STANKOVIĆ U ITALIJI: Pregovori sa timom iz Serije A sve ozbiljniji!

Izvor: HotSport.rs, 10.Maj.2021, 21:19

STANKOVIĆ U ITALIJI: Pregovori sa timom iz Serije A sve ozbiljniji!

Albanski agent mogao bi da sredi važan posao za Dejana Stankovića. Šef stručnog štaba Crvene zvezda – Dejan Stanković ponovo se povezuje sa italijanskom Sampdorijom. Predsednik Sampdorije želi da vidi nekadašnjeg vezistu na klupi svog tima, nakon što su pregovori sa Klaudijem Ranijerijem propali. Ako se ovo realizuje, glavni posrednik bi bio Fali Ramadani, poznati […]
The post STANKOVIĆ U ITALIJI: Pregovori sa timom iz Serije A sve ozbiljniji! appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

BOMBA IZ MILANA: Stanković u poznatom restoronu pregovarao sa predsednikom kluba iz Serije A

Izvor: Kurir, 10.Maj.2021

Predsednik Sampdorije Masimo Ferero ne odustaje od dovođenja trenera fudbalera Crvene zvezde Dejana Stankovića na klupu svog tima, a ovog ponedeljka sastao se lično sa nekadašnjim vezistom Intera i ponudio mu klupu Sampdorije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.