ORLOVI BEZ MEDALJE: Poljska pobedila Srbiju u meču za bronzu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2021, 19:09

ORLOVI BEZ MEDALJE: Poljska pobedila Srbiju u meču za bronzu

Van pobedničkog postolja

Odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je četvrto mesto na prvenstvu Evrope, pošto je u utakmici za bronzu poražena od domaće selekcije Poljske sa 0:3 (22:25, 16:25, 22:25)

Nisu izabranici Slobodana Kovača uspeli da se oporave od poraza od Italije, dok je domaći tim uspeo da preboli eliminaciju od Slovenije posle pravog spektakla.

PSŽ se obrukao na gostovanju Brižu u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ligi šampiona, odigrao je 1:1 sa Mesijem, Nejmarom i Mbapeom u napadu, a večeras (20.45) očekuje ga duel s možda i najvećim rivalom Lionom. Kvota na keca je 1,37, a na kombinazziju 1&3+ 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Lion.

Prvi set meča za treće mesto bio je neizvestan do same završnice, u kojoj su Poljaci izašli kao pobednici. Druga deonica potpuno je pripala domaćinu, Srbija uopšte nije mogla da se konsoliduje, te je osvojila svega 16 poena, i dopustila Poljskoj da olako duplira prednost.

Ni treći set se nije preterano razlikovao, od samog početka istog Poljska je krenula odlučno po utešno treće mesto, pred svojim navijačima.

U finalu prvenstva Starog kontinenta sastaju se Slovenija i Italija od 21 čas.

BONUS GALERIJA 

Pogledajte kako izgleda Nora Segura, bivša devojka Tima Hauarda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POLJSKA BOLJA OD SRBIJE: Domaćinu pripala bronza!

Izvor: HotSport.rs, 19.Sep.2021

Ipak ostajemo bez medalje. Muška odbojkaška reprezentacija Poljske je savladala Srbiju u okviru borbe za treće mesto na Evropskom prvenstvu. Utakmica u Katovicama je završena rezultatom 3:0, a po setovima je bilo 25:22, 25:16, 25:22. Izabranici selektora Slobodana Kovača su prethodno poraženi od...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.