Izvor: Piplmetar.rs, 29.Maj.2024, 02:31

Anastasija i Nemanja se oglasili posle venčanja: On izneo utiske, a ona podelila snimak (video)

Anastasija i Nemanja posle venčanja blistaju
Anastasija i Nemanja Gudelj danas su ponovo izgovorili sudbonosno da, ovaj put pred matičarem, i to u Anastasijinoj rodnoj kući u Beogradu. Kako slavlje nije potrajalo dugo Anastasija i Nemanja posle venčanja otišli su svako za svojim obavezama.
Instagram

Anastasija i Nemanja posle venčanja su se razdvojili Nemanja Gudelj je posle venčanja sa pevačicom i porodičnog ručka ispratio svoje roditelje >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i sestru, koji su napustili vilu Ražnatovića i uputili se u nepoznatom pravcu. Srpski reprezentativac je takođe odmah nakon proslave otišao iz kuće, i to na trening.
Zoran Ilić / Ringier

Posle povratka sa treninga Nemanja nije bio naročito raspoložen za razgovor s novinarima, ali je u nekoliko reči podelio svoje utiske.
– Zadovoljan sam kako je sve prošlo danas. Anastasija je dobro, sve je dobro, Bogu hvala – rekao je fudbaler dok je ulazio u vilu.
Pročitajte Gudelji ponovo u Cecinoj vili – Otkrivamo sve detalje sa Anastasijinog i Nemanjinog venčanja  Za razliku od Nemanje novinari nisu mogli da dođu do Anastasije, ali je zato ona sa svojim pratiocima na Instagramu podelila snimak sa njenog i Nemanjinog venčanja na kome se vidi koliko oboje blistaju.
https://svet-scandal.rs/wp-content/uploads/2024/05/anastasija-i-nemanja.mp4
Podsećamo, Nemanja i Anastasija u julu prošle godine venčali su se u manastiru Rajinovac nedaleko od Beograda, a za njihovo venčanje niko nije znao sem kumova i najbližih članova porodice. Fotografije sa venčanja pevačica je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu tek kada je sve prošlo.
AUTOR: SVET
FOTO: ZORAN ILIĆ / Ringier, INSTAGRAM,




Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.