U vozilo mu je ušla grupa momaka, a onda je usledio haos: Zapaljeno taksi vozilo u Nišu, povređen taksista (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 07.Dec.2019, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U vozilo mu je ušla grupa momaka, a onda je usledio haos: Zapaljeno taksi vozilo u Nišu, povređen taksista (FOTO)

Kako "Novosti" saznaju, u neposrednoj blizini mesta gde je bila proslava, desio se obračun između dve grupe momaka Automobil marke "tojota prius" niškog "City taxi" prevoznika zapaljen je, a tom prilikom je taksista zadobio teške povrede. Incident se dogodio u noći između petka i subote u niškom naselju Durlan na Matejevačkom putu, kada je taksista >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << primio grupu momaka koji su bili na jednoj proslavi u restoranu. Međutim, putnici su se pre ulaska u taksi, sukobili sa drugom grupom momaka na toj proslavi. Kako "Novosti" saznaju, u neposrednoj blizini mesta gde je bila proslava, desio se obračun između dve grupe momaka. Dok su mladići bili u taksiju, prišla im je druga grupa momaka i nastavili su prepirku. Potom su mladići koji su bili van taksija zapalili baklje i usmerili u pravcu vozila. Mladići i taksista su uspaničeno izašli, kako bi izbegli vatru. Ipak, vatra je bila toliko jaka da je vozilo u potpunosti izgorelo, a taksista je zadobio opekotine ruke dok je pokušao da ugasi vatru, te je prebačen u bolnicu. Policija je potvrdila da je zapaljeno vozilo na Matejevačkom putu i da se utvrđuju sve okolnosti ovog događaja. Slučaj je prosleđen Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu. Foto City taxi

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Goreo taksi na Matejevačkom putu, vozač povređen

Izvor: JužneVesti.com, 07.Dec.2019

U niškom naselju Durlan, na Matejevačkom putu, noćas je goreo automobil, kažu u policiji, a povređeni vozač prevezen je u Klinički centar Niš. Kako Južne vesti nezvanično saznaju, izgorelo je taksi vozilo.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.