Filip Bulatović i Luka Ignjatović nastupaju u Muzičkim obrtajima na 87,7 MHz

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2024, 13:20

Filip Bulatović i Luka Ignjatović nastupaju u "Muzičkim obrtajima" na 87,7 MHz

U sredu 29. maja od 18 časova u emisiji "Randevu s muzikom - Muzički obrtaji" nastupiće duo koji čine pijanista Filip Bulatović i saksofonista Luka Ignjatović. Emisija će se emitovati iz muzičkog studija na Mišeluku, na prvom programu radija Radio-televizije Vojvodine, a slušaoci će imati priliku da čuju njihove autorske numere.
Luka i Filip počeli su da nastupaju zajedno u srednjoj školi. Potom obojica odlaze u inostranstvo da studiraju džez muziku - Luka u Amsterdam, a Filip u Keln.
Po povratku u Beograd osnovali su "Qzama Quartet" koji je ubrzo dobio status najoriginalnijeg džez sastava na Balkanu. Muzika koju komponuju i izvode pod uticajem je bi-bapa, pop muzike, savremenog džeza i klasike....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.