Salatara ostaje u Madridu: Španci igraju najbolji tenis

Izvor: Večernje novosti, 24.Nov.2019, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Salatara" ostaje u Madridu: Španci igraju najbolji tenis

Teniska reprezentacija Španije osvojila je večeras Dejvis kup, pošto je u finalnom meču u Madridu pobedila Kanadu sa 2:0 Teniska reprezentacija Španije osvojila je večeras Dejvis kup, pošto je u finalnom meču u Madridu pobedila Kanadu sa 2:0.Odlučujući poen Španiji doneo je najbolji teniser sveta Rafael Nadal koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je sa 6:3 i 7:6 (7) pobedio Denisa Šapovalova.Nešto ranije danas prvi poen Španiji doneo je Roberto Bautista-Agut koji je u dva seta, 7:6 (3) i 6:3 pobedio Feliksa Ožer-Alijasima.Španija je tako postala prvi šampion novog formata Dejvis kupa, a ukupno je došla do drugog trofeja, prvog od 2011. godine.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Rafael Nadal

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Nadal: Sjajna nedelja, prošli smo brojna iskušenja do osvajanja titule

Izvor: B92, 25.Nov.2019, 16:02

Najbolji teniser sveta Rafael Nadal bio je veoma srećan pošto je Španija u Madridu po šesti put osvojila pehar Dejvis kupa...Španci su u finalu bili bolji od Kanade pošto je Roberto Bautista Agut pobedom nad Feliksom Ožeom-Alijasimom od 7:6 (3), 6:3 doneo prvi poen, da bi potom Nadal pobedio Šapovalova...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.