Ostapenko ljuta: Rekli su mi da ću igrati noćni meč

Izvor: B92, 06.Sep.2023, 02:00

Ostapenko ljuta: Rekli su mi da ću igrati noćni meč

Jelena Ostapenko je završila takmičenje na US Openu u četvrtfinalu, ali je veoma ljuta.

Ona je izgubila od Koko Gof sa 6:0, 6:2 i smatra da deo krivice za taj rezultat snose i organizatori turnira.

Tačnije oni koju su napravili takav raspored mečeva, jer smatra da nije imala dovoljno vremena da se oporavi posle pobede nad Igom Švjontek.

"Ovo nije bio dobar meč s moje strane. Jako je teško >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oporaviti se od tih noćnih mečeva, jer pošto sam pobedila prvu na svetu, otišla sam na spavanje oko pet sati ujutro. Spavate sedam, osam sati, ali se ne oporavite sasvim. Juče sam ceo dan osećala da imam manje energije. Mislila sam da ću se danas probuditi i da ću se osećati bolje. Iskreno, nisam bila mnogo bolje, sve ovo je pomalo šašavo", kaže Jelena.

Kaže da su joj organizatori najavili nešto sasvim drugačije.

"Ako igram meč kasno uveče, onda se nadam da ću naredni igrati otprilike u isto vreme ili kasnije, jer nemate vremena da se oporavite. Bila sam prilično sigurna da ću igrati u večernjem terminu, jer su mi tako rekli. Kada sam videla raspored, bila sam pomalo iznenađena, ne na dobar način. Bilo je teško videti lopticu, pola terena bilo je u senci, pola na suncu. Osećam da sam zbog senke reagovala prekasno", zaključila je Ostapenko.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.