(VIDEO) GENIJI: Ukrali traktor i bežali čak 30 km na sat, policajci išli za njima i umirali od smeha

Izvor: Kurir, 10.Dec.2014, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) GENIJI: Ukrali traktor i bežali čak 30 km na sat, policajci išli za njima i umirali od smeha

Najsporiji begunci na svetu nisu odustali ni kad su im policajci probušili obe prednje gume na ukradenom traktoru

LONDON - Na internetu se pojavio video-snimak najglupljeg bekstva na svetu, čiji su akteri dvojica tinejdžera jedan odrasli koji su ukrali traktor s prikolicom usred noći s jedne engleske farme i dali se u beg od policije brzinom od čak trideset kilometara na sat, što njihov "podvig" čini najsporijim pokušajem bekstva na svetu.

Policija  ih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je ulovila na području Gločesteršira i pratila ih nekoliko kilometara, a kad su odbili da stanu, probušili su im jednu prednju gumu.

Tu nije kraj. Mukice su nastavile da voze traktor dok su policajci hodali za njima, a onda su im probušili i drugu prednju gumu.

Ni tu nije kraj. Lopovi su nastavili da voze na golim felnama. Pošto im je teško išlo, usput su oštetili dva automobila i pregazili jednu uličnu svetiljku. Konačno su ih policajci pokupili u jedan posle ponoći i shvatili da glup, gluplji i najglupolji imaju 15, 16 i 29 godina.

http://www.youtube.com/watch?v=XHK2NcytIZ8
Pogledaj vesti o: Zimske gume

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NE MOŽE BRŽE, JURIMO 30: Ovo je najsporija policijska potera na svetu, bežali traktorom sa probušenim gumama! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Dec.2014

I s probušenim gumama begunci su nastavili da voze traktor, dok su policajci trčali za njima..Video koji se pojavio na internetu svedoči o neverovatnoj gluposti dvojice tinejdžera koji su ukrali traktor sa prikolicom usred noći sa jedne farme i zatim u istom bežali od policije brzinom trideset...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.