Izvor: Piplmetar.rs, 29.Maj.2024, 04:08

Iskoristio boravak u Beogradu da ode kod zubara: „Ramštajn kao pravi gastarbajter!“ (Foto)

Sastav „Ramštajn“ je minulog vikenda održao čak dva koncerta na Ušću, čime je oboren rekord ovog koncertnog prostora.
Ramštajn (Foto: Ringier/Aleksandar Stanković) • Aleksandar Stanković / Ringier


Nakon toga je društvene mreže obišla fotografija na kojoj je moguće videti Tila Lindemana, pevača ovog sastava, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << kod zubara upravo u Beogradu.
„A što vole ovi iz Nemačke da popravljaju kod nas zube, nema šta najbolje zubare imamo“, našalili su se korisnici društvene mreže X, nekadašnjeg Tvitera, na ovaj račun.
„Potroši sve na benzin“, „A sto ne bi. Kod nas im njihovo osiguranje sve pokrije. Često i smeštaj i avion“, „Moja zubarka“, „Da li je došlo do vađenja, živ nisam“, „Najjeftinije kod nas“, „Imamo najjeftinije cene, ništa drugo“, nizali su se komentari bez konca i kraja.
Podsetimo, svetski popularan sastav „Ramštajn“ u petak i subotu održao je velike koncerte u Beogradu u parku Ušće, a za koncert se tražila karta više.
Naime, za vikend je more ljudi došlo da vidi spektakl sastava „Ramštajn“, kao i brojne poznate ličnosti, među kojima su bile voditeljka Irina Vukotić i pevačica Goca Tržan, a naše ekipe usnimile su i glumca Vojina Ćetkovića kako sedi na tribinama.
Pored njih na koncertu se našla i voditeljka RTS-a Kristina Radenković, koja je atmosferu sa koncerta objavila na svom profilu na svom Instagram nalogu, a po svemu sudeći ona se ludo i nezaboravno provodila.
Kako su se naše zvezde provele na koncertima koje je priredila grupa „Ramštajn“ pogledajte u odvojenom tekstu: Ramštajn je nekada nastupao sa Bajagom, a evo kako su se na Ušću provele Kristina Radenković, Irina Vukotić, Goca Tržan… (Foto+Video)
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.