London
Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Mediji: Aron Tejlor-Džonson je sljedeći Džejms Bond

LONDON - Engleski glumac Aron Tejlor-Džonson tumačiće lik Džejmsa Bonda u najnovijoj adaptaciji filmskog serijala, prenose britanski mediji.

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Mar.2024, 12:44

Detaljnije >>

FOTO: Benksi u susret proleću iscrtao novi mural u Londonu

Čuveni ulični umetnik Benksi potvrdio je da je on autor neobičnog murala koji se preko noći pojavio u jednom stambenom naselju u severnom Londonu.

Izvor: Radio 021, 19.Mar.2024, 10:14

Detaljnije >>

Putnik u avionu pokušao izvršiti samoubistvo, pilot morao prinudno da sleti

Putovanje iz Bangkoka do Londona u petak je završeno dramatično nakon što je pilot bio prinuđen da izvrši prinudno slijetanje zato što je putnik navodno pokušao samoubistvo u toaletu aviona.

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Mar.2024, 22:35

Detaljnije >>

DRAMA NA NEBU! MUŠKARAC POKUŠAO DA IZVRŠI SAMOUBISTVO: Stjuardese zatekle jezivu scenu

DRAMA NA NEBU! MUŠKARAC POKUŠAO DA IZVRŠI SAMOUBISTVO: Stjuardese zatekle jezivu scenu

Muškarac pronađen u toaletu aviona.. Putovanje iz Bangkoka do Londona u petak je završeno dramatično nakon što je pilot bio prinuđen da izvrši prinudno sletanje zato što je putnik navodno pokušao samoubistvo u toaletu aviona.. Muškarac je pronađen u toaletu gde se sumnjalo da pokušava da izvrši samoubistvo. Njemu su kako se...

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024

Detaljnije >>

DRAMA U AVIONU Čovek pokušao da izvrši SAMOUBISTVO: Pilot morao prinudno da sleti, stjuardese zatekle jezivu scenu u TOALETU

Putovanje iz Bangkoka do Londona u petak je završeno dramatično nakon što je pilot bio prinuđen da izvrši prinudno sletanje zato što je putnik navodno pokušao samoubistvo u toaletu aviona.

Izvor: Blic, 18.Mar.2024

Detaljnije >>

Pariz preko Huventuda do polufinala i Petra Božića

Košarkaši Pariza su poslednji polufinalisti Evrokupa. Oni su večeras u četvrtfinalnom meču savladali Huventud na svom terenu rezultatom 86:70. Najbolji tim grupne faze Evrokupa je uspeo da prođe u polufinale, a tamo ga očekuje duel sa ekipom Londona, koju predvodi naš Petar Božić. U finale će proći ekipa koja prva dođe do dva...

Izvor: Piplmetar.rs, 18.Mar.2024

Detaljnije >>

OBAMA U NENAJAVLJENOJ POSETI LONDONU Riši Sunak ga primio u goste

Bivši američki predsednik Barak Obama došao je u ponedeljak u Dauning strit na privatne razgovore sa britanskim premijerom Rišijem Sunakom.

Izvor: Blic, 18.Mar.2024

Detaljnije >>