VELIČKOVIĆ POSLE POBEDE: Mučili smo se u prvom poluvremenu, u finalu nema favorita

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2020, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIČKOVIĆ POSLE POBEDE: Mučili smo se u prvom poluvremenu, u finalu nema favorita

Partizan savladao FMP u polufinalu Kupa Radivoja Koraća.

Novica Veličković pamti i bolje partije od večerašnje protiv FMP-a, ali kapiten nije klonuo i sa saigračima je uspeo da obezbedi četvrt uzastopno finale u Kupu Radivoja Koraća, a treće u nizu protiv Crvene zvezde. Crno-beli brane trofej, ali su morali dobro da se pomuče i protiv FMP čiji su otpor uspeli da slome u drugih 20 minuta utakmice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
 - Teška utakmica, dosta smo se mučili u prvom poluvremenu. Čestitao bih saigračima, Koriju i Birči. Videli ste da ga je noga juče zabolela i danas je imao problema, ali smogli smo snage, izašli na teren. Čestitao bih FMP-u na fer i korektnoj borbi. Nema vremena za odmor, sutra je finale - rekao je Veličković.

U finalu Kupa Koraća očekuje se tek ono pravo uzbuđenje pošto će treću godinu uzastopno za trofej igrati Partizan i Crvena zvezda.

 - Tu nema favorita, sigurno se očekuje težak meč. Hala će biti puna, atmosfera koja je specifična. Kad nije Kup, derbi nije to to, ovako je pola-pola i sigurno je uživanje igrati. Očekujem da damo maksimum - zaključio je Veličković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.