U vozilo mu je ušla grupa momaka, a onda je usledio haos: Zapaljeno taksi vozilo u Nišu, povređen taksista (FOTO)

Novosti Online/ D. A.

07. 12. 2019. u 12:48

Kako "Novosti" saznaju, u neposrednoj blizini mesta gde je bila proslava, desio se obračun između dve grupe momaka

У возило му је ушла група момака, а онда је уследио хаос: Запаљено такси возило у Нишу, повређен таксиста (ФОТО)

Foto City taxi

Automobil marke "tojota prius" niškog "City taxi" prevoznika zapaljen je, a tom prilikom je taksista zadobio teške povrede.

Incident se dogodio u noći između petka i subote u niškom naselju Durlan na Matejevačkom putu, kada je taksista primio grupu momaka koji su bili na jednoj proslavi u restoranu. Međutim, putnici su se pre ulaska u taksi, sukobili sa drugom grupom momaka na toj proslavi.

Kako "Novosti" saznaju, u neposrednoj blizini mesta gde je bila proslava, desio se obračun između dve grupe momaka. Dok su mladići bili u taksiju, prišla im je druga grupa momaka i nastavili su prepirku. Potom su mladići koji su bili van taksija zapalili baklje i usmerili u pravcu vozila. Mladići i taksista su uspaničeno izašli, kako bi izbegli vatru.

Ipak, vatra je bila toliko jaka da je vozilo u potpunosti izgorelo, a taksista je zadobio opekotine ruke dok je pokušao da ugasi vatru, te je prebačen u bolnicu.

Policija je potvrdila da je zapaljeno vozilo na Matejevačkom putu i da se utvrđuju sve okolnosti ovog događaja. Slučaj je prosleđen Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Foto City taxi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Nemanja

07.12.2019. 15:09

Nema nama boljeg,dok ovaj olos mirno seta i zna da ga vlast stiti,jer doci ce dan kada ce im trebati za njihove prljave kombinacije.

tom

07.12.2019. 18:29

Ostali samo TOČKOVI, da ne poveruješ, sve izgorelo a gume cele. Pijanu bagru neću komentarisati.