Izvor: Piplmetar.rs, 29.Maj.2024, 00:31

Agenti FBI u Španiji tragaju za telom Ane Knežević: Muž David optužen za njen nestanak

28/05/24 | 23:10
 ≫ 
23:13




M. M.


Njenog muža Davida, koji je poreklom iz Srbije, policija je uhapsila u Majamiju nakon što je iz Beograda doputovao na Floridu

Foto: Privatna arhiva/telegraf.rs

Sedam specijalnih agenata >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << FBI stiglo je u Španiju kako bi policiji pomogli u potrazi za telom Ane Knežević, koja je nestala pre tri meseca.
Agenti FBI biće pod nadzorom nacionalne policije.
Oni su zahtevali da koriste sopstvenu opremu za lociranje.
Njenog muža Davida, koji je poreklom iz Srbije, policija je uhapsila u Majamiju nakon što je iz Beograda doputovao na Floridu.
On je optužen za otmicu svoje otuđene supruge Ane Knežević, koja je nestala 2. februara u Španiji.
Podsetimo, Ana je poslednji put viđena početkom februara ispred svog stana u zgradi u Madridu, a nakon toga joj se gubi svaki trag. Kamere su snimile muškarca sa kacigom kako sprejem prska kamere postavljene na ulazu zgrade i kod lifta.
U sudskim dokumentima se navodi da se sumnja da je taj muškarac zapravo David, te da je osumnjičeni nakon sat vremena napustio zgradu sa koferom u ruci.
Kneževićev advokat je rekao da je njegov klijent nevin i da je bio u svojoj rodnoj Srbiji na dan nestanka njegove 40-godišnje supruge. Međutim, istragom je navodno ustanovljeno da je Kneževič četiri dana ranije iznajmio „pežo“ u Beogradu. Navodno je taj „pežo“ snimljen potom u Madridu, u blizini zgrade gde je Ana živela.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Agenti FBI u Španiji tragaju za tijelom Ane Knežević

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Maj.2024

Sedam specijalnih agenata FBI stiglo je u Španiju kako bi policiji pomogli u potrazi za tijelom Ane Knežević, koja je nestala prije tri mjeseca.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.