u privatnom smeštaju, a u nedelju nastavljaju i veslaju još 50 kilometara do Beograda sa završetkom kod hotela "Jugoslavija" izjavio je u Jutarnjem programu Radio Novog Sada Dragan Knežević iz sportskog udruženja SUP NS-1255.
"Cilj regate, sem podizanja sportskog duha, jeste i povezivanje osoba koje boluju od multiple skleroze sa prirodom - da veslaju sa nama u skladu sa mogućnostima", kaže Knežević i dodaje da ove godine...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.