Da li će se ostvariti Simonovićeva prognoza? Grobari ne bi imali ništa protiv? (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Feb.2020, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li će se ostvariti Simonovićeva prognoza? ''Grobari'' ne bi imali ništa protiv? (video)

Lepe reči o Partizanu na promociji u novom klubu.

Odmah posle završenih obaveza u reprezentaciji Srbije, Marko Simonović je realizovao neočekivan transfer iz Cedevita Olimpije u špansku Unikahu.

Tako ćemo ga do kraja sezone gledati u španskoj ''Endesa'' ligi, ali ne i u Evrokupu, gde klub iz Malage ima velike ambicije, jer je stigao posle predviđenog roka, nešpto slično kao i Brajan Angola, koji je nedavno stigao u Partizan

Na jučerašnjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << promociji u Unikahi, Simonović je govorio i o Evrokupu i kao jednog od glavnih favorita za osvajanje titule naveo i beogradske crno-bele.

''Unikaha i Partizan su favoriti za osvajanje Evrokupa. Tu su još i Uniks i Virtus. Znam da ne mogu da igram u Evrokupu, ali nadam se da će Unikaha osvojiti pehar. Reč je o evroligaškom timu. U Srbiji svi to znaju'', objašnjava Simonović.

-

🏀 ¡Bienvenido, Marko @simke12!

💚💜 #YoSoyDelUnicaja #WelcomeMarko pic.twitter.com/rzboA8JvYD

— UnicajaCB (@unicajaCB) February 26, 2020 -

🏀 Ya tenemos a @simke12 sobre la pista del #FactorCarpena para su presentación

💚💜 #YoSoyDelUnicaja #WelcomeMarko pic.twitter.com/pvYueTDStl

— UnicajaCB (@unicajaCB) February 26, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.