Osaka propušta Vimbldon, sprema se za Olimpijske igre

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2021, 11:44

Osaka propušta Vimbldon, sprema se za Olimpijske igre

Japanska teniserka Naomi Osaka neće igrati na ovogodišnjem Vimbldonu iz ličnih razloga, ali će biti spremna za Olimpijske igre u Tokiju.

"Naomi Osaka neće igrati na Vimbldonu ove godine. Neko vreme će provesti sa prijateljima i porodicom, ali će biti spremna za Olimpijske igre i vrlo je uzbuđena što će igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pred domaćim navijacima", navodi se u saopštenju.

Druga tensierka sveta nedavno se povukla sa Rolan Garosa, dan pošto je bojkotovala konferenciju za medije posle pobede u prvom kolu, zbog čega je kažnjena sa 15.000 dolara.

Gren slem u Londonu počinje 28. juna i trajaće od 11. jula, a Olimpijske igre na programu su od 23. jula.
Pogledaj vesti o: Japan,   Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Osaka neće na Vimbldon, ali će igrati na OI

Izvor: RTS, 18.Jun.2021

Japanska teniserka Naomi Osaka neće igrati na ovogodišnjem Vimbldonu iz ličnih razloga, ali će biti spremna za Olimpijske igre u Tokiju. . "Naomi Osaka neće igrati na Vimbldonu ove godine. Neko vreme će provesti sa prijateljima i porodicom, ali će biti spremna za Olimpijske...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.