Izvor: MozzartSport.com, 24.Jul.2021, 07:06

Rezzime jučerašnjeg dana (petak): Nemci, Rusi i Austrijanci dovar ulov

Pogledajte ko vam je 23. jula doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

VOŽDOVAC - PROLETER NS (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 2:1
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Pristalice Voždovca može da raduje forma Ivana Milosavljevića, maltene sam je režirao pobedu nad Proleterom. Đaku Partizanove omladinske škole nije u opisu radnog mesta da trese mreže, već da diriguje igrom i kreira akcije, ali je u Zaplanjskoj pokazao koliko ume da bude učinkovit.

Opširnije OVDE

DINAMO Z. - DRAGOVOLJAC (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 4:0

Pala su četiri gola, ali lako je pobeda mogla da bude i duplo ubedljivija! Ko zna šta bi bilo da nije bilo golmana i kapitena Dragovoljca Zvonimira Šubarića koji je sa četiri-pet parada zaustavio rafalnu paljbu.

Opširnije OVDE

ROSTOV - DINAMO M. (tip 2, kvota 2,65) - rezultat 0:2

Prošle sezone šesto mesto, za ovu je plan plasman u Evropu, a visoke ambicije Dinama iz Moskve potvrđene su na premijeri novog prvenstva Rusije, pomalo iznenađujućim slavljem nad Rostovim.

Opširnije OVDE

RADNIČKI KG - SPARTAK S. (tip 1, kvota 4,10) - rezultat 3:2

Najbolji srpski fudbal na „Čika Dači“ posle šest leta. I kompletan užitak za poklonike sporta u Kragujevcu. Radnički će prenoćiti na vrhu tabele, sa maksimalnim učinkom iz dva uvodna kola, makar dok se u subotu ne završi gostovanje Napretka u Nišu.

Opširnije OVDE

STANDARD - GENK (tip GG, kvota 1,53) - rezultat 1:1

Počelo je prvenstvo Belgije i to na zanimljiv način. Standard iz Liježa je umalo uspeo da dobije jednog od glavnih favorita za osvajanje šampionata.

Opširnije OVDE

ŠALKE - HSV (tip GG3+, kvota 1,95) - rezultat 1:3

Šalkeovi navijači očajni, Hamburgerovi egzaltirani. U prvom derbiju Druge lige Nemačke (domaćin osvojio sedam, gost šest titula) klub iz najveće tamošnje luke pokorio je Gelzenkirhen velikim preokretom u drugom poluvremenu.

Opširnije OVDE

ŠTURM - SALCBURG (tip 2, kvota 1,65) - rezultat 1:3

Ovim susretom otvorena je nova sezona austrijske Bundeslige. I kao što se da primetiti iz rezultata, Salcburg će se teško odreći titule...

BEROE - LOK. SOFIJA (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:0

Krenuo je i šampionat u našem jugoistočnom susedstvu, Bugarskoj. Beroe je očekivano uspelo da odbrani domaće bunjište, tj. stadion u Staroj Zagori, i to golom Kamburova u 54. minutu.

PRECRTANO

LEH P. - RADOMIJAK (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 0:0

Poveliki broj igrača u MOZZARTU je pojurio ovaj kladilački tip. I delovao je dobro, ali eto. Ipak je početak prvenstva, timovi se tek razigravaju, tako da su i kiksovi češći.

SUVON - INČON (tip 1, kvota 1,93) - rezultat 1:2

Nešto se definitivno dešava u Suvonu koji u poslednje dve utakmice ne liči na konkurenta za titulu u Južnoj Koreji. Posle poraza u gradskom derbiju kod kuće, usledio je novi poraz na domaćem terenu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.